Wkenl

Hoe je medische marihuana te groeien

Meer en meer landen zijn die het gebruik en de teelt van marihuana voor medicinale doeleinden. Veel medische organisaties ondersteunen het gebruik van medische marihuana zoals voorgeschreven door een arts, zoals de European College of Physicians. Er zijn veel plaatsen in de wereld waar het gebruik van medische marihuana legaal is (bijvoorbeeld Nederland) en semi-legale (bijv. US - juridisch op het niveau van de staat in sommige staten, maar illegaal op een federaal niveau). Als je een recept voor medische marihuana, maar kan een bron niet vinden, en de groeiende van medische marihuana legaal is in uw land en plaats, moet u mogelijk uw eigen groeien.

Stappen

Hoe je medische marihuana te groeien. Hier krijg je een recept van een arts.
Hoe je medische marihuana te groeien. Hier krijg je een recept van een arts.
 1. 1
  Hier krijg je een recept van een arts.
 2. 2
  Kies zaden volgens de medische aandoening die wordt behandeld. De Indica strain relaxant, gewoonlijk gebruikt om de symptomen van multiple sclerose, spierspasmen, tremoren, mobiliteit en pijn te verlichten. De Sativa is meer van een stimulerend middel, meer geschikt voor stimulatie van de eetlust, migraine, pijn, misselijkheid, en vaak gebruikt door HIV / AIDS en kankerpatiënten en duurt het een eeuwigheid om te rijpen. Dus echt voor hybrides en krijg het beste van beide werelden.
 3. 3
  Zoek een plek met voldoende licht. Indien buiten of in een kas, zijn ten minste 6 uur zonlicht nodig. Indien binnenshuis zorg ervoor dat de planten bladeren zijn allemaal sterk verlicht en ontvangen genoeg licht. 18/6 voor de vegetatie en 12/12 voor de bloei fases: je zal een hoge druk natrium lamp voor de initiële groei, en een ander duur van licht cyclus nodig.
 4. 4
  Ontkiemen van de zaden. Er zijn vele methoden om dit te doen. Een manier is om een ​​kopje te vullen met warm water en laat de zaden erin. Bewaar ze op een donkere plaats voor ongeveer 1 tot 3 dagen. Wanneer zie je een witte wortel knallen uit het zaad, is het tijd om te planten. Een andere manier is om een ​​papieren handdoek nat en zet de zaden in de papieren handdoek en vouw het en bewaar deze op een donkere plaats voor ongeveer 1 tot 3 dagen. Of de beste manier is gewoon om grodan cudes gebruiken. Je hoeft niet om de zaden te ontkiemen, maar als je dat doet, het verhoogt de kans dat u het hebben van een plant spruit.
 5. 5
  Beslissen of de marihuana biologisch of met behulp van chemische meststoffen moeten worden gekweekt. De fabriek zal worden gerookt, en daarom kan het gezonder zijn om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Chemicaliën kunnen de kiem geven een ongewenste chemische smaak, maar kan goedkoper en makkelijker nauwkeurig te doseren.
 6. 6
  Plant het zaad in starter grond in een kleine pot. Zaden moeten meestal worden gekiemde in starter bodem of onbevruchte bodem, zoals bemeste grond kan de jonge plant kwetsen. Zaden met zich meedragen hun eigen toevoer van voedingsstoffen voor de initiële groei. Pure veenmos of zeer licht bemeste veenmos kan worden gebruikt. Meng sommige perliet zodat de grond blijft zacht en luchtig is, de wortels zuurstof nodig en kan worden verstikt door dichte bodem. Water de voorbereide grond goed, maak dan een gat ongeveer 1/2 inch in de bodem en drop je zaad in het gat met de wortel naar beneden. Bedek het zaad en houdt de grond vochtig totdat de baby installatie verschijnt en begint te groeien. Laat de plant groeien in deze pot voor ongeveer twee weken. Voorzien de plant van 18 tot 24 uur licht per dag. Bij gebruik van kunstlicht, TL-verlichting te gebruiken. Gebruik niet meer krachtiger soorten kweeklampen. Laat niet de plant te warm of te koud, 70 tot 75F moet goed zijn. Zorg voor voldoende frisse, bewegende lucht met een kleine ventilator.
 7. 7
  Bereid de bemeste grond in een grotere pot. Neem een ​​5 liter pot en grondig schoon te maken. Een eenvoudige werkwijze omvat eerst de bodem van de pot vullen met veenmos tot ongeveer een centimeter. U kunt dit bij uw lokale tuincentrum (k-mart, Wal-Mart). Dit helpt het rioolwater dat de plant afgeeft, tot zeer goed uitlekken. Vul dan de pot aan de bovenkant met enkele fijne potgrond. Gebruik een organische bodem mix zoals VermiT brand. Blijf uit de buurt van Miracle Grow-producten. Meer complexe methoden die kwaliteit planten hoger kan opleveren impliceert bodem media en meststoffen te mengen in een aparte container, dan is het toevoegen van deze aan de vijf liter potten. Organische bodem mengsels kan bestaan ​​uit 1 deel perliet, 1 deel wormcastings, en 1 deel turf. Ook mengen in kleine, afgemeten hoeveelheden kunstmest, zoals bat guano. Gebruik een hoge stikstofmeststof in eerste instantie, omdat dit ondersteunt vegetatieve groei. Zorg ervoor dat de meststof instructies te lezen en voegen niet te veel kunstmest, want dit zal de plant te doden.
