Wkenl

Hoe je verdriet te overwinnen

We hebben allemaal slechte dagen, maar laat ze niet verpesten hoe je je voelt over jezelf of anderen. Slecht is wat we ervan uitgaan dat er iets ergs gaat om het resultaat te zijn, maar geloven in wat vervelends gebeurd aan ons zal worden genezen door Time.

Stappen

Hoe je verdriet te overwinnen. Proberen om een aantal plannen maken met je vrienden.
Hoe je verdriet te overwinnen. Proberen om een aantal plannen maken met je vrienden.
 1. 1
  Lijst alles in je leven dat je bent dankbaar voor en gelukkig zijn. Doe wat humor in je leven! Leer te lachen om jezelf of verhuren uw favoriete grappige video's. Gebruik geen grote beslissingen nemen, terwijl je in deze staat. Wacht tot je beter voelt, zodat je rationeel kan wegen de ups en downs van je beslissingen. Doe iets dat je geniet, of dat je bezig houdt, zoals het schoonmaken van uw huis, of lees uw favoriete boek.
 2. 2
  Proberen om een aantal plannen maken met je vrienden. De kans is groot dat u veel plezier zult hebben. Niet te veel van jezelf verwachten. Geconfronteerd met de dingen die je bent bang. Zodra je dat doet, bent u gebonden aan een stuk beter voelen. Koop jezelf of iemand anders een. Ontspan. Maak een lange wandeling door jezelf na te denken over dingen, neem een bubbelbad, of luister naar rustgevende muziek. Zorg ervoor dat u genoeg van krijgen door het naar bed gaan en wakker worden op een redelijke tijd. Wordt moe voelt u zich meer gestresst en geïrriteerd, vooral rond anderen.
 3. 3
  Geef iemand een. Iedereen vindt het leuk om een ​​knuffel keer even te krijgen. Het zal maken jullie allebei een goed gevoel. Weet dat wat je doormaakt is heel gebruikelijk. Praat met iemand die je vertrouwt over wat je voelt - ze kunnen u helpen sorteren door je emoties.
 4. 4
  Krijg wat. Wanneer je beweegt, je lichaam maakt meer speciale chemische stoffen genaamd endorfine die helpen om uw stemming te verbeteren; U kunt ook chocolade eten omdat het helpt ook. Regelmatige lichaamsbeweging zal ook helpen om een ​​regelmatige zelfs eetlust en slaap schema te houden - zowel belangrijk om uw mentale toestand ook. Oefen diepe ontspanning oefeningen. U kunt dit ook doen terwijl je loopt. Bid of lezen iets inspirerend. Blijf niet stilstaan ​​bij uw zwakheden of fouten. Denk aan dingen die je leuk vindt aan jezelf of dat je hebt gedaan om iemand te helpen. Wees trots op jezelf en je prestaties.
 5. 5
  Bereid je voor tests vroeg. Gezonder eten maaltijden en snacks. Een goede voeding helpt je zowel fysiek als mentaal.
 6. 6
  Stel realistische doelen. Neem altijd dingen een stap tegelijk. Stop met zorgen te maken over dingen die nooit mogen gebeuren.. Doe mee met de dingen die je graag doet. Houd een dagboek. Je dagboek kan optreden als iemand die je kunt altijd ventileren om en zal je nooit oordelen. Maak tijd voor plezier.
 7. 7
  Doe iets totaal onbaatzuchtig en anoniem - Vrijwilliger bij een schuilplaats of lokale verwerker. Na te denken over hoeveel je hebt als je een dak boven je hoofd, te eten en gezond zijn. Verlies jezelf door het houden van druk met zich overgeeft uw tijd in het helpen van anderen. Dit zorgt ervoor dat je geest uit de buurt van je eigen problemen.
 8. 8
  Probeer niet om zich te ontdoen van je slechte gedachten vooral bij het ​​verlies van een dierbare-door te vechten als ze gekomen om je geest. Laat ze gewoon gaan door je hoofd, denk aan hen, maar laat ze niet de controle over je neemt. Beheren, bijvoorbeeld als je aan het werk zijn, laat ze voor een betere tijd om te bedenken. Worstelen om zich te ontdoen van een aantal gedachten zal ze sterker te maken.
 9. 9
  Vergeet niet dat je geest is een slagveld en jij bent degene die om het verhaal van deze strijd te schrijven. Als je een probleem op te lossen in je hoofd, niet meer het is van belang dat als de waarheid is de manier waarop je het leuk vindt of niet. Is er iets gebeurt in de echte wereld als je niet weet van. In betere woorden van werken van Jean Baudrillard de Franse filosoof als een boom valt in het bos en er niemand is, heeft de boom omgevallen op alle?
 10. 10
  Huilen, niet alleen over de slechte dingen, maar wat je te helpen omgaan met de slechte dingen, vrienden, familie, een mogelijke minnaar, te beseffen dat je niet alleen bent en verstoken van liefde, gecombineerd met tranen van verdriet, daadwerkelijk uit te wissen je negatieve emoties. Wees niet bang om dit te doen.

Tips

 • Ontspanning en het maken van tijd voor plezier zijn essentieel voor het maken van jezelf beter te voelen.
 • Praat met iemand. Als je verdrietig over een probleem dat u niet kunt oplossen door jezelf bent dan deel je gevoelens met een raadgever, een vriend of een familielid, omdat ze waarschijnlijk meer dan u zelf kan helpen kan helpen.
 • Anderen helpen met iets dat er iets voor hen betekent. De meeste van de tijd wanneer u andere mensen helpen die geluk geeft af op jou. Geven is een van de beste manieren om te helpen zet een glimlach op je gezicht.
 • Speel muziek, dans, dan zingen, niet dat van het triest moment, iets ziet er slecht zou goed zijn aan het einde.
 • Ga uit met je vrienden en doe iets leuks. Dit zal uw gedachten af ​​wat is het brengen je naar beneden. Gaan uit naar een komedie te zien, winkel in het winkelcentrum, eten, diner, wat je ook genieten van de meest genieten met uw vrienden, omdat het uiteindelijk zal het verschil maken.
 • Denk aan alle mooie momenten die er gebeurd vooral aan u, alleen gelukkigste dat je gelukkig elke moment dat je denkt aan het maken van je gevoel heel blij dat je bent begaafd en gezegend om het te ontvangen op deze planeet, misschien wel de tijd doorgebracht met de persoon die je zou kunnen maken hou het meest op moeder, vader, schat, zuster, broer, iedereen of niemand, maar je moet blij zijn geweest op het meest en glimlach denken van het, zo verdien je het om die momenten te genieten in gedachten.
 • Als u dit leest om iemand anders te helpen, het ergste wat je kunt doen is niet om het verdriet serieus te nemen. Het beste wat je kunt doen is om te luisteren en vertel die persoon dat hun verdriet is echt. Schreeuw niet tegen hen of ontslaan ze, je zal alleen die persoon kruipen in zijn of haar schelp nog dieper.