Wkenl

Hoe je sperma volume te verhogen

Wanneer het tijd is om aan de slag en maken baby's, je wilt alles wat je kunt om dat te laten gebeuren te doen. Gelukkig zijn er veel studies over dit in de afgelopen jaren, en het verhogen van uw sperma volume is goed onderzocht en er zijn antwoorden die zouden kunnen helpen. Wij tonen u een paar manieren om dit te doen.

Stappen

Hoe je sperma volume te verhogen. Verhoog uw inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en antioxidanten.
Hoe je sperma volume te verhogen. Verhoog uw inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en antioxidanten.

Veranderingen in de voeding

 1. 1
  Wijzig uw dieet. De juiste veranderingen in de dingen die je eet kan leiden tot meer, evenals gezonder, sperma. Niet onderschatten deze stap.
  • Verminderen of te elimineren verwerkte voedingsmiddelen en overschakelen naar een dieet met weinig vet en veel eiwitten. Eet veel groenten en volle granen, en koop organisch voedsel indien mogelijk. Veel water drinken. Iets dat is gunstig voor uw algehele gezondheid is waarschijnlijk ook gunstig voor je kleine mini-me is.
 2. 2
  Verhoog uw inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en antioxidanten. Deze voedingsstoffen kunnen sperma gebreken verlagen en beweeglijkheid van de zaadcellen. Het is net zo eenvoudig als met inbegrip van een sinaasappel voor het dessert! Een 8-ounce (230 ml) glas verse sinaasappelsap bevat ongeveer 124 milligram vitamine C - levering van een volledige dag.
 3. 3
  Nemen in tal van mineraal zink. Het wordt geassocieerd met een verhoogd volume van het sperma, zaadcellen en testosteron. Neem in ongeveer 11 mg per dag, die je kunt krijgen door het eten van oesters, rundvlees, bonen en kip.
 4. 4
  Neem in aminozuren, zoals supplementen of in voedsel. Aminozuren, zijn sporen van die kan worden gevonden in vlees, fruit en groenten, verondersteld om zaadcellen te verhogen en houdt het sperma van klonteren. Aminozuren die je kunt integreren in uw dieet te omvatten:
  • L-Carnitine, die kan worden gevonden in rood vlees en melk
  • L-Arginine, die kan worden gevonden in noten, sesamzaad, en eieren
  • L-Lysine, die kan worden gevonden in zuivelproducten en kaas
 5. 5
  Probeer het aanvullen van uw voeding met foliumzuur. Foliumzuur (Vitamim B9) kunnen bijdragen aan een toename in de hoeveelheid sperma. De 400 microgram per dag zijn te vinden in granen, groene bladgroenten, peulvruchten, en sinaasappelsap.
 6. 6
  Verhoog uw dagelijkse hoeveelheden calcium en vitamine D. Je kunt supplementen van beide, of breng veel tijd in de zon, zodat je lichaam kan synthetiseren vitamine D, en eet veel yoghurt, magere melk, en de zalm om uw inname van calcium te verhogen. Als u meer tijd doorbrengen in de zon, er zeker van te schuimen met wat zonnebrandcrème om schade door schadelijke stralen en mogelijke melanoom te voorkomen.
 7. 7
  Verbruiken allicine, die afkomstig is van knoflook. Allicine, een organosulfursamenstelling, verhoogt het volume sperma door het optimaliseren van de bloedtoevoer naar je geslachtsorganen, het creëren van miljoenen gelukkiger zaadcellen. Vind nieuwe en interessante gerechten toe te voegen aan uw knoflook repertoire, of het beest en handelen als een echte man door het toevoegen van een teentje of twee van rauwe knoflook om uw groente smoothie in de ochtend.
 8. 8
  Eet meer van de volgende sperma-gezonde voeding. Als u wilt dat uw sperma te worden vol met gezonde appeltjes van je oog, beraden over de integratie van de volgende voedingsmiddelen in uw dieet:
  • Goji bessen (antioxidanten)
  • Ginseng
  • Pompoenpitten (omega-3-vetzuren)
  • Walnoten (omega-3-vetzuren)
  • Asperge (vitamine C)
  • Bananen (vitamine B)

