Wkenl

Hoe je over een gênant moment dat

Oh nee! Je gewoon laten vallen uw lunch lade voor iedereen en maakte een enorme puinhoop! Je liep rond voor een dag met uw rok verscholen in je onderbroek! Heb je je nat per ongeluk? Hoe krijg je er overheen? Gemakkelijk - volg gewoon deze stappen en afscheid te nemen van blozen en vlinder gevulde magen!

Stappen

Hoe je over een gênant moment dat. Lachen, lachen, lachen en nog wat meer.
Hoe je over een gênant moment dat. Lachen, lachen, lachen en nog wat meer.
 1. 1
  Neem diep adem. Na het moment is gebeurd, neem dan even diep adem en zelf kalm naar beneden. Dit zal u helpen voorkomen dat te zeggen of iets anders dat zou kunnen toevoegen aan de verlegenheid factor doet. Neem een ​​minuut om te kalmeren, en ga dan verder.
 2. 2
  Lachen, lachen, lachen en nog wat meer. De gemakkelijkste manier om over een beschamende moment is om gewoon te lachen om jezelf. Op deze manier is het makkelijker voor anderen om te lachen met u in plaats van op je af. Als u deze beschamende moment te benaderen met humor, zal het beter blijken op de lange termijn. Natuurlijk, alleen maar lachen je hoofd eraf als het nodig op het moment.
 3. 3
  Maak het grappig. Dit gaat hand in hand met lachen. Als je de situatie met goede humor te benaderen, zal het minder pijnlijk en meer als een grapje geworden. Bijvoorbeeld, als je valt van je stoel, zeg iets als "ik doe al mijn eigen stunts!"
 4. 4
  Pakken is. Wanneer een beschamende moment gebeurt, het best enkel om het te accepteren als je weet dat het gebeurd is indien nodig. U kunt niet teruggaan in de tijd, dus wat is het punt van het zijn in totale ontkenning. Toegeven aan jezelf dat je een beschamende moment had, maar dat het goed is.
 5. 5
  Heeft een spektakel van jezelf niet maken. Het ergste wat je kunt doen als een beschamende moment gebeurt is een enorme scène over te maken. Wanneer een beschamende moment gebeurt, krijgt nooit defensief, gillen, schreeuwen, lopen weg op de rand van tranen, of flat-out huilen in het openbaar. Hoe groter een scène die u maakt uit van het moment, hoe meer het zal worden gegraveerd in de hoofden van mensen. Als uw reactie is mild, mensen hebben meer kans om dat er ooit iets gebeurd is vergeten.
 6. 6
  Iets doen om jezelf af te leiden. Na de beschamende moment is gebeurd, doe iets om je gedachten af ​​van het, zoals het lezen, het afspelen van uw favoriete sport, tv kijken, muziek luisteren, etc. Dit voorkomt dat u alleen van focussen op je beschamende moment 24/7, en in plaats daarvan geeft je geest wat te doen.
 7. 7
  Iedereen heeft genante momenten! Dus niet negatief over jezelf denkt graag dat je een clown of een kluns. Denk gelukkige gedachten. (Breng deze nooit de aandacht op te vestigen)
 8. 8
  Van leren! Oke, dus je hebt in verlegenheid gebracht, maar neem het als een les en leren. Heb je struikelen en vallen in de voorkant van je geliefde? Vermijd het dragen van hoge hakken. Hebt u flauwvalt terwijl het geven van een speech? Onderzoeken hoe u uw zenuwen te kalmeren voordat het geven van een presentatie. Er is bijna altijd een les die uit je beschamende moment kan worden geleerd, dus leer het nu, zodat je niet opnieuw in verlegenheid gebracht!
 9. 9
  Verder te gaan. Tot slot gaan. Zodra je verder te gaan en vergeet uw beschamende moment, iedereen zal ook.

Tips

 • De tijd heelt alle wonden!
 • Vergeet niet dat genante momenten gebeuren voor iedereen, je bent niet alleen hier!
 • Mis niet het bos voor de boom! Als je gewoon had een beschamende moment, vergeet niet dat anderen zullen niet herinneren dat moment zo veel als je denkt dat ze wil, ze kunnen niet eens herinneren het helemaal als het niet zo slecht, dus laat het gaan. Laat het niet ruïneren uw dag!
 • Maakt niet uit wat: niet te veel bij stil. Als je blijft denken van het dan moet je je aandacht torward iets anders te sturen. Als je verder op ingaan dan wordt het meer gênant.
 • Wees blij!
 • Vaak zul je onthouden wegens hoe pijnlijk en traumatiserend het evenement was, maar anderen zullen hoogstwaarschijnlijk vergeet het vrij snel (verrassend), terwijl u doorgaat met stress over het. Dus chill, vergeet het maar en leer!
 • Vraag je ouders om hulp als je wilt.
 • Als iemand bewust probeert om aandacht te vragen voor uw fout, alsof je niet weet wat ze over praten.
 • In steeds afwezig de volgende dag iets dergelijks gebeurt, meestal niemand herinnert.
 • Als en wanneer u denkt over het moment alleen niet vergeten hoe anderen om je heen gehandeld, als je de stappen gevolgd hier zouden ze waarschijnlijk doen alsof het was zo big deal. Dus het was niet!

Waarschuwingen

 • Doe niet nep lach. Niet zozeer dat je nep lacht beginnen lachen. Als het nep is, zullen de mensen denken dat je raar bent. Als je niet mensen denken dat je raar bent erg, lachen weg!