Wkenl

Hoe je sociale zekerheid handicap krijgen

De Social Security Administration (SSA) betaalt arbeidsongeschiktheidsuitkeringen naar Europese volwassenen en kinderen die als te lijden onder langdurige arbeidsongeschiktheid. De wet bepaalt dat een handicap het gevolg van een medische aandoening die heeft verhinderd moet worden, of zullen voorkomen, u uit te werken voor een jaar of die uiteindelijk zal eindigen in de dood. Volg deze stappen om het proces gemakkelijker te maken en de toegang tot de benodigde formulieren.

Voor informatie over het aanvragen voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen in andere Engels-sprekende landen, scroll naar beneden om de laatste methode.

Stappen

Hoe je sociale zekerheid handicap krijgen. Ken de basisvereisten.
Hoe je sociale zekerheid handicap krijgen. Ken de basisvereisten.

Bepalen of u in aanmerking komt voor een uitkering

 1. 1
  Ken de basisvereisten. Om de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen als een volwassene, moet u 18 jaar of ouder, en permanent woonachtig zijn in een Europees land of gebied.
 2. 2
  Erachter te komen uw werk credits. In het algemeen moet je verzameld hebt 40 werk kredieten (20 in de afgelopen 10 jaar) in aanmerking te komen voor arbeidsongeschiktheid. In 2012, elk 845€ verdiend in de lonen of als zelfstandige telt inkomen als 1 krediet, je kan opbouwen tot 4 credits per jaar. SSA heeft een aantal uitzonderingen en verschillende regels voor jongere werknemers. Klik voor meer informatie.
 3. 3
  Weet wat SSA definieert als uitgeschakeld. Om voor u te kwalificeren als gehandicapte, SSA loopt uw ​​geval door middel van een 5-stappen checklist. Algemeen, moet de voorwaarde worden op lange termijn (gedurende meer dan 12 maanden of de dood tot gevolg), voorkomen dat u van het doen van het werk dat je eerder deed, en voorkomen dat u het aanpassen aan een andere vorm van werken. zijn de specifieke vragen SSA gebruikt om uw zaak te evalueren:
  • Werk je? Als u werkt in 2012 en het maken van 755€ / maand of meer, je bent niet in aanmerking.
  • Is uw aandoening ernstig? Om een ​​voorwaarde om te worden aangemerkt als ernstig, moet het interfereren met werk-gerelateerde activiteiten.
  • Is uw conditie op de lijst van invaliderende aandoeningen? SSA houdt een lijst van invaliderende aandoeningen die ernstig genoeg worden geacht om een handicap claim te rechtvaardigen. Als uw toestand is niet op de lijst, SSA zal beoordelen of de mate van ernst overeenkomt met die van de genoemde voorwaarden.
   • SSA houdt een lijst bij van Compassionate Vergoedingen. Voor deze voorwaarden, zijn arbeidsongeschiktheidsuitkeringen zodra een diagnose wordt bevestigd goedgekeurd, zonder wachttijd voor een uitkering. De ziekten zijn meestal terminal en omvatten aandoeningen zoals acute leukemie, Lou Gehrig's Disease (ALS) en onbruikbaar kanker.
  • Kan je het werk dat je eerder deed uitvoeren? In aanmerking te komen als uitgeschakeld, moet uw aandoening te voorkomen dat u het doen van uw huidige baan.
  • Kunt u een ander soort werk te doen? Als je niet kan handhaven uw huidige baan, SSA zal beoordelen of u kunt aanpassen aan nieuw werk, goed voor factoren zoals medische aandoeningen, leeftijd, opleiding, verleden werkervaring en overdraagbare vaardigheden. Als je niet kan aanpassen aan een nieuwe baan, komt u in aanmerking als uitgeschakeld.
 4. 4
  Wees je bewust van de bijzondere situaties. SSA zal voordelen verschillend beoordelen voor degenen die visueel gehandicapten, gehandicapte weduwen of weduwnaars (kan niet online solliciteren), gewonde strijders (gaan) en gehandicapte kinderen (zie hieronder).
 5. 5
  Bereid je voor op de wachttijd. Tenzij uw conditie wordt vermeld als een Barmhartige Allowance, zul je waarschijnlijk moeten vijf volle kalendermaanden wachten om zijn uitkering. De meeste mensen zien hun eerste controle komen op het begin van de zesde maand na de arbeidsongeschiktheid begon. Dit is op zijn plaats om te verzekeren dat alleen kandidaten die lijden aan langdurige arbeidsongeschiktheid, en niet op korte termijn of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, uitkeringen ontvangen.

