Wkenl

Hoe kan ik een schone tandenborstel te houden

Volgens de Centers for Disease Control, "Zelfs nadat ze zichtbaar schoongespoeld, kan tandenborstels besmet met potentieel pathogene organismen blijven." Bah! Hier is hoe u uw tandenborstel schoon.

Na het spoelen van uw tandenborstel grondig onder warm stromend water, roeren en genieten de kop in een oplossing van 1/2 waterstofperoxide (3%) en 1/2 water gedurende 1 minuut. Schud krachtig om zoveel mogelijk te drogen. Lucht laten drogen in een goed geventileerde ruimte, bij voorkeur niet in de buurt van een toilet waar microscopische druppeltjes waternevel de lucht bij elke spoeling.

Stappen

Hoe kan ik een schone tandenborstel te houden. De europese tandheelkundige vereniging geeft een gedetailleerd overzicht van de schone tandenborstel etiquette.
Hoe kan ik een schone tandenborstel te houden. De europese tandheelkundige vereniging geeft een gedetailleerd overzicht van de schone tandenborstel etiquette.
 1. 1
  De europese tandheelkundige vereniging geeft een gedetailleerd overzicht van de schone tandenborstel etiquette. Hieronder is een korte samenvatting van de aanbevelingen van de ADA's echter tot beste tandenborstel etiquette te garanderen, is het sterk aanbevolen dat de bovenstaande link te volgen.
 2. 2
  Ondanks de traditionele wijsheid, moet de ADA stelt dat het houden van uw tandenborstel in een kast of met een tandenborstel beschermer daadwerkelijk verhoogt bacteriën en dus nooit gedaan worden als dat mogelijk is. Niet veel borstels in een kop te houden. Zij zullen elkaar wrijven en verspreiden ziektekiemen.
 3. 3
  Was uw handen voordat u uw tandenborstel. Het lijkt nogal voor de hand, maar al te vaak mensen te bereiken recht op de tube tandpasta voor het wassen van hun handen.
 4. 4
  Was uw tandenborstel voor en na elk gebruik. Dit vormt houden het onder stromend water en wrijven uw duim over het met geweld. Doe dit gedurende vijf tot tien seconden.
 5. 5
  Diep schoon het af en toe, door het op het bovenste rek van de vaatwasser en draait het met de gewone vaatwasser zeep (gebruik nooit gewone afwasmiddel in een vaatwasser of je hebt zeepsop morsen uit de voorkant op je keukenvloer).
 6. 6
  Vervang uw tandenborstel om de drie tot vier maanden. Als het elektrische Vervang de hoofd elke 3-4 maanden.
 7. 7
  Gebruik altijd tandpasta. Dit zal ook helpen het schoon te houden.

Tips

 • Als u de uiteinden van de borstelharen buigen opmerken, dan is het tijd om je tandenborstel te vervangen.
 • Als iemand in uw huis krijgt een besmettelijke ziekte, gooien hun borstel - en alle andere borstel het in contact kwam met de - weg. Hun ziekte kan zich verspreiden langs de tandenborstel en op anderen.
 • U kunt ook een aantal mondwater (zoals Listerine) dat alcohol bevat giet het in een klein kopje en roer het met de haren einde van je borstel voor dertig seconden. De alcohol zal doden de meeste bacteriën.
 • Bacteriën kunnen ook worden gedood door warmte. Kook water en vul een mok, plaatst u de tandenborstel in het water gedurende tenminste 3 tot 5 minuten. Spoel de tandenborstel door wrijven de haren met uw vingers schoon onder stromend water. Er is een kleine kans dat de haren zal smelten, de meeste merken niet doen. Als u desinfecteren meer dan een tandenborstel gebruiken afzonderlijke mokken of spoel uit en reinig de beker voordat het desinfecteren van de volgende.
 • Sommige bronnen zoals de kranten geciteerd in externe links hieronder stellen sterk voor het houden van uw tandenborstel zo ver mogelijk van uw wc mogelijk. En gewoon neerzetten van de bovenste deksel voordat spoelen vermindert de bacteriën in de lucht van afvalstoffen door enorme hoeveelheden. Andere bronnen, zoals de tv-show Mythbusters, beweren dat de fecale bacteriën zijn net zo wijd verspreid is in de rest van het huis als naast een open wc.
 • Door het opslaan van uw tandenborstel in een 3% waterstofperoxide (H 2 0 2)-oplossing (dagelijks verschoond, zo blijkt aan het water in een kwestie van uren) kunt u uw tandenborstel gedesinfecteerd.
 • Overweeg uitgaven ongeveer 15€ 0,00 op een UV tandenborstel reiniger. Het is veilig en het automatisch wordt uitgeschakeld.

Waarschuwingen

 • Als je je tandenborstel te houden in een tandenborstel beschermer, zorgen voor het droog is voordat u de tandenborstel beschermer. Doet u dit niet kan leiden tot de ontwikkeling van de schimmel op de borstels. Gebruik een tandenborstel houder die gaten heeft. Dit zal helpen met ventilatie om schimmel te voorkomen.
 • Afhankelijk van het soort kunststof gebruikt om uw borstel te maken, waardoor het in de vaatwasser kan smelten. Plaats altijd in het bovenste rek en indien mogelijk zet het daar.
 • Wonen in een te steriele omgeving voor langere tijd kan uw immuniteit afnemen. Dit betekent niet dat het houden van uw tandenborstel schoon zal uw immuniteit afnemen, betekent dit dat het houden van alles steriel kan leiden tot een afname van de immuniteit.