Veranderingen in levensstijl

 1. 1
  Schoonmaken van uw levensstijl. Bepaalde leefgewoonten, die je lichaam en immuunsysteem benadrukken, zal leiden tot een lager aantal zaadcellen. Als je probeert om een ​​baby te maken, is het best om niet te roken, drugs (met uitzondering van geneesmiddelen op recept - contact op met uw arts op deze), en alcohol met mate.
 2. 2
  Laat je lades. Niet letterlijk, maar zorg ervoor dat je testikels zijn niet vastgelopen tegen uw lichaam. Hitte doodt de kleine jongens, dus overschakelen naar boksers en geef ze wat ademruimte. Als er een reden dat mensen worden geboren met testikels aan de buitenkant van hun lichaam, het is voor hen om lekker koel te blijven.
 3. 3
  Ga van de fiets. Fietszadels zijn berucht voor het verminderen van het aantal zaadcellen, en als je erover nadenkt voor een moment, zul je beseffen waarom. De druk, het gedrang, het stuiteren - geen van deze zijn wat sperma te genieten. Schakel over naar de auto of de bus, terwijl je in de productie van zaadcellen modus en uw werknemers zal reageren met een hogere productie.
 4. 4
  Ga uit van de hot tub. Ja, het is bevorderlijk voor de juiste sfeer, maar terwijl je het maken moony ogen, ze bezwijken aan zonnesteek. Laat de tubbing voor ontspanning achteraf.
 5. 5
  Verlichten. Stress doodt, en terwijl je misschien in staat zijn om te gaan voor een tijdje, uw sperma is lang niet zo robuust. Stress kan interfereren met de hormonen die nodig zijn om te helpen bij spermaproductie. Gezien elke vorm van emotionele (of fysiek) geweld, en ze zullen kronkelen uit om die grote scrotum in de hemel, nooit terug te keren.
 6. 6
  Houd je gewicht onder controle. Te groot - of te klein - kan invloed hormonale balans. Teveel oestrogeen of te weinig testosteron zal een negatieve invloed hebben op uw zaadcellen. Dus druk op de sportschool voordat u de zak hit, en nieuwe en interessante manieren jezelf gemotiveerd te blijven vinden, zodat u niet op te geven op uw gewichtsverlies missie voordat het begint.
 7. 7
  Knock off van de steroïden. Terwijl ze kunnen helpen u bulk-up van uw spieren, uw zeer on-musculaire testikels zal krimpen. Ongeacht het aantal zaadcellen problemen, wie wil dat? Anabole steroïden zijn zeer schadelijk voor uw algehele gezondheid.
 8. 8
  Krijg je rust. Je lichaam doet het meeste van de goede productie werk terwijl je slaapt - en dat de productie van zaadcellen bevat. Hier krijg je een volledige 8 uur slaap per nacht, wanneer je bezig bent upping uw zaadcellen.
 9. 9
  Proberen. PC spieroefeningen worden door niet alleen langer mensen, maar ook het volume van het sperma te verhogen. Er zijn veel PC-spier oefeningen die je kunt doen om zowel te voldoen aan uw partner en uw nageslacht de beste kans op succes.
 10. 10
  Blijf weg van smeermiddelen tijdens de seks. Smeermiddelen, terwijl nuttig voor de werkwijze, schadelijk zijn voor de resultaten zijn. Dat komt omdat smeermiddelen, zoals speeksel, lotions en geleien, kunnen interfereren met sperma beweging. Als u absoluut moet, proberen met behulp van plantaardige olie, arachideolie, of een smeermiddel zoals PreSeed, die niet kan schade toebrengen aan uw sperma.
 11. 11
  Beperk uw blootstelling aan giftige chemische stoffen en straling. Giftige chemicaliën en straling kan permanente schade aan het sperma veroorzaken. Als u regelmatig met giftige chemicaliën, zeker om te dragen beschermende laag (handschoenen, maskers, etc.) zodat u de blootstelling aan de huid te beperken. Vermijd gebieden die je kent meer dan normale hoeveelheden straling, en alleen kiezen voor medische procedures waarbij straling als geheel noodzakelijk.
 12. 12
  Kennis te nemen. Alle bovenstaande adviezen zal niet alleen helpen om de hoeveelheid sperma te verhogen, zal het ook het verbeteren van de kwaliteit. Houd ze gezond, actief en klaar voor de reis te komen, en met een beetje geluk, zal een van hen je belonen door steeds een baby!

Tips

 • Eet gezond voedsel.
 • Houden goed gehydrateerd.
 • Neem dagelijkse vitaminen.
 • Als u niet zeker weet wat je doet / eten / drinken / nemen is goed voor je... het is waarschijnlijk niet. Beter om het niet te doen nadat je dat broodje hebt gezet in de oven.