Wkenl

Hoe je vaginale geur te elimineren

Het is normaal en gezond voor u om wat vaginale geur te hebben. Toch kan een sterke vaginale geur het resultaat van douchen, overmatig wassen zijn, het dragen van kleding die te strak zijn en bepaalde chemische stoffen in je zeep. Deze sterke geur kan worden pijnlijk. Als u persoonlijk dat de geur is te sterk, hier zijn enkele tips over hoe je vaginale geur te elimineren.

Stappen

Hoe je vaginale geur te elimineren. Stop het gebruik van geurige lichaam wast en zeep.
Hoe je vaginale geur te elimineren. Stop het gebruik van geurige lichaam wast en zeep.
 1. 1
  Stop het gebruik van geurige lichaam wast en zeep. Het beste is om een ​​milde zeep te gebruiken met warm water. Zepen die zijn te hard of te veel chemicaliën en geuren kan in feite maken je vagina produceren meer ontlading die geeft ze de stank.
 2. 2
  Vermijd het gebruik van douches om je vaginale gebied schoon. Douchen kan de balans van gezonde bacteriën te veranderen in je vagina, waardoor andere bacteriën om te groeien en creëren een vieze vaginale geur.
 3. 3
  Draag katoenen ondergoed. Panty en eventuele synthetisch materiaal zal enige luchtstroom blokkeren naar het gebied. Losse katoenen kleding zal de regio geeft meer ventilatie, die zal helpen zich te ontdoen van vaginale geur.
 4. 4
  Draag een inlegkruisje. Een dunne, geparfumeerde inlegkruisje kan helpen met geur door het absorberen van ontlading en zweet.
 5. 5
  Eet yoghurt. Yoghurt dat levende culturen bevat voegt probiotica, of goede bacteriën, in je lichaam. Dit kan werken als je een mild geval of een schimmelinfectie en is net uit.
 6. 6
  Steek yoghurt in je vagina met een schone tampon. Als je echt sterke geur of een schimmelinfectie die je dwars zit, waardoor de yoghurt direct in je vagina werkt beter dan oraal consumeert. Gebruik alleen platte ongezoete yoghurt bij het plaatsen van het. Gebruik geen yoghurt die suiker bevat, want dit kan de infectie verergeren. Na het verwijderen van de tampon goed uitspoelen.
 7. 7
  Vermijd voedingsmiddelen die veel suiker en gist bevatten. Voedingsmiddelen zoals brood, bier en paddestoelen bevatten gist, suiker en andere levensmiddelen verandert in gist. Deze voedingsmiddelen kunnen de hoeveelheid gist te verhogen in je vagina, waardoor een schimmelinfectie.
 8. 8
  Breng een mengsel van tea tree olie en water om het vaginale gebied. Mix 6 oz. (170 gram) van het water met 2 druppels tea tree olie. Tea tree olie is antibacteriële en schimmelwerende, en zal helpen zich te ontdoen van bacteriën die bijdragen aan uw sterke vaginale geur.
 9. 9
  Drink 1 eetl. (15 ml) van vloeistof chlorofyl gemengd in 8 oz. van het water twee keer per dag. Chlorofyl komt van groene planten en is een natuurlijke interne deodorant. De chlorofyl kan je tong beurt zwartachtig maken, of je urine en ontlasting een beetje groen. Dit zijn vaak voorkomende bijwerkingen en moeten niet iets om ongerust over te zijn.
 10. 10
  Dompel jezelf onder in appelazijn. Apple cider azijn is een natuurlijke anti-bacterieel. Voeg 1 tot 2 kopjes (240-470 ml) van het aan uw bad water en genieten van 20 minuten. De azijn moet helpen om zich te ontdoen van giftige stoffen en bacteriën die de oorzaak is van uw vaginale geur.