Toepassing in-persoon of aan de telefoon

 1. 1
  Het opzetten van een afspraak. Bel uw lokale Social Security Administration kantoor, of bel 800-772-1213 maandag tot en met vrijdag, 07:00-07:00 Eastern time, voor een telefoon of kantoor afspraak.
  • Als u slechthorend, bel 800-325-0778.
  • Bel van tevoren. De meeste kantoren schema handicap afspraken weken of zelfs maanden uit, dus bel zo snel mogelijk.

Solliciteer online (adult)

 1. 1
  Begin uw vordering onmiddellijk. De up-kant naar de toepassing van online dan aan de telefoon of in persoon is dat u uw aanvraag proces direct kan beginnen, zonder te wachten op een afspraak. Klik om te beginnen.
 2. 2
  Beoordelen de volwassen gehandicapten checklist. Deze checklist legt de dingen die je nodig hebt om een ​​handicap aanvraag in te dienen. Print het en afvinken items als je ze te verzamelen. Het verzamelen van alle materialen kan een paar weken duren, dus begin een map of bindmiddel om alles op te slaan.
  • Verzamelen van informatie voor de volwassen gehandicapten toepassing. Om uw aanvraag te starten, moet u de volgende formulieren en informatie:
   • Militaire dienst ontlading (Vorm DD 214) voor alle perioden van actieve dienst.
   • W-2 formulieren (of IRS 1040 en schema's C en SE, als zelfstandige) gedurende het afgelopen jaar.
   • De Security-nummers van uw echtgenoot en minderjarige kinderen Social.
   • Controleren of spaarrekening nummer en banknummer, als u wenst te komen voor uitkeringen via directe storting.
  • Verzamel informatie voor de volwassen gehandicapten verslag. Om uw medische gegevens te verzamelen, moet u wellicht de kantoren van uw medische zorgverleners en verzoek platen noemen. Wees ervan bewust dat sommige kantoren rekenen een kleine service fee voor de arbeid en materialen die nodig zijn om uw administratie te kopiëren en te verzenden. U hebt de volgende gegevens nodig:
   • De naam, het adres en het telefoonnummer van iemand die goed geïnformeerd over uw conditie, wie SSA kan contacteren in verband met uw claim. De arts die uw diagnose gesteld, houdt toezicht op uw behandeling of eerst behandeld uw letsel kan een potentiële kandidaat voor zijn. Als je dat doet selecteert een arts of andere medische professional, zijn bereid om hen te compenseren voor de tijd die ze besteden aan het praten te SSA op de telefoon of het invullen van formulieren. Wie u maar wilt, hun eerst toestemming te vragen.
   • De namen, adressen, telefoonnummers, patiënt ID nummer en datum van behandeling voor alle artsen, ziekenhuizen en klinieken. Merk op dat u wilt verkrijgen en verwijzen naar uw medische gegevens voor deze informatie, zodat het zo correct mogelijk.
   • De namen van medicijnen je neemt, evenals de dosering en die hen voorgeschreven. U kunt deze informatie via de apotheek etiket van uw geneesmiddel flessen te verkrijgen. Als je op dit moment bent vertrokken een medicijn dat is uw claim relevant, contact opnemen met het kantoor van uw arts. Zij moeten over een verslag van wat en hoeveel je eerder voorgeschreven.
