Wkenl

Hoe je verlegenheid te overwinnen met meisjes

Verlegenheid kan een invaliderende aandoening voor veel mannen te zijn, vooral als het gaat om romantiek. Als verlegenheid je heeft gehouden van het voldoen aan een speciaal iemand, lees de volgende stappen om te zien hoe je het kunt overwinnen.

Stappen

Hoe je verlegenheid te overwinnen met meisjes. Maak een punt om meer uitgaande in het openbaar.
Hoe je verlegenheid te overwinnen met meisjes. Maak een punt om meer uitgaande in het openbaar.

Zich meer comfortabel in sociale situaties

 1. 1
  Maak een punt om meer uitgaande in het openbaar. Wanneer u uit met uw vrienden of familie, proberen om binnen het groepsgesprek te starten. Na een tijdje je comfortabel zult geworden boeiende mensen in een ongedwongen manier.
 2. 2
  Wees altijd voorbereid. Als je jezelf vinden in een groep situatie op school of op het werk, zijn bereid te wisselen beleefdheden. Zo kan iemand vragen als je iets interessants in het weekend doen. Dit is een geweldige kans om iets over jezelf te delen en (tegelijkertijd) verlengen het gesprek.
 3. 3
  Stap uit en socialiseren. Word lid van activiteiten waarbij je altijd interactie met mensen, zoals de fitnessruimte, fitnesslessen, een college maatschappij, of een hobbyclub. Zonder twijfel ontmoet je veel interessante mensen. En wie weet? Misschien een van die interessante mensen zullen een vrouw die je wilt date zijn.
 4. 4
  Praat met een heleboel mensen. Wees niet bang om te chatten op iedereen die je tegenkomt, van de oude dame doet haar boodschappen op de bank teller. Oefening baart kunst.

Take it slow

 1. 1
  Oefen met een vriend. Een van de grote factoren in verlegenheid is de angst voor afwijzing. Elimineer deze angst door het naderen vrouw voor een vriend. Omdat je eigen ego is niet op het spel, zul je minder geremd in je aanpak.
 2. 2
  Focus op kleine stapjes. Behandelen dating als een 12-stappen programma. Begin met een, laat iedereen (niet alleen de leuke meisjes) je bent en aanspreekbaar. Op volgende dagen, bewegen tot zeggen "hallo." Een paar dagen na dat, bezighouden met kleine praten. Blijf doorgaan zoals je geleidelijk open jezelf tot mensen en zien het is niet zo moeilijk als je dacht. Als je een blunder, vergeet het. De meeste mensen zijn meer vergevingsgezind dan je denkt.

Meer zelfvertrouwen

 1. 1
  Begin met eenvoudige vragen. Niet te veel zorgen te maken over een slimme openingszin. Als je wilt om een ​​vrouw te praten, kunt u gewoon vragen hoe haar dag gaat.
 2. 2
  Leren luisteren. Niet doen al het praten. Laat vrouwen praten over zichzelf voor een tijdje. Stel open vragen en gewoon achterover leunen en luisteren. Als het gesprek wiegt, hebben nieuwe gespreksonderwerpen klaar. En om de last van het initiëren iets te verlichten, hebben een paar ijsbrekers handig om de bal aan het rollen te krijgen.
 3. 3
  Dingen niet persoonlijk op. Als je wilt slagen in het spel van romantiek, kun je niet elke commentaar, insinuatie of grap te nemen als een persoonlijke belediging. Mensen zeggen soms dingen die ze niet bedoelen.
 4. 4
  Wees niet bang voor afwijzing. Grote boksers gaan in de ring weten is er een kans dat ze zullen verliezen. Op dezelfde manier kan je niet verwachten dat elke keer te slagen. Niets is 100 procent, dus bekijk elke ontmoeting met een vrouw als een positieve leerervaring.
 5. 5
  Wees niet. Verlegenheid en aarzeling optreden wanneer je nadenkt over je gebreken. In plaats daarvan, focus je gedachten volledig op de vrouw met wie je praat. U vergeet over je kriebels en ze zal worden gevleid door de aandacht.
 6. 6
  Het begint bij jou. Wanneer u uw verlegenheid achter, wat tijd en doorzettingsvermogen zal afscheid nemen, zul je zien hoeveel je leven zal veranderen, zoals u zult beginnen te gaan na wat je wilt met minder angsten. En hier is een geheim: je moet een kamer binnen en voel die bekende kriebels, bedenk dan dat de meeste mensen die je ontmoet zijn te druk met zorgen te maken over wat anderen over hen denken om echt te merken en te oordelen.

Tips

 • Maak oogcontact. Dit laat haar weten dat je bent rechtmatig geïnteresseerd. Staar niet, echter. Staring is griezelig.
 • Wees jezelf.
 • Wees respectvol voor vrouwen. Ze zijn geen objecten - altijd dat in gedachten houden.
 • Stel je voor dat je praat met een vriend. Dat zal de spanning los en laat comfortabeler gesprek.
 • de kleine dingen, de dingen die de meeste mensen niet zou merken. Als je dat doet, laat je haar weten dat de kleine dingen die ze doet niet onopgemerkt doen gaan, en maakt haar speciaal voelen.

Waarschuwingen

 • Wees niet te overdreven enthousiast zijn op het eerste. Het is onnatuurlijk en zal de vrouw ongemakkelijk voelen.