Wkenl

Hoe je nachtdienst werken

Werken derde shift kan moeilijk aan te passen zijn, maar je kunt jezelf een aantal van de problemen besparen door het volgen van de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe je nachtdienst werken. Proberen om geluid zo goed mogelijk te beperken.
Hoe je nachtdienst werken. Proberen om geluid zo goed mogelijk te beperken.
 1. 1
  Schep de duisternis. Belangrijker nog, het instellen van uw slaapkamer dus het is donker tijdens de dag. Niet alleen meestal donker, maar erg donker. Een heel klein beetje zonlicht kan ertoe leiden dat u wakker wordt terwijl u slaapt. Hoe donkerder de kamer, hoe makkelijker het is om diep te slapen. U kunt beginnen met blinds / tinten die zwarte uit het zonlicht, maar waarschijnlijk zon zal kruipen in de zijkanten. Een veel voorkomende oplossing is om een ​​zware deken draperen over het raam. Een andere is om het venster te dekken in aluminiumfolie (gebruik plakband). Hoe dan ook zal u helpen om het donkerder, zodat je beter kunt slapen.
 2. 2
  Proberen om geluid zo goed mogelijk te beperken. Dit kan moeilijk zijn, omdat de rest van de wereld is wakker en werken, maar doen wat je kunt om geluidsoverlast te beperken. Met behulp van een ventilator of lichte muziek aan witte ruis te creëren kan helpen deken uit een aantal outdoor lawaai. Stel uw mobiele telefoon op stil, enz.
 3. 3
  Probeer zo veel als je normaal doet om te slapen tijdens de nacht. Als je opstaat en zie de zon, het maakt je wakker en je kunt gaan op minder dan normaal slapen, maar het zal inhalen met u. Als u uw toegewezen uren niet hebben gekregen nog, ga terug naar bed en probeer weer in slaap vallen!
 4. 4
  Stel een slaap schema en proberen om het te houden. Probeer naar bed te gaan op hetzelfde tijdstip elke dag, zodat je lichaam kan krijgen in een gezond ritme.
 5. 5
  Erachter te komen wanneer je zult eten. Als je eet is afhankelijk van wanneer je slaapt. Probeer uw maaltijden dienovereenkomstig te verschuiven.

Tips

 • Zorg ervoor dat mensen weten wanneer je slaapt. Op deze manier kunnen ze voorkomen dat u te storen. Je hoeft ze niet te bellen in het midden van de nacht, en als ze eenmaal weten, zullen ze je niet bellen in het midden van u.
 • Blijf actief! Werken 3de verschuiving verbonden gewichtstoename. Eet gezond en handhaven van een gezonde mate van activiteit. Dit zal ook helpen de geestelijke gezondheid.
 • Eet gezond. Neem vitamines als je voelt dat je niet krijgt alles wat je nodig hebt.
 • Houd uw planning in het weekend. De minder veranderen, hoe beter.
 • Incidenteel gebruik van slaapmiddelen kan je helpen om te slapen als u problemen ondervindt bij een bepaalde gelegenheid. Verkrijg de lichtste dosis je kunt, en niet dagelijks gebruik. Lees het etiket voor de juiste waarschuwingen. Met behulp van hulpmiddelen dagelijkse slaap kan afhankelijkheid en slaperigheid veroorzaken tijdens je shift.
 • In de zon wanneer je kunt. Niet overdreven, maar een beetje zon is goed voor je. Je lichaam gebruikt het om vitamine D. maken

Waarschuwingen

 • Slaapmiddelen zou de uitzondering, niet de regel voor het slapen zijn. Als je ze gebruikt vaak, op zoek naar andere oorzaken van uw slaapproblemen. Lees het etiket zorgvuldig voor waarschuwingen en informatie.
 • Probeer niet te gaan doen overnachtingen ineens als je kunt helpen. Als je een weekend om mee te werken, duw jezelf zo dicht als je kunt om uw nieuwe schema.
 • Besteed aandacht aan je mentale toestand. Depressie of andere problemen kunnen beginnen te ontwikkelen als je niet voorzichtig bent. De grootste sleutel is om genoeg slaap te krijgen.