Wkenl

Hoe je op gewicht (mannen)

Bent u op dit moment een van die personen die slungelige zijn je hele leven en praktisch niets is effectief voor u op te zetten kilo? Er zijn tal van methoden die u kunt gebruiken om uw lichaam te transformeren van een magere ene naar de grootte die u wenst. De truc is om zich aan de verschillende methoden om op gewicht en samen doen ze. Hieronder zijn 7 strategieën om gewicht te winnen.

Stappen

Hoe je op gewicht (mannen). Probeer om veel meer te eten.
Hoe je op gewicht (mannen). Probeer om veel meer te eten.
 1. 1
  Drink water. Het drinken van een grote hoeveelheid water is essentieel voor het verhogen van het gewicht. Als een manier om de benodigde energie om gezond, terwijl het verkrijgen van gewicht te behouden, is het zeker cruciaal te nemen in ruim water. Zelfs het drinken van een halve liter water of meer wordt gesuggereerd.
 2. 2
  Probeer om veel meer te eten. Er kan komen een stadium waarin je zal merken dat je geen groter gewicht meer. Als u nog niet opgedaan veel gewicht in een paar weken dan is het zeker tijd om 250 meer calorieën per dag te nemen op uw dagelijkse voeding. Wanneer je ontdekt je niet hebben opgedaan veel gewicht voor een paar weken, dan is het verhogen van uw inname van ongeveer 250 calorieën per dag aan uw dieet.
 3. 3
  Verhogen calorische dagvergoeding. Gezien het feit dat je al weet het aantal calorieën dat je verbruikt per dag, te verhogen met 500 calorieën. Dit lijkt misschien hoog, maar je moet het verspreid over 5 of 6 kleine maaltijden zal het niet echt het gevoel dat dat significant van een schakelaar. Houd in gedachten, een mager persoon eet als een mager persoon en een enorme persoon neemt in extra calorieën.
 4. 4
  Percentage lichaamsvet. Weeg jezelf kunt u controleren waar je bent en waar je verlangen om te zijn. Het controleren van uw vetpercentage is essentieel om ervoor te zorgen dat het gewicht dat je zetten op is het transformeren van mager om spieren in plaats van vet.
 5. 5
  Bijhouden van calorieën. Voorafgaand aan het veranderen van uw dieet, tel het aantal calorieën dat je in tijdens een normale dag. Het is echt belangrijk dat u bepaalt zo dicht bij de werkelijke hoeveelheid als mogelijk is om ervoor te zorgen dat je weet dat het aantal aan toe te voegen.
 6. 6
  Tillen gewichten. Alleen het eten en het uitvoeren van geen lichamelijke oefening zal je converteren van een slanke persoon tot een mollig persoon. Het is echt essentieel om actief te blijven om gezond te blijven, in het bijzonder gewichtheffen. Gewichtheffen zal toelaten de verhoogde calorie in-nemen in de spier te zetten. Basis van wat uw doel is bepalend voor de omvang van gewichtheffen je moet doen. Als u wilt beeldhouwen til een paar dagen in de week en het uitvoeren van een groot deel van de herhalingen, maar als u op zoek bent om spieren te ontwikkelen dan minstens vijf dagen per week en tillen het gewicht te verhogen, maar doen minder herhalingen.
 7. 7
  Zorg voor voldoende slaap. Met ten minste 8 uur slaap elke nacht consequent is een cruciaal aspect dat vaak wordt verwaarloosd. Het verkrijgen van een goede nachtrust kunt u energie te ondersteunen.