Wkenl

Hoe kom je op een skilift met een snowboard

Krijgen op de lift met een snowboard is niet zo moeilijk, maar als het fout gaat, zal de hele wereld lijken te versmaden u voor het afsluiten van de lift. Gelukkig zijn veel moderne liften hebben "afneembare" stoelen die vertragen voor laden en lossen waardoor ze veel makkelijker om te leren hoe je in en uit te krijgen.

Stappen

Hoe kom je op een skilift met een snowboard. Laat je achterste voet uit de binding.
Hoe kom je op een skilift met een snowboard. Laat je achterste voet uit de binding.
 1. 1
  Laat je achterste voet uit de binding. Los of uit je achterste binding voordat je op de stoeltjeslift. Het moet je achterste te zijn! Nogmaals, zorg ervoor dat je voorste binding stevig vastzit, alsmede ervoor te zorgen dat de riem is bevestigd. Zorg er ook voor te klappen het achterste deel van de achterste binding. Dit is om te voorkomen dat het gebroken door het gewicht van de stoel als je gaat zitten.
 2. 2
  "Skate" om de stoeltjeslift lijn. Zet de vrijgegeven voet aan weerszijden van de snowboard en duw. Dit heet schaatsen. Het is alsof je op een skateboard. Je duwt je achterste voet te bewegen en balanceren op je lead voet.
 3. 3
  Krijgen in de lijn en wