Wkenl

Hoe je wilde zijn in hart en nieren

Een gebed voor het wild in hart en nieren, in kooien gehouden. Tennessee Williams

Het laatste wat "wordt wild" betekent is op zoek naar drugs-sensatie of het zijn promiscue. Wild betekent niet opknoping in een bar, dronken, en ontmantelen van uw nieuwe auto in een koeweiland. Wild is niet over je bende te glijden in de school 's nachts en verwijderen van de gangen en loopt weg in de nacht huilen met wilde lachen. Wild is over echte avontuur, hetzij in de wereld, of in de geest. Verstande dat Google is over antwoorden en niet vragen, onze taak is om te denken uit een stappenplan 12, een "how-to" dat de gekooide vogel om gratis vliegen, en de vrije vogel aan de grenzeloze hemel accepteert onderwijst. Ga heen en genieten van uw hart.

Stappen

Hoe je wilde zijn in hart en nieren. # Begin door te kijken naar de essentie van Tennessee Williams 'offerte.
Hoe je wilde zijn in hart en nieren. # Begin door te kijken naar de essentie van Tennessee Williams 'offerte.
 1. 1
  # Begin door te kijken naar de essentie van Tennessee Williams 'offerte. Het citaat gaat vooraf aan dit artikel. Er zijn twee impliciete karakters. Het wild at heart die "opgesloten", en het wild in hart en nieren, die erin geslaagd is om "gratis vliegen". Maar er zijn twee voorwaarden hier impliciet ook. Moeten we niet ook rekening houden met wat het betekent om te worden "opgesloten" in plaats van "gratis?" En wat is "vrij" zijn? Hoe je waarneemt vrijheid maakt het verschil tussen tevredenheid en ontevredenheid. Vrijheid bestaat zo veel in het zijn onder degenen om je heen als het doet in het zijn van hen weg. Zodra je dit accepteert, zal het gemakkelijker zijn om het gevoel overweldigd door bedrijf en de drukte van de wereld te stoppen.
 2. 2
  Weet wie je bent, door te vergeven die je niet bent. Wie we zijn is belangrijk. Niet veranderen "u" voor iemand anders of om te passen wat je denkt dat iemand wil dat je bent. Misschien heb je gewoontes die aandacht nodig hebben, maar je persoonlijkheid is de kern van wie je bent en de wereld heeft uw bijzondere bijdrage. Je kunt omgaan met slechte gewoonten, maar als je onderdrukken wie je werkelijk bent, zal je interne woede die je leven zal beïnvloeden op een negatieve manier lijden.
 3. 3
  Start een dagboek. Het kost moeite om te ontdekken wat je echt uit wilt van het leven. Het opschrijven van je gevoelens, gedachten en ideeën is een geweldige methode voor het begrijpen van deze inspanning. Misschien droom je van het verlaten van je familie en rijden weg in de zonsondergang, maar in werkelijkheid alles wat je wilt doen is thuis te blijven. Als dit waar is, zult u dit ontdekken als je schrijft in je dagboek. Er is niets mis of zwak over dromen. En er is niets mis met het leven in een wereld die is niet je droom. Stel de vraag: "Hoe kan ik deze plek ben ik in een avontuur? '
 4. 4
  Koester je dromen. Werken bij het houden van uw dromen tot leven tijdens het wachten op de kans om weven ze in uw huidige situatie. Weet ze uit het oog te verliezen; af en toe wijzigingen kunnen nodig zijn als onderdeel van een reality check, maar nooit je dromen te passen omdat ze zich onmogelijk of omdat u zich ingesloten door een situatie. Werken om de externe barrières veranderen zodat uw dromen mogelijk kan worden.
 5. 5
  Nooit ontevreden zijn met wat je hebt. Leer te bouwen op wat je hebt. Geen denkbare leefsituatie wordt beperkt in en van zichzelf. Denk aan Christopher Reeve en de kracht die hij hield ondanks zijn blessure en hoe hij het grootste deel van de resterende jaren van zijn leven. Heb je altijd meer dan je je realiseert. Zo niet de gezondheid, dan is een gevoel voor humor. Zo niet rijkdom, dan gezondheid. En ga zo maar door. Controleer altijd de dingen die positief over je leven bent voordat steeds steken in het negatieve.
 6. 6
  Lees biografieën. Het is al eerder gedaan, gevoeld en vroeg zich af over vroeger. We zijn gewoon geluk tegenwoordig in staat zijn om toegang te krijgen tot een enorm scala aan inzichten van anderen door middel van het lezen. Leren van strijd andermans naar vrijheid en hoe andere mensen hebben behandeld als een roepende in de woestijn. Leren over hoe ze vonden hun 'speciale plek' die ze gewiegd met hoop en zorg als alles voelde beklemmend en negatief. Bereiken voor hun inspiratie en neem het als de jouwe.
 7. 7
  Acht waarschuwingen van mensen die je respecteren. Neem niet aan de kritiek van mensen die je nauwelijks kent of wie je het niet respecteren harte. Ze kennen je niet en ze niet begrijpen wat maakt je aankruisen. Maar luister zeer aandachtig wanneer iemand je respect geeft je veel meer een constructieve waarschuwing over aspecten van je gedrag. Als je eerlijk bent met jezelf en kijk diep van binnen, kunnen ze gewoon worden je te vertellen wat je al weet. Gevolg aan te verstandig en kalm. Maken het verschil dat nog zal toelaten uw vrijheid, maar zal de toon van de gekte die je kunnen onthullen aan de buitenkant.
 8. 8
  Voorkomen materialisme. Vergaren dingen kunnen nooit de plaats van de kracht van goede relaties, een gevoel zijn er mensen die je kunt in de tijd van nood en de waardering van de wereld om je heen draaien. Laat jezelf niet te worden gebukt onder de dingen in je leven - een enorme hypotheek, een auto die je bent te bang om te rijden uit angst voor deuken het, een woning die u bent te bang om weg te gaan uit angst voor inbraak - dit zijn het ergste vergulde kooien die je ooit kan je jezelf vast in
 9. 9
  Eruit. Simpel om te zeggen, maar vaak moeilijk om te doen. Weg van uw bureau, uit je huis, kom uit je stad, uit uw land. Doe eens iets anders dan de normale. Neem een ​​safari in Afrika, een kanotocht op een lokaal meer of een uitstapje naar een deel van de stad die je nog nooit eerder over gedacht. Mobiel zijn vaak wegnemen gevoelens van gekooide of gebonden aan een plaats of activiteit. Accepteer dat je iemand bent die behoefte heeft om eruit te komen en voel de dauw op je gezicht in de vroege ochtend en de wind zweepslagen door je haar. Het is wie je bent - tegemoet te komen aan het, niet fles omhoog.
 10. 10
  Kennen het verschil tussen woede en wilde. Het verschil is belangrijk omdat het kan uw gedrag direct voor je eigen bestwil of in uw nadeel:
 1. 1
  • Woede is bitterheid, vasthouden aan een wrok, een verleden pijn of een obsessie. Woede is rondspoken, demotiverend en aftappen. Woede is de vijand van de vrijheid, het is de kooi-lock.
  • Wild is te weten wie je bent, wat je wilt en het streven naar de vrijheid om het avontuur van het leven te genieten. Wild is het ontsluiten kooien die je voorkomen dat wie je bent volledig en het maken van een volledige bijdrage aan de wereld.
 2. 2
  Erachter te komen wie je bent los van iedereen. Er is een vreemde binden bij mensen die zeer onafhankelijk en deskundig vrijheid en toch wanhopig zoeken naar de goedkeuring en tolerantie van anderen. Deze spanning en trekkracht kunt u scheuren als je niet zorgen voor je interne behoeften en het gezicht van de redenen waarom je acceptatie van anderen hunkeren zo intens. Neem de tijd weg voor de opbouw van je gevoel van eigenwaarde en overtuigingen zonder invloed van anderen. Dan zult u in een betere positie om te voorkomen dat pijn doen als kritiek en kunnen omgaan met confrontatie in plaats van op zoek te lopen zal zijn omdat je verstikt of onderdrukt voelen.
 3. 3
  Dragen aan anderen 'welzijn. Het is niet alles over jezelf. Het gaat over jou als deel van de mensheid, als onderdeel van de geweldige plek die we Aarde noemen. Bent u verplicht om het leven dat je hebt schat en het leven van anderen te respecteren. Wanneer uw dromen, wensen en verlangens lijken niet te gel met wat er gebeurt om je heen, soms is het een kans om te stoppen en vraag jezelf af hoe je een verschil maken voor andere mensen kunnen maken. Dit verschuift de focus van je af. Vaak, in het proces van het helpen van anderen hun plaats vinden in deze wereld, vind je de jouwe. Niet de kracht van het delen van uw wijsheid en het onderwijs van uw vaardigheden met anderen niet ontslaan. Het is de meest nobele wat een mens ooit kan doen.

