Wkenl

Hoe je zes pack abs snel te krijgen

Overal waar je gaat, iemand die belooft de komende geheim om het verkrijgen van 6 pack abs. Sommige van deze zogenaamde 'geheimen' hebben een zekere mate van nauwkeurigheid, terwijl anderen niet zo veel. Ontcijferen welke zijn de beste methoden om het verkrijgen van 6 pack abs gaat worden cruciaal voor uw succes te hebben met dit doel.

Stappen

Hoe je zes pack abs snel te krijgen. Het grootste gebied dat je moet concentreren op wanneer het proberen om 6 pack abs te verkrijgen zal zijn op uw dieet.
Hoe je zes pack abs snel te krijgen. Het grootste gebied dat je moet concentreren op wanneer het proberen om 6 pack abs te verkrijgen zal zijn op uw dieet.
 1. 1
  Het grootste gebied dat je moet concentreren op wanneer het proberen om 6 pack abs te verkrijgen zal zijn op uw dieet. Leuk vinden of niet, het oude gezegde dat 'abs worden gemaakt in de keuken', is waarschijnlijk een van de meest waarheidsgetrouwe verklaringen in de fitness-industrie. Als uw dieet niet in de lijn, is je maag gaat om het te laten zien.
 2. 2
  Controleer eerst of je genoeg eiwitten. Niet alleen is eiwit gaat naar de belangrijkste bouwstenen je nodig hebt om spierweefsel op te bouwen te vormen, maar het gaat ook om u te voorzien van een beter gevoel van volheid dan eten alleen koolhydraten alleen zou bijvoorbeeld. Eiwit is meer "duurder" dan alle andere macronutriënten betekent dat je lichaam meer calorieën verbrandt het afbreken van eiwitten in vergelijking met koolhydraten en vetten.
 3. 3
  Vervolgens, wees niet bang van vet in de voeding die afkomstig is van voornamelijk enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten zoals olijfolie, visolie, een mix van noten, natuurlijke pindakaas en avocado. Hoewel het waar is dat het eten van vet zal je snel calorieën te verhogen, zolang je het te houden tussen 20-30% kan het een van de beste dingen om 6 pack abs snel te krijgen. Het belangrijkste punt hier is dat vet in de voeding zorgt ervoor dat uw insuline niveau stabiel, die, wanneer hoog genoeg eigenlijk vet kan leiden tot te krijgen zelf.
  • Bovendien zal vet houden u voelt de volle voor de langste periode in de tijd, langer dan de beide eiwitten of koolhydraten zou doen. Interessant is dat sommige diëten hoog in vet je 6 pack abs snel te krijgen omdat je lichaam leert te metaboliseren vet voor energie.
  • Dus, terwijl je nodig hebt om hem te bekijken, zorg ervoor dat u krijgt wat in uw dieet.
 4. 4
  Tot slot, als het gaat om de inname en het krijgen van 6 pack abs koolhydraten, je wilt de meeste van uw inname van koolhydraten richten rond de post workout periode.
  • De grootste reden hiervoor is omdat dit is wanneer je lichaam gaat die koolhydraten het meest nodig hebben en zal echt zuigen ze op in het spierweefsel. Als je ze eet op dit moment, is het minst waarschijnlijk dat ze zullen veranderen in lichaamsvet.
  • Daarnaast zal consumeren koolhydraten in deze periode ook helpen om te helpen met herstel van de spieren en reparatie, zodat minder stilstand van de sportschool voor u betekent.
 5. 5
  Als het krijgen van 6 pack abs snel is uw doel dan elke maaltijd je neemt moet bestaan ​​uit 1-2 koppen rauwe groenten op insuline niveaus onder controle, het verbeteren van de absorptie van uw proteïne en vloed uw lichaam met vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten.
  • Kijk voor de top super voedingsmiddelen (voedzame, caloriearme groenten en fruit, zoals broccoli). Deze geven de vitaminen en mineralen te genezen en voorkomen stam voor de spieren.
 6. 6
  Dus, als je bent gericht op 6 pack abs te krijgen in de komende maanden, hebben een goede harde blik op uw dieet. Dat is het grote geheim dat niet mag worden vergeten als je om te slagen.
 7. 7
  Bouw de spieren en cardio om het te ontdekken. De oefeningen die je moet doen voor je buikspieren zijn in principe sit-ups voor je bovenste buikspieren en been liften voor je onderste buikspieren. Probeer en actief een beetje om vet te verbranden, als je niet genoeg om te lopen, proberen en zwemmen voor een keer of twee keer per week worden passen. Skipping is ook een goede vetverbranding oefening, en het zal helpen toon je buikspieren ook.
  • Pull ups zijn ook een van de beste manieren om je buikspieren vorm en toon je hele lichaam