Wkenl

Hoe je vuurwapens in california kopen

Het kopen van een vuurwapen is een relatief eenvoudig proces. Maar er zijn enkele dingen die je moet weten en rekening houden voordat je gaat door met het. Dit artikel is specifiek over het kopen vuurwapens in Californië, maar veel van de aspecten kan worden gebruikt in een ander land ook.

Stappen

Hoe je vuurwapens in california kopen. Zorg ervoor dat je de juiste leeftijd.
Hoe je vuurwapens in california kopen. Zorg ervoor dat je de juiste leeftijd.

Uw persoonlijke recht om vuurwapens te dragen

Volgens het tweede amendement van de Europese Grondwet, het is uw recht als burger om vrij wapenbezit. Maar er zijn regels en kwalificaties in gedachten te houden. Bent u de juiste leeftijd, bijvoorbeeld? Heeft u een strafblad? Ben je mentaal stabiel? Ben je legaal een Europese burger (of een vreemdeling)?

 1. 1
  Zorg ervoor dat je de juiste leeftijd. Om een ​​geweer of een shotgun (exclusief geweren verboden onder de staatswet) moet je 18 kopen. Om een ​​pistool te kopen moet je 21.
 2. 2
  Als je een veroordeelde misdadiger, stoppen hier. Federale wet bepaalt het illegaal is voor misdadigers vuurwapens te bezitten.
 3. 3
  Evenzo, als je ooit in een psychiatrische instelling, heb je een moeilijke tijd het passeren van uw antecedentenonderzoek. En ongeacht de achtergrond controleren, kan het niet een goed idee om een ​​vuurwapen bezitten als je weet dat je bent mentaal onstabiel, suïcidaal, of geneesmiddelen gebruikt voor elke geestelijke ziekte zijn.
 4. 4
  Als Europese burger, kan je vuurwapens kopen. Als u bent geen burger, kunnen sommige visa toestaan ​​om vuurwapens te kopen, maar normaal gesproken ben je niet in staat om.

Start de aanvraagprocedure

 1. 1
  Verstuur een optionele persoonlijke vuurwapens subsidiabiliteitscontrole (PFEC) applicatie samen met een kopie van uw licentie california bestuurder of identiteitskaart en een cheque of postwissel voor 15€. Verkrijg de toepassing notariële en omvatten een indruk van uw recht duimafdruk. Als je niet een Amerikaanse burger, zult u ook nodig hebt om een ​​Alien Registration of I-94 Card omvatten. Je moet de resultaten terug binnen 30 dagen te krijgen, maar het kan oplopen tot 120. Dit proces staat los van de achtergrond te controleren en de 10-daagse in latere stappen beschreven wachttijd. Dit is om te bepalen of je legaal kan bezitten en de aankoop van vuurwapens. Dit formulier is een goed idee als je niet zeker bent van uw kwalificatie van een vuurwapen bezitten, maar het is niet vereist voor het kopen van een vuurwapen.

Neem het pistool veiligheidstest

 1. 1
  Ga naar uw plaatselijke wapenwinkel (federale vuurwapens licentie dealer) en verzoek aan de 30-vraag pistool veiligheid test. Het kost wat geld, maar het is een vereiste als je wilt om een ​​pistool te kopen. Wanneer gij zult gaan, zult u een certificaat ontvangt. Als u de test mislukt, kunt u het opnieuw te nemen. Bedenk dat je alleen kan het twee keer. Het kost 20€ 0,00 (15€ 0,00 dealer het record van verkoop (DROS) vergoeding, 5€ 0,00 in de handhaving op vergoedingen wegens pistool lock wet). Er zij opgemerkt dat er een aantal uitzonderingen op deze eis. Deze omvatten specifieke rechtshandhaving voorkeuren en huidige of eerdere militaire dienst.

