Wkenl

Hoe je verdediging spelen in het voetbal

Ben je wordt gescoord op te vaak? Hier volgen enkele tips voor hoe je verdediging spelen 1-on-1 tegen een tegenstander.

Stappen

Hoe je verdediging spelen in het voetbal. Blijf bij je tegenstander.
Hoe je verdediging spelen in het voetbal. Blijf bij je tegenstander.
 1. 1
  Bewegen. Deel over de verdediging beweegt de bal. In dit artikel zul je zien dat er staat kijken naar de bal. Doe dat niet uit elkaar over de verdediging is het kijken naar de voren op het andere team. Je kunt niet iedereen krijgt de open slip op je. Zodra de ballen over je hoofd is hij weg. Houd altijd je ogen op die naar voren.
 2. 2
  Praten. Je moet als team weet altijd wie wie heeft en communiceren als er een nieuwe man om niet laten het andere team hebben een voordeel ten opzichte van je.
 3. 3
  Blijf bij je tegenstander. Probeer niet om de bal te nemen van de vervoerder.
 4. 4
  Verplaats de lijn. Als de bal aan hun kant te gaan tot de helft hen buitenspel te tekenen. Maar niet voorbij de helft, omdat er geen offsides voordat de helft.
 5. 5
  Bij een poging te doen slidings, voorzichtig te werk gaan, als je mist, zul je je verdediging open te laten. Daarnaast is het heel gewoon om een ​​dia aan te pakken om iemand een gele kaart krijgen.
 6. 6
  Wanneer je naar je tegenstander te zorgen dat je klaar bent om te stoppen met de bal vanuit elke richting zijn. Bijvoorbeeld: U bent in de voorkant van je tegenstander - stuurt hij de bal naar links, onderscheppen.
 7. 7
  Wees voorzichtig als tegenstanders kunnen proberen om de bal door te geven tussen uw benen als open of over je hoofd dus zorg ervoor dat u klaar bent uit alle richtingen zijn.
 8. 8
  Wees klaar om de tweede voet te sturen. Bijvoorbeeld: U bent in de voorkant van een tegenstander, en je denkt dat hij gaat voorbij gelaten, maar toen hij verhuisde je nam je voet naar links, maar hij rechts voorbij, je moet klaar zijn om de tweede voet te gebruiken.
 9. 9
  Toen passeerde een tegenstander altijd blijven verdedigen, er zijn andere verdedigers, en je luiheid kan leiden tot een doelpunt wordt gescoord.
 10. 10
  Wees er snel bij. Als iemand probeert om door te geven aan je tegenstander, krijgen de bal als eerste en kijk uit voor pasjes die je kunnen onderscheppen.
 11. 11
  De toegang doel:
  • Als je tegenstander krijgt de bal, laat hem niet draaien zijn lichaam in de richting van het doel.
  • Blokkeren. Als de tegenstander de bal heeft en wordt geconfronteerd met het doel, hem of haar kamer om te schieten niet geven. Blijf binnen een paar voeten. Als hij of zij schiet, in de weg om het te blokkeren.
  • Als je tegenstander beweegt, bewegen met hem of haar. Blijf op je tenen. Als je je tegenstander ruimte moet geven, doe het in de richting van de zijlijn, zodat hij of zij kan zich van het doel.
  • Laat niet je tegenstander voorbij je. Blijf op je tenen en klaar om te sprinten op elk gewenst moment.
 12. 12
  Probeer nooit te bereiken in en steek of vegen voor de bal. Je tegenstander zal dribbelen rechts langs je heen als je dat doet. Gewoon blijven dicht en wacht.
 13. 13
  Gebruik uw team ondersteunen. Als je een teamgenoot achter je (u te ondersteunen), kunt u kijken om te proberen om de bal te nemen van je tegenstander. Zo niet, probeer niet.
 14. 14
  "Raden" van je tegenstander volgende zet is goed, maar wat is beter is om "Know" de verschillende moves beschikbaar zijn voor je tegenstander en klaar zijn om te voorkomen dat hij / zij uit met behulp van een van deze.
 15. 15
  Wees agressief en intimiderend binnen de wettelijke grenzen. Maak je tegenstander denkt over jou, niet wat er gaande is rond het veld.
 16. 16
  Let op je tegenstander vanaf de zijlijn en studeren zijn of haar 1-on-1 moves en gewoonten.
 17. 17
  Bevatten zo goed als je kunt. Als er niet veel van de verdedigers in je de helft van het veld, bevat je tegenstander, vertragen hem of haar naar beneden en tijd maken voor hulp aan te komen. Als er genoeg verdedigers in uw helft van het veld, kan je een beetje assertiever.
 18. 18
  Ken de snelheid en de mogelijkheden van uw tegenpartij. Weten hoe ze te vergelijken met de jouwe, en dus risico's nemen.
 19. 19
  Af en toe kijk rond en zich bewust zijn van andere spelers over het veld. Probeer te anticiperen waar je tegenstander gaat passeren.
 20. 20
  Gebruik misleiding. Misleiding is zo krachtig als snelheid. Als je tegenstander denkt dat je passief bent, kunt u hem of haar verrassen.
 21. 21
  Kijk nooit je tegenstander voeten. Kijk naar de bal.
 22. 22
  Blijf goalside. Dat betekent overnachten in tussen de speler en het doel.
 23. 23
  Wacht totdat de speler een fout maakt, dan aanvallen.
 24. 24
  Als uw speler krijgt door u en is een op een met de keeper, blijven nastreven in het geval ze een fout maken, alleen maar zal er druk op hen. Denk na voordat fouling hen. Begrijp dat als je het afbreken van je tegenstander, het grootste deel van de tijd dat dit zal resulteren in een gele kaart. Met een paar tackles (vooral degenen die de andere speler een kans om te scoren ontkennen) u zal worden uitgeworpen uit het spel met een rode kaart. Rode kaarten hebben de neiging om meerdere spel schorsingen in veel competities zijn, dus voordat u de speler van achter bevuilen, herinneren wat de gevolgen zijn! Daarnaast nemen naar beneden en potentieel verwonden van een speler die je heeft geslagen redelijk is geen goede vorm.
 25. 25
  Denk altijd een vooruit te komen van iedereen.

Tips

 • Je hoeft niet naar de bal weg van je tegenstander te nemen, gewoon lekker in de voorkant van je tegenstander, zodat hij of zij niet kan schieten. Wanneer hij of zij een fout maakt, dat is wanneer je de bal te nemen.
 • Wanneer u de bal te nemen van je tegenstander, niet alleen schoppen de bal weg.
 • Probeer door te geven aan iemand die vrij is, of dribbelen door de ruimte. Voetbal is een teamsport. Onthoud altijd dat.
 • Agressief zijn. Wanneer je in voor een tackle, doen zoals je het meent. Niet terug naar beneden.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om de dader uit te stellen als je geen steun.
 • Heb een lange tijd te beslissen waar de bal moet gaan niet nemen.
 • Wees zeer voorzichtig als je krijgt de bal, je wilt niet de bal tikken te hard of te voeren te veel accenten.
 • Slidings kunt kijken geweldig en zal werken in veel gevallen, maar zij zijn de meest gevaarlijke ding om te doen. In veel van de jeugd competities, zal een verkeerd getimede dia aanpak resulteren in een onmiddellijke overtreding. Een sliding met de noppen tonen is illegaal in de meeste competities. Het is daarom belangrijk om uit de zijkant de bal vallen met de bovenkant van de voet bij het doen van een sliding.