Wkenl

Hoe je neus stekkers maken om een loopneus te stoppen

Sommige mensen hebben snotneuzen die niet stoppen voor een aantal maanden op een moment. Als je in een vergadering of een sollicitatiegesprek en je neus blijft lopen, is het lastig (en heel irritant) op te blazen om de 10 seconden. Als je een, een manier om te stoppen met het onopvallend is om je eigen neus stekkers maken. Veel op dezelfde manier dat het stoppen van een bloedneus inhoudt dat een stukje weefsel of katoen in je neusgat, deze oplossing is het maken van neuspluggen uit een rietje en weefsel. Het is vergelijkbaar met commerciële producten in sommige delen van de wereld (bijvoorbeeld Japan) waarbij hooikoorts is heel gebruikelijk. Het eindproduct is eenvoudig te vervangen en zal niet duidelijk wanneer in je neus.

Stappen

Hoe je neus stekkers maken om een loopneus te stoppen. Snij een klein deel (ongeveer 3 cm, iets meer dan een centimeter) uit het stro.
Hoe je neus stekkers maken om een loopneus te stoppen. Snij een klein deel (ongeveer 3 cm, iets meer dan een centimeter) uit het stro.
 1. 1
  Snij een klein deel (ongeveer 3 cm, iets meer dan een centimeter) uit het stro.
 2. 2
  Druk op de sectie en maak het plat.
 3. 3
  Snijd het zoals op de foto's.
 4. 4
  Scheur twee stroken.
 5. 5
  Open het stro en trekt het weefsel strips door de gaten aan beide uiteinden.
 6. 6
  Rol elke strip in een bal die comfortabel past in uw neusgat en voorzien op het einde van het stro.
 7. 7
  Zet een tissue bal in elk neusgat, duwen het stro knus tegen je neus.
  • De cirkels geven aan waar het ding gaat in de neus en waar het bochten rond het einde van je neus.

Tips

 • De grootte van het weefsel bal moet groot genoeg zijn om goed passen in je neus te zijn, maar niet zo strak dat je niet kan ademen.
 • Wanneer u kookt, is dit een goed moment om dit ding te gebruiken, om messiness of de verleiding om je neus af te vegen met je vingers tijdens de bereiding te voorkomen.

Waarschuwingen

 • Dit kan een onveilige opbouw van slijm in de nasale keelholte veroorzaken.
 • Zorg ervoor dat de besnoeiingsstro geen scherpe randen hebben voordat u deze in de neus. Scherpe randen kunnen de neus irriteren en kan bloeden veroorzaken.
 • Omgaan met het weefsel met je blote handen zullen bacteriën te introduceren aan het weefsel, en dan als je deze in je neus, je hebt bacteriën geïntroduceerd in je neus. Normaal gesproken, je lichaam heeft afweer tegen de inval van pathogene bacteriën, maar deze methode kan leiden tot de nederlaag van die afweer, waardoor je neus meer vatbaar voor infecties.
 • Deze maatregel is een symptoom pakken en het is een behandeling geen genezing.

Dingen die je nodig hebt

 • Duidelijke stro
 • Zijdepapier
 • Schaar
 • Ruler (optioneel)