 8. 8
  Breng de jonge plant. Graaf een gat in de grote voorbereide pan en verwijder voorzichtig de jonge plant uit de kleine pot. Het gaat om het omkeren van de kleine fabriek in de pot terwijl je hand over het bovenste gedeelte van de bodem, dan laten de planten en de bodem vallen in uw hand. De grond zal samen met de plant wortels worden gehouden. Plaats voorzichtig deze in het gat en in het gat voorzichtig te vullen, en let niet te overdreven verdichten de grond. Water de bodem, maar niet over water.
 9. 9
  Zien groeien. De plant moet minimaal 3 uur direct zonlicht per dag krijgen en moet worden besproeid wanneer de bodem droog aanvoelt. De beste groei doet zich voor wanneer de plant krijgt 16 tot 20 uur licht per dag. Geef nooit 24 uur van licht. De plant heeft nooit tijd om te rusten voordat de volgende groeiperiode. Wanneer dit vele uren van licht voorzien, wordt de plant naar verluidt in vegetatieve groei, en het zal niet bloem (zo wordt er geen rook-staat bud) tot ongeveer twaalf of minder uren licht worden verstrekt per dag. Bloei zal komen in de natuur als de plant buiten wordt gekweekt. Echter, als de plant is gestart laat in het seizoen, het zal niet genoeg tijd om voldoende of kwaliteit bud produceren.
 10. 10
  Braken bloei indien gewenst. Maar sex planten dienovereenkomstig. Vrouwelijke planten zal openen een haar in de inter-knooppunt en de man zal een bal te produceren. Als je niet zeker weet wacht een paar dagen, het duurt een paar weken voor pollen worden geproduceerd. Als groeit met kunstlicht, induceren bloei door het beperken van de uren van licht gekregen om ongeveer 12 uur per dag. Tijdens de overige 12 uur van de dag, moet de installatie in volledige duisternis voor de hele tijd. Een lage stikstof, hoge fosfor meststof wordt gebruikt tijdens de bloeifase.
 11. 11
  Bestudeer de luchttemperatuur en houdt planten rond 67 °. Buiten kunt dit doen door het bestuderen van uw seizoenen. Binnen dit gedaan door het lezen van de temperatuur en het regelen van de ventilatie. Het toevoegen van een uurtarief explosie van Co2 van een elektronische regelaar & tank levert goede resultaten tijdens de bloei fases. Nog beter als je het uit te voeren tijdens de overgangen fase. (Eerste 2 weken van het licht worden ingesteld op 12/12) 3e week van 12/12 is de eerste week van de bloei niet krijgen dat verkeerd!
 12. 12
  Het geslacht van de plant. U kunt zien of uw installatie is een man of vrouw. Een mannelijke produceert geen kiem, een vrouwelijk doet. U kunt zien of de plant is een mannelijke als er pollen zakken (bal) vormen rond waar de belangrijkste stam verbindt aan de takken. Een vrouwtje heeft witte haren (een haar) coming out op die plek. Een vergrootglas kunnen worden gebruikt om te zoeken naar de karakteristieke witte haren, als je half blind. Gooi de mannelijke planten als ze niet waardevolle bronnen van medisch belangrijke bestanddelen, maar kunnen worden gebruikt om selectief bestuiven een enkele bloem in een zakje over de bloem. Dit biedt u de toekomst zaden die zijn aangepast aan uw grond en voorwaarden.
 13. 13
  Oogst de plant. In ongeveer 8-16 weken na de overgang, moet uw installatie klaar zijn om te oogsten wanneer de meeste haren veranderen van wit naar rood. NOTE, want dispensarium kwaliteit gesneden wanneer de helft van de tricomes zijn melkachtig. Voor grote rook gesneden toen 10-25 aanwezig zijn amber en de rest melkachtig. Voor hoge CBD rook snijden als alle trichomen zijn amber. Onderzoeken ze met een 30-60X vergrootglas of lus. Snijd de volwassen plant op de belangrijkste stam boven de grond, snijden alle zon laat elke laat andere dan bloembladeren, en hang het ondersteboven op een kleding lijn voor ongeveer 6-7 dagen bij 65-70'f en 50-55% luchtvochtigheid. Wanneer de stengel is niet langer vochtig en kan worden doorbroken gewoon afknippen van de knoppen van de steel en start het uitharden met kalkoen zakken om langzaam af te drogen. Ik verwijderde de slechte aanwijzingen vanaf hier vertel je in papieren zakken in te zetten, omdat dit zal leiden tot het chlorofyl vast te zitten in de plant uitdroogt te snel. Google Ed Rosenthal, hij leerde mij en de rest van ons potheads!

