Wkenl

Hoe je vegetarisch zijn in een niet vegetarische land

Dus, u wilt worden / zijn een vegetarisch - iemand die een leven lang dieet bestaat uit granen, bonen, zuivelproducten, fruit, noten, zaden, groenten en andere heerlijke gerechten volgt, maar je moet leven of reizen in een gemeenschap met enkele vegetarische opties? Deze Google "Hoe Vegetarian in Non Vegetarian Country" geeft algemene informatie over het onderwerp.

Stappen

Hoe je vegetarisch zijn in een niet vegetarische land. Laat uw lokale supermarkten weten als ze niet dragen van de types van vegetarische producten die u wilt kopen.
Hoe je vegetarisch zijn in een niet vegetarische land. Laat uw lokale supermarkten weten als ze niet dragen van de types van vegetarische producten die u wilt kopen.
 1. 1
  Laat uw lokale supermarkten weten als ze niet dragen van de types van vegetarische producten die u wilt kopen. Dergelijke supermarkten zijn altijd bereid om elk redelijk wijzigingen te accepteren. Benadrukken de kwaliteiten van de producten die zij het liefst - populair, kwaliteit, prijs, merk, smakelijk, heerlijk, goedkoop, een merk dat ze al voorraad. Zoek vergelijkbare plaatsen in het gebied en schrijf dezelfde boodschap naar hen. Doe hetzelfde voor een maand of twee. Gewoon blijven en persistent. Als je vegetarische vrienden in de buurt, vraag hen dan om de campagne van de supermarkten ook. Veel supermarkten hebben productaanvraagformulier ansichtkaarten verkrijgbaar in de winkel of bij de kassa. Begin met het invullen van een van die ook.
 2. 2
  Kies hoe "strikt vegetarisch" je wilt zijn. Een veganistisch dieet kan moeilijker na te streven dan een lacto-ovo een.
 3. 3
  Onderzoek lokale boerderijen in uw omgeving. Zien als de boeren rechtstreeks aan u zal verkopen, of als ze deelnemen aan een landbouwer markt. Als u volgen een lacto-ovo dieet en dierenmishandeling is een punt van zorg, vraagt ​​de boer over hun dierlijke zorgpraktijken. Kijk voor vrije uitloop en vegetarische gevoed kippeneieren in uw lokale afdeling zuivel als u ervoor kiest om eieren in je dieet op te nemen.
 4. 4
  Koken zo vaak als je kunt thuis. Als je verblijft in een kosthuis en geen consistente toegang tot een kachel niet, vraag dan of je een magnetron of rijst stomer kan houden in je hut. Bij het eten in restaurants, vragen in detail de ingrediënten van het gerecht. Niet alle mensen veronderstellen vegetarische om hetzelfde betekenen. Misschien wilt u vragen of het gerecht wordt op smaak gebracht met dieren afkomstig bouillon of gelatine bevat.
 5. 5
  Een manier om mensen meer te accepteren van uw keuze van voedingsmiddelen is om voedsel dat je geniet en deel ze koken. Veel mensen zijn onder de valse veronderstelling dat het eten van vegetarische betekent overleven vooral op salades en flauw unseasoned groenten. U zult verbaasd zijn over je vrienden 'of positieve reacties familie na het eten van een lekker en vullend, maar gezonde en 100% vegetarische maaltijd.

Tips

 • Doe wat onderzoek op het internet om producten die je misschien leuk vinden om te eten. Invullen van een product aanvraagformulier bij uw lokale supermarkt, en als ze brengen in uw product, moet u en ondersteuning van hun inspanningen door het kopen van het regelmatig. De fruitrayon lijkt vaak de controle over het bestellen van een groot aantal vegetarische en veganistische producten evenals de diepvriesproducten afdeling hebben. Dank de afdelingsmanager of werknemers als je de kans krijgt.
 • Neem Boca, Veggie hamburgers, of andere dergelijke merknaam vleesvervangingsproducten bij het grillen uit met vrienden. Ze zullen waarschijnlijk niet erg als je vriendelijk vragen voor hen om uw voedsel toe te voegen aan de grill.
 • Als je uiteindelijk het eten van iets dat niet is vegetarisch door een ongeluk, niet klop jezelf over het! Iedereen maakt fouten!
 • Worden moedig en probeer een aantal van de vegetarische recepten op het internet! Er zijn grote manieren om aardappelen te gebruiken, tofu, bonen, en hummus. U kunt ook getextureerde plantaardige eiwitten (TVP) producten te gebruiken om een ​​aantal van uw oude favoriete recepten net zoals je deed toen je gegeten vlees te bereiden. Taco's, chili, zelfs Hamburger Helper kan worden gemaakt met TVP producten.
 • Als je jezelf vinden in een voornamelijk vlees-gerichte restaurant, kijken naar de voorgerechten en de zijkanten keuzes voor een paar items die u kunt combineren om een ​​maaltijd te maken.
 • Indien u verblijft in een land of gebied waar je onbekend bent met de taal zijn, leren een paar belangrijke woorden als "vlees", "dier", of "vis", samen met "verwijderen", "nee" en "none". Leer meer over de cultuur, zodat u weet wat u kunt verwachten in de regionale keuken.
 • India heeft de meest verbazingwekkende en gevarieerde verscheidenheid aan vegetarische gerechten gekookt op manieren die je nooit kan voorstellen, pick-up een Indiaas kookboek en zie de recepten. De meest dwaze en voorkomende misvatting van mensen die zijn niet-vegetariërs vooral uit Azië, is dat een veganistisch dieet bestaat uit slechts gekookt en lekker fruit en noten terwijl de waarheid is dat kruiden en boters maken de meeste vegetarische gerechten, gemaakt in landen met een lange traditie van vegetarisch eten, onvergetelijk smaakvol!
 • Probeer niet om uw keuzes te verdedigen om niet-vegetariërs die je vraag. Gewoon zeggen: "Ik hou niet van vlees te eten". U kunt uw politiek en filosofie te besparen voor mensen die echt zorg over horen.

Waarschuwingen

 • Op vele zakelijke bijeenkomsten en congressen waar een collectieve maaltijd wordt geserveerd, kunt u de server vragen of er een vegetarische optie beschikbaar. Veel verzorgd lunches plan een bepaald percentage van maaltijden voor mensen zoals jij! Wees niet bang om te vragen.
 • Sommige mensen kunnen gewoon niet geloven dat iemand vlees zou voorkomen. In veel culturen en regio's, vlees is een groot deel van elke maaltijd. Laat niemand voelt u zich slecht over je keuzes. Gewoon lachen en vertel hen dat je hebt gekozen om geen vlees te eten voor een verscheidenheid van redenen. U kunt de gezondheid noemen als een non-offensief antwoord voor mensen die druk om te weten waarom. Sla uw meer persoonlijke redenen om te delen met degenen die echt zorg.
 • Laat mensen weten beleefd en stevig wat je wel en niet eten als ze gaan om een ​​maaltijd voor u bereiden. In gebieden waar het vegetarisme een onbekend begrip is, kunt u worden gepresenteerd met vis of voedsel gekruid met vleesbouillon, simpelweg omdat het gerecht geen stukjes vlees bevatten.
 • Leer zelf zo veel mogelijk, met behulp van websites, magazines (bijv. Vegetarisch Times), boeken (bijv. The Food Revolution van John Robbins), vegetarische organisaties en evenementen, enzovoort. Zoals je zelf opvoeden, delen die informatie met anderen, met inbegrip van familie, vrienden, collega's, mede-gemeenteleden, buren en anderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Boeken over lacto-vegetarische gerechten