Tips

 • Lijden niet aan krankzinnigheid door keuze. Genieten van elke minuut van het leven.
 • Salving je pijn in drugs en alcohol is op korte termijn. Tuurlijk, genieten van een glas whisky bij de inzet naar beneden om het lichaam te ontspannen en je laten rusten. Maar maak je niet veranderen in een pijn-vluchtende gewoonte die voortdurend zal saai je zintuigen en verwen uw vermogen om te voelen.
 • Alleen niet vergeten hoe gelukkig je bent om te hebben wat je hebt
 • Geef niet op met wat je ook doet
 • Durf anders te zijn
 • Veel plezier en niet concentreren op de negatieve dingen in het leven!

Waarschuwingen

 • Een schaduw van gevaar achtervolgt die mensen die onrustig zijn, ongeacht waar ze naartoe gaan, die zitten aan tafel met hun familie als alles wat ze willen is om te rijden ergens. Pas op deze borden in u of andere mensen:
  • Mensen die altijd kijken uit het raam, zelfs als je probeert om hun aandacht te betrekken.
  • Mensen die denken dat de dood is slechts een herinnering dat ze leven. Deze mensen vaak zwelgen in scenario's waarbij gevaar voor hun eigen leven.
  • Mensen van wie de blik is altijd buiten je, dat "verre, dromerige" look. Proberen om hun aandacht snap terug naar u met goedbedoelde maar stevig opmerkingen.