Wkenl

Hoe je trampoline tricks doen

U kunt elke trampoline truc die u wilt leren. Als je gewoon eerst bereiken de eenvoudige bewegingen en neem eenvoudige stappen op weg naar meer gecompliceerde trampoline trucs, wordt u op de goede weg. Trampoline trucs zijn een progressie van een trampoline naar het volgende. Uit de basis plooi sprong, naar de dubbele voorzijde salto - alleen maar leren een op een time.It is echt makkelijk, je hoeft alleen te proberen en hebben de tijd om te leren

Stappen

Hoe je trampoline tricks doen. Leer de belangrijkste trampoline elementaire beweging.
Hoe je trampoline tricks doen. Leer de belangrijkste trampoline elementaire beweging.
 1. 1
  Leer de belangrijkste trampoline elementaire beweging. Het is de tuck jump. Hoe op aarde denk je dat je een dubbele voor-of achterkant doen als je niet kunt smullen up snel genoeg om de rotatie nodig?
 2. 2
  Leer de straddle sprong en de snoek sprong. Deze zijn belangrijk voor het verkrijgen van balans en pre-bepalende later beweegt.
 3. 3
  Leer om half twist en volledige draai sprongen doen. Deze klinkt misschien saai, maar je moet weten hoe je ze moet doen als "late wendingen" en niet met je armen en het verdraaien van het bed.
 4. 4
  Leren zetel druppels. Halve draai naar stoel neerzetten; zetel druppel halve draai uit, en draai heupen. Dit helpt met het leren om je heupen op te staan ​​en hoe te draaien in en uit beweegt.
 5. 5
  Leren voor-druppels en terug druppels. Dan leren hoe je draai in hen en hoe je uit verdraaien van hen. Deze fundamentele bewegingen zal je leren over 'voorwaartse' beweging en 'achterlijk' moves. Geloof het of niet... de voorste druppel is "Backward beweging en de achterkant daling is een voorwaartse beweging. Begrip dit is belangrijk als je vooruit wilt doen of achteruit flips.
 6. 6
  Leert een scala aan moves, zoals de wieg. Dit is een back druppel halve draai om terug te vallen, de zetel rol stoel (roller), het vliegtuig (volledige draai aan de voorkant vallen) en de volledige draai om terug te vallen.
 7. 7
  Leer de cody. Dit is een back flip in om een ​​front te laten vallen en til recht in een back salto.
 8. 8
  Leer de barani. Dit is een front salto met een halve draai - met de sleutel verdraaien laat - net als de wals!
 9. 9
  Leren voorste hand voorjaar. Haar een front flip alleen je je handen naar beneden en je terug boog je op weg naar je voeten. Vergeet niet om je rug boog. Als je dat niet doet zul je uiteindelijk doet een salto
 10. 10
  Wees ervan bewust dat dit allemaal trucs die een slimme vaardigheid van weten 'wanneer' te draaien vereisen. Door middel van een hint, het is laat draaien en draaien van de heupen en trek je armen de richting waarin u wilt draaien). Natuurlijk, als je eenmaal hebt al de fundamenten geleerd, kunt u beginnen met het leren slim trampoline trucs zoals het Front flip die een combinatie is van de tuck jump-en achterwaartse beweging van een front druppel. Of de Back flip die een combinatie is van de Seat druppel (heupen naar voren) - om een ​​back druppel (heupen omhoog), met gebruikmaking van de tuck jump!

Tips

 • Gebruik je armen recht in elke beweging. De armen in de juiste positie is de sleutel tot de landing elke beweging
 • Als u problemen ondervindt concurrentie van een trampolinespringen vaardigheid, probeer dan 'krapper'. trekken in de buik en knijp de bodem.
 • Trampoline basics zijn: Bouncing, tuck jump, straddle sprong, snoek sprong, zetel druppel, 1/2 draai, volledige draai, draai heupen. voor druppel, back druppel, voor druppel met wendingen, rug druppel met wendingen, rollen, stuitert terug, voor-salto, terug salto.
  • Voor een aantal gratis tutorials op trampoline tricks, bezoek Trampoline truc tutorials Ze hebben ook een trampoline gemeenschap samen met een forum.
 • Denk nooit dat je 'ruimte' voor je nodig hebt om een ​​trampoline truc uit te voeren. Opstijgen in het midden van de trampoline en je zal landen in het midden van de trampoline. Als uw positie juist is, wanneer u uit op je tenen je zal achteruit gaan. Wanneer u opstijgen op je hielen, zal je vooruit gaat.
 • Salto en flips zijn makkelijk! probeer dan alle andere moves als je echt wilt om je vaardigheden te verbeteren.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het beoefenen van trucs, een trampoline val kan produceren ernstige verwondingen.