Tips

 • Heeft uw installatie niet snijden helemaal tijdens de bloei, dit benadrukt de plant en duurt langer om te oogsten.
 • De rijpheid van de plant aangegeven door de kleur van het harsachtige kristallen (trichomen) op de knoppen kan grote invloed op de medische waarde van de plant. Een rijpe, medisch waardevolle plant moet hebben een goede hoeveelheid oranje of roodachtig trichomen.
 • Plaats wat lieveheersbeestjes op uw planten te beschermen tegen ongedierte.
 • Stammen die hoog in cannabidiol zijn kan angst verminderen, terwijl vlekken die rijk zijn aan tetrahydrocannabinol (THC) kan toenemen angst. De meeste stammen zijn hoog in THC nog weinig cannabidiol.
 • Alleen trim de grote ventilator laat dat blok licht van andere knoppen en laat de rest.
 • Niet Overwater. Een vuistregel is lift pot als het voelt heel licht dan water, nooit water bij de plantenbak voelt zwaar.
 • Met bloem schaar, trimmen bruinkleuring of dode bladeren, als het blad is half dood snit van het gedeelte dat is alleen dood is, zal dit helpen zorgen voor meer voedingsstoffen en versnelling van de groei van de plant.
 • Meststof mag alleen worden gebruikt na ongeveer een maand van de groeiende. Dan kun je geleidelijk aan meststoffen toe te voegen aan uw grond.
 • vergeet niet om een ​​natuurlijke fertaliser gebruiken als u wonder gro of iets dergelijks dat je een slecht product te groeien gebruiken. Gebruik fertalisers zoals koemest of andere natuurlijke fertalisers.
 • Tijdens de bloei, kunt u zich snijdt de ventilator laat af van de plant, zodat de diagonale takken kan meer zonlicht verbruiken om de kiem te groeien. De kiem zal groeien op de diagonaal takken. Echter, de plant heeft wat fan laat om energie te absorberen en te groeien.

Waarschuwingen

 • Zelfs als het gebruik van medische marihuana legaal is, groeit het misschien niet. Controleer uw lokale wetten.
 • Laat het zijn eigen ding te doen. Probeer het niet te raken aan veel. Raak het alleen als je moet.