Beslissen over wat voor type vuurwapen dat u wilt kopen

 1. 1
  Kijk om je heen, vraag rond, en vind het vuurwapen u wilt kopen. De meeste gun winkels zal u toelaten om aan te raken en houd de vuurwapens voordat u ze koopt. Mossberg 500 of Remington 870 zijn beide grote vuurwapens voor thuis verdediging.
  • Pistolen (pistolen) zijn zeer geschikt voor zelfverdediging en verborgen dragen (vereist een staat licentie). Aan de andere kant, ze vereisen veel oefening en vaardigheid te bekwamen. Ze zijn niet goed voor de jacht (als je iets groter dan konijnen jagen). Pistool effectiviteit drastisch daalt na 20-30 meter, maar kan worden gebruikt in goed opgeleide handen 100 yards, het is de enige vuurwapen dat nog zeer effectief zijn bij bediening afstanden.
  • Geweren kan in vele verschillende behoeften te vullen. Jagen (elke grootte spel) schietwedstrijd (met een bereik: tot 1000 meter). Grendelgeweren kan zijn goedkoop, maar zeer nauwkeurig. Semi-automatische geweren kan goed zijn voor doel en thuis verdediging gebruik. Automatische geweren kan niet in Californië worden gekocht zonder speciale vergunningen.
  • Jachtgeweren zijn misschien wel de meest veelzijdige wapen. Het vuurwapen kan solide shots (zoals kogels, bekend als slakken), evenals vogel geschoten (voor vogels en knaagdieren) te schieten. Het kan ook worden geladen met de krachtige en bekende 00 buck (double-aught buck), die, zoals de naam al doet vermoeden, is goed voor de jacht op grotere spel, maar is ook uitermate goed geschikt voor thuis-of zelfverdediging. Jachtgeweren kan zijn goedkoop, en de meeste zijn zeer uitbreidbaar en aanpasbaar. Effectief bereik met grove hagel (afhankelijk van het vat) kan tot 100-meter, maar met slakken (en een goede setup), jachtgeweren zijn effectief te zijn 300 of meer yards.
  • Voor meer informatie, lees Kies een vuurwapen voor persoonlijke of thuis verdediging.
 2. 2
  Houd de kassier. De kassier zal geldig identiteitsbewijs met foto nodig. U betaalt voor het pistool op dit moment (sommige pistool winkels zal toestaan ​​zet het pistool op layaway of mag alleen eisen dat u een deel van de kosten van het pistool te betalen voordat je het oppakt). U wordt verplicht om een ​​aantal papers (ATF Form 4473, DROS), die zal moeten worden ingevuld met de plaats van residentie en andere informatie te ondertekenen. Het zal ook eisen dat je rechterduim print. De vergoeding hiervoor is 20€.
  • In Californië, bent u slechts toegestaan ​​om een ​​pistool binnen een periode van 30 dagen te kopen.