   • De namen en data van medische tests en wie u gestuurd voor hen. Als u al exemplaren van lab resultaten hebben, voeg ze toe aan uw map, zo niet, verzoek kopieën uit het kantoor van uw arts.
   • Informatie over uw laatste 5 banen, waarvan soort werk en data gewerkt. Raadpleeg vooraf W-2 formulieren voor de grootste nauwkeurigheid.
   • Informatie met betrekking tot schadeclaims elke werknemer of schadeclaims die je hebt ingediend. Hebben de claim nummer, en de naam, het adres en het telefoonnummer van de verzekeringsmaatschappij.
  • Verzamel documenten die SSA later kan vragen. Als uw aanvraag gaat, kan SSA kopieën van uw geboorteakte, of burgerschap en naturalisatie papieren te vragen. Je zou ook moeten educatieve transcripties en het bewijs van een middelbare school diploma of een hbo-opleiding te bieden.
 3. 3
  Vul het online arbeidsongeschiktheidsuitkering toepassing. U kunt de applicatie starten. Het proces moet tussen 10 en 30 minuten duren, je kunt afmelden van de applicatie en later verdergaan.
  • Teken de applicatie. Nadat u alle vragen hebt beantwoord, wordt u gevraagd om de geldigheid van uw gegevens te controleren op straffe van meineed. Meld elektronisch als je zeker weet dat alles juist is. Merk op dat als je iemand anders helpen invullen van een handicap applicatie, alleen de persoon aanvragen van een uitkering kan ondertekenen.
  • Bereid de documenten. Aan het eind van de aanvraag, zal een lijst van de documenten die u nodig hebt om te SSA verstrekken verschijnen, evenals hoe ze te leggen. Over het algemeen, kunt u mailen in de documenten of ze fysiek naar een SSA kantoor; SSA zal alle documenten of kopieën terug, tenzij anders aangegeven.
   • Zorg voor uw sofi-nummer. Op een apart stuk blanco papier, uw sofi-nummer opschrijven in grote letters en meesturen met uw andere documenten. Heeft uw documenten niet te veranderen om uw sofi-nummer bevatten.
   • Hoeven niet mailen bepaalde documenten. Als u wordt gevraagd om een buitenlandse geboorteakte, of documenten die door de Immigratie-en Naturalisatiedienst en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid bieden, zijn deze documenten niet in de e-mail. Ze kunnen duur om te vervangen zijn, als ze vervangbaar bij allemaal. Als u verplicht bent om deze documenten in te dienen, breng ze naar het dichtstbijzijnde SSA kantoor en heb hen uit het oog te verliezen.
 4. 4
  Vul de volwassen online handicap rapport. Het rapport kan worden gevestigd en zal meer in detail over de specifieke kenmerken van uw conditie. Het heeft 7 secties: Overzicht, identificatie, Medisch, Work / Education, Opmerking, bekijken en verzenden.
  • Je hoeft niet naar het verslag in een vergadering te voltooien. Indien u wenst om een ​​pauze te nemen, af te tekenen en je zult worden voorzien van een re-entry nummer. Schrijf het op en gebruik deze opnieuw in te loggen om uw opgeslagen rapport.
  • Gebruik de sectie Opmerkingen. De Opmerkingen gedeelte van het rapport kunt u extra informatie over uw aandoening zijn. Als het online formulier niet voorziet in voldoende ruimte, schrijf of typ uw opmerkingen op een apart vel papier en mail het naar de SSA-adres verstrekt.
  • Sla het ontvangstbewijs. Nadat u de aanvraag indient, zult u een ontvangstbewijs dat een kopie van het volledige verslag bevat ontvangen. Print het uit en bewaar het voor uw eigen administratie.
  • Wees je bewust van de termijn. Een pagina zal vervallen als je op het voor meer dan 25 minuten. Zorg ervoor dat u uw werk op te slaan en te voorkomen dat automatisch uitgelogd, of je werk verloren. (U moet JavaScript geactiveerd hebben om de melding dat de pagina niet actief is geweest gedurende 25 minuten te ontvangen.)
 5. 5
  Voltooi de toestemming om informatie aan de administratie van sociale zekerheid bekend. Om uw aanvraag te behandelen, SSA zal u vragen om een ​​formulier zodat zij uw gegevens te bespreken met andere partijen om de geldigheid van uw vorderingen, evenals uw vermogen om voordelen te beheren beoordelen ondertekenen. Signing is vrijwillig, maar niet te doen kon tijdige verwerking en resultaat in ontkend of verloren voordelen te voorkomen. U kunt het formulier vinden. Print het uit, en mail of breng het naar uw lokale SSA kantoor wanneer deze is voltooid.
  • Kennen de regels. Er zijn een paar richtlijnen om te weten wanneer je het invullen van het formulier. Vul het in en meld je aan blauwe of zwarte inkt alleen, alvorens een getuige. Het formulier is geldig gedurende 12 maanden vanaf de datum van ondertekening.
  • Weten wat er zal worden gedeeld en wat niet. Ondertekening van het formulier machtigt SSA contact opnemen met uw vrienden, uw familie, werkgevers en ambtenaren met betrekking tot uw conditie, evenals de mensen die betrokken zijn bij uw medische zorg, onderwijs en sociale diensten. Het formulier machtigt SSA opnieuw te onthullen informatie over uw zaak aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, behalve voor informatie over alcohol / drugsmisbruik, geestelijke gezondheid, ontwikkelingsstoornis, HIV / AIDS, en educatieve records voor een minderjarige.
 6. 6
  Wacht op een antwoord. SSA zal reageren op je per mail als uw aanvraag wordt goedgekeurd. Je zult verteld hoeveel geld ze kunnen verwachten en wanneer de betalingen zal beginnen. Als je beweegt tijdens de aanvraagprocedure, moet u SSA hoogte te stellen van uw nieuwe adres.
 7. 7
  Aanspreken. Als u niet tevreden bent met de SSA beslissing op uw aanvraag, kunt u in beroep gaan binnen 60 dagen na de datum waarop u de mededeling van besluit ontvangen. (SSA berekent de datum van ontvangst als 5 dagen na de dagtekening van de brief, tenzij u het tegendeel kan bewijzen.) Dien uw verzoek om beroep in te schrijven naar het adres dat op uw Kennisgeving van besluit.
  • Online aanspreken. Als uw aanvraag om medische redenen werd geweigerd, kunt u online aanspreken. Maar zorg ervoor dat u uw verklaring van Besluit bij de hand voordat u begint. Hiermee start.
  • Ken de niveaus van beroep. Appelleert aan SSA voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen kan mogelijk gaan door 4 levels. Zij zijn: heroverweging door iemand die niet betrokken zijn bij uw eerste aanvraag, een hoorzitting door een administratieve rechter, een toetsing door de Raad van Beroep, en een federale rechtbank beoordeling.

Aanvragen van een uitkering voor een kind

 1. 1
  Weet het. Toepassing van de Sociale Zekerheid voordelen voor een gehandicapt kind vergt twee middelen: een aanvraag voor aanvullende beveiliging Inkomen (SSI) en een kind Rapportage Gehandicapten. Alleen het kind Rapportage Gehandicapten kunnen online worden ingevuld. Zie een factsheet over Child Disability Benefits. Een lijst van erkende kind een handicap beschikbaar. Het besluit zal 3 tot 5 maanden nadat u de aanvraag indienen.
 2. 2
  Verzamel de informatie over het kind handicap checklist. Een PDF van de checklist kan worden gevonden en bevat de informatie die u nodig hebt om een ​​kind handicap claim in te dienen. Afdrukken van de lijst en controleer of items af als je ze te verzamelen. Het verzamelen van alle materialen kan een paar weken duren, dus begin een map of bindmiddel om alles op te slaan.
  • Weten wat de checklist vereist. Je moet informatie hebben met betrekking tot medische zorg, onderwijs, sociale diensten, kinderopvang, werkgevers van het kind, geboorteakte, een bewijs van de familie huidige inkomen en middelen, en de namen en sofi-nummers van alle volwassenen en kinderen woont momenteel in het huishouden.
 3. 3
  Contact met de sociale zekerheid. Voordat je door het werk van het invullen van het Kind Rapportage Gehandicapten, erachter te komen of het inkomen en middelen van de familie zijn binnen de vastgestelde grenzen. Als ze zijn, SSA zal u helpen de SSI proces te beginnen en het opzetten van een interview. Vind uw lokale kantoor.
 4. 4
  Voltooi de medische en de school werkblad. Klik en print het werkblad. Vul het zo volledig als je kunt, en leg het opzij voor gebruik op uw SSI interview en om u te helpen het kind Rapportage Gehandicapten voltooien online.
 5. 5
  Voltooi de handicap verslag kind. Dit formulier zal detail van uw kind medische toestand en de daaropvolgende handicap. U kunt uitprinten de PDF-versie, of vul het online. Er zijn 10 hoofdstukken: informatie over het kind, Contact Informatie, Medische aandoeningen en hoe ze invloed het Kind, Medical Records, Medicijnen, Tests, Extra informatie, Onderwijs, Werk Geschiedenis en Opmerkingen.
  • Gebruik de sectie Opmerkingen. De opmerkingen sectie is bedoeld voor u om eventuele bijkomende, relevante informatie over de handicap die niet in de vorige delen van het verslag.
 6. 6
  Wonen het interview. Neem alle informatie die u verzameld voor het Kind Disability Checklist, evenals de Medical School en het werkblad en het Kind Rapportage Gehandicapten (als je niet online hebben ingediend) bij u. Als je kunt, heb alles netjes georganiseerd in een map of bindmiddel voor eenvoudige toegang tijdens het interview.

Het aanvragen van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen in andere landen

 1. 1
  Passen voor de Canadese pensioenregeling. De Canadian Pension Plan (CPP) biedt arbeidsongeschiktheidsuitkeringen aan volwassenen die hebben bijgedragen aan het CPP, terwijl ze werkten, evenals kinderen die een ouder op CPP handicap. Klik voor meer informatie. De Child Disability Benefit (CDB) is beschikbaar voor families die voor een gehandicapt kind onder de 18 jaar; meer te weten.
 2. 2
  Solliciteer voor onderhoudsuitkering voor gehandicapten in het verenigd koninkrijk. Volwassenen met een handicap onder de leeftijd van 65 en gehandicapte kinderen in het Verenigd Koninkrijk hebben toegang tot een Disability Living Allowance (DLA). Klik om het proces te starten.
 3. 3
  Solliciteer voor een beperking ondersteuning pensioen in Australië. Australische burgers ouder dan 16 jaar die permanent blind of niet in staat om te werken voor 2 jaar of meer kunnen zich aanmelden voor een Disability Ondersteuning Pension. Klik voor meer informatie. Iemand de zorg voor een gehandicapt kind onder de 16 jaar in aanmerking komt voor een Carer Allowance, ga voor meer informatie.

Tips

 • U kunt iemand anders helpen een handicap aanvraag voor te bereiden zonder dat hun wettelijke vertegenwoordiger.
 • Als je buiten de VS wanneer u het sollicitatieproces te beginnen, contact opnemen met het dichtstbijzijnde Amerikaanse SSA kantoor, uw Amerikaanse ambassade of het consulaat. Als je in de Filipijnen, contact opnemen met het Regionaal Bureau (VARO) Veterans Affairs.
 • Als je meer comfortabel spreken in een andere taal dan Engels, SSA zal u voorzien van een gratis tolk.
 • U mag een vertegenwoordiger inroepen om u te helpen zaken te doen met SSA.

Waarschuwingen

 • Vervalsen van alle informatie over een aanvraag voor sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen bedraagt ​​meineed, en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging.