Wkenl

Hoe je kleinere kalveren krijgen

De kalveren in het menselijk lichaam bestaan ​​grotendeels uit de gastrocnemius spieren aan de achterkant van de onderbenen, en zijn verantwoordelijk voor de buiging van de knieën en voeten. Grote kalveren gevolg van overmatig vet en / of grote spieren in dit gebied van het lichaam. In sommige gevallen groter kalveren gevolg hak lengte, mensen met een korte afstand tussen hun enkelgewrichten en de achillespees kan groter kuitspieren gevolg van een grotere inspanning van de spieren hebben. Steeds kleiner kalveren is mogelijk door middel van een dieet en lichaamsbeweging routine die vet en tonen de kuitspieren verbrandt. Hier zijn de stappen voor het verminderen van de grootte van uw kuiten.

Stappen

Hoe je kleinere kalveren krijgen. Onderzoekt de bouw van je kuiten.
Hoe je kleinere kalveren krijgen. Onderzoekt de bouw van je kuiten.
 1. 1
  Onderzoekt de bouw van je kuiten.
  • Bepalen of uw kuiten dragen overtollig vet. U mag het meenemen van extra lichaamsgewicht, in welk geval je kuiten natuurlijk zal houden extra gewicht.
  • Analyseer de gespierde make-up van je kuiten. Als u een atleet of deelnemen aan fysieke activiteiten die bulk-up van uw beenspieren, kan de zware inspanning van de spieren van de oorzaak van de grotere kalveren zijn.
  • Bepaal of het probleem is genetisch bepaald. Onderzoekt de afstand tussen uw enkelgewrichten en achillespees. Kortere hielen worden geassocieerd met grotere kalf maten en grotere kuitspier inspanning. In dit geval kan je relatief weinig controle over de mate hebben waarop u kunt de grootte van uw kuitspieren te verminderen.
 2. 2
  Engage in cardiovasculaire oefeningen die vet te verbranden. Kies een vetverbranding activiteit die je elke dag kunt uitvoeren gedurende tenminste 30 minuten. De activiteit moet je hartslag te verhogen tot het punt van het bewuste zware ademhaling. Aerobics, hardlopen, zwemmen en fietsen zijn een paar opties.
 3. 3
  Verander de soorten kuitspier oefeningen die u uitvoert. Als u hebt opgebouwd je kuitspieren door atletiek en krachttraining activiteiten die zwaar taak uw kuitspieren, de grootte van uw kalveren te verminderen door minder inspannende oefeningen.
  • Doe meer herhalingen. Bij het uitvoeren van kalf oefeningen, doen verschillende sets van 15 of meer herhalingen met lichtere gewichten.
  • Vermijd het tillen van zware gewichten. Uitvoeren kalf oefeningen met gewichten die je alleen kunt tillen voor een paar herhalingen per keer kan eigenlijk de grootte van uw kuitspieren.
 4. 4
  Heb staande calf raises aan uw kuitspieren direct werken.
  • Sta met je voeten ongeveer 7 centimeter uit elkaar. Zorg ervoor dat uw tenen worden geconfronteerd met de voorzijde van de kamer.
  • Til je hielen off van de vloer. Doe dit in een vloeiende beweging, het verhogen van uw lichaam op de bal van je voeten.
  • Verlaag uw lichaam langzaam. Laat de hielen kort ingaan voordat ze weer opheffen. De hele-en neergaande beweging duurt ongeveer 3 seconden.
  • Herhaal de staande kalf raises. Doe verschillende sets van 15 tot 20 herhalingen van deze oefening dagelijks.
 5. 5
  Zich te houden aan een dieet van het gewichtsverlies.
  • Verminder je inname van vetrijk, calorierijk voedsel. Als u te zwaar bent, kan het verliezen van de extra kilo's leiden tot kleinere kalveren. Beperk uw inname van ongezonde vetten, zoals chips, gebakken en gefrituurd voedsel.
  • Vervang lege calorieën met voedzaam voedsel. Eet fruit, groenten en andere voedzame en caloriearme voeding voor een gezonder, trimmer lichaam en kalveren.