De 10-dagen wachttijd proces

 1. 1
  Wacht 10 dagen (240 uur om de minuut op DROS formulier.) Dit is het slechtste deel van de ervaring. Gedurende deze tijd uw DROS informatie wordt aan de CA DMV, CA DoJ, en vervolgens verstuurd naar de FBI NICS. Te allen tijde via de 10 dagen kunt u worden geweigerd. Soms duurt het een volle 9 dagen voor een ontkenning. Na 10 dagen wachten kom je in te halen vuurwapen en te ondertekenen 4473 vorm weer.
  • Nu is een goed moment om een ​​California-goedgekeurde vuurwapens veilig (of vergrendeling) te kopen. Kluizen zijn een goede manier om in staat om uw vuurwapens te slaan, en bewaar ze veilig, waar ze niet gestolen of anderen (kinderen, vrienden, etc.) zal geen toegang hebben. Zoals vereist door de wet in Californië moet je ofwel zelf een California-goedgekeurde wapenkluis of de aanschaf van een nieuw pistool slot voor elk vuurwapen gekocht. Bewijs voor elke.
  • Bewijs van eigendom van een pistool veilig vereist hetzij een handleiding of een aankoopbewijs.
  • Bewijs van Lock eigendom vergt een ontvangst van sluis binnen 30 dagen van de werkelijke pick-up date (geen datum van verkoop). De meeste Europese gun dealers zullen al een gratis original equipment manufacturer (OEM) pistool slot dat aan deze eis zal voldoen (niet alle van de vrije sloten zijn Californië legaal, zie uw lokale dealer voor meer informatie of bezoek ministerie van Justitie website van de California's voor een onder compleet overzicht van goedgekeurde sloten).
  • Voordat je 10 dagen om zijn, zorg ervoor dat je de rest van het geld voor het vuurwapen (als je dat nog niet hebt om het volledig betaald). Als je een pistool hebt gekocht, zult u uw pistool veiligheidscertificaat en een bewijs van ingezetenschap (dit kan een recente water-of elektriciteitsrekening of zelfs geldige registratie voertuig) nodig.
 2. 2
  Gaan halen uw vuurwapen. Als u met succes de achtergrond test te halen, kunt u nu terug naar het verkooppunt en de aankoop van je wapen.
  • Je zal ondertekenen wat papieren, zeggen je bent nu in het bezit van het vuurwapen. U wordt verplicht om te hebben (of aankoop) een California-goedgekeurde vergrendeling of bewijzen dat je eigenaar bent van een veilige (of ondertekenen een verklaring te zeggen dat je eigenaar bent van een veilige, maar bewijs niet hebben). Wetten in Californië zijn veel soepeler op lange geweren dan op pistolen.
  • Als het een pistool, zal de eerder genoemde punten worden vereist (veiligheidscertificaat en een bewijs van ingezetenschap). Zij zullen ook u kunt het pistool veilig te behandelen door het hebben van je slot terug de glijbaan en los te laten. Laad een dummy ronde in het magazijn en het laden van het geweer mee. Uitwerpen van het magazine en een vraag wordt gesteld, "is het wapen nog geladen? '. Uitwerpen van de ronde, alles met behoud van snuit controle, wijzen de snuit in een veilige richting, en het houden van uw vinger van de trekker. Het pistool moet ook worden verkocht met een glijbaan, actie, of trigger lock. De meeste pistool fabrikanten schip het pistool met een van de bovenstaande, maar u kan nodig zijn om een ​​aan te schaffen.

Tips

 • Zodra je thuis komt, slaan het vuurwapen op een veilige locatie. Je moet oefenen met het vuurwapen, en vertrouwd te raken met al zijn innerlijke werking en hoe goed onderhouden en goed te verzorgen. Lees de handleiding van het vuurwapen.
 • Het verkopen van de vuurwapen kan alleen worden gedaan door middel van een licentie federale vuurwapens dealer (zoals waar je het vuurwapen gekocht).
 • Praat met de mensen in het geweer winkel om alle informatie die u nodig hebt. Laat ze weten of u bent niet erg vertrouwd met vuurwapens of de wetten om hen heen. Ze moeten blij zijn om u te laten weten hoe alles werkt.

Waarschuwingen

 • Vuurwapens mag alleen worden geschoten in een veilige en legale locatie. Wees je bewust van de staat en lokale wetten over het gebruik en het vervoer van een vuurwapen en volg ze nauwkeurig. Wetten drastisch veranderen tussen staten en kan veranderen tussen provincies of zelfs steden.
 • Vuurwapens kan letsel of de dood veroorzaken. Zorg ervoor dat u altijd wijzen de snuit in een veilige richting en richt deze nooit op iets wat je niet van plan bent om te schieten.
 • Zorg ervoor dat u weet wat er beneden bereik. Kogels kunnen reizen voor mijlen of kan stuiteren en ricochet in onbedoelde richtingen.
 • Veiligheid eerst. Vuurwapens zijn zeer gevaarlijk. Gebruik alleen een vuurwapen als u een ervaren schutter of een zeer ervaren schutter u direct toezicht.

Dingen die je nodig hebt

 • Mogelijkheid om de kosten van het vuurwapen en alle vereiste licenties / applicaties, alsmede alle munitie die u nodig te dekken.
 • California ID (zoals een rijbewijs).
 • Bewijs van ingezetenschap in de staat u van plan om een ​​vuurwapen te kopen.
 • Handgun Veiligheidscertificaat (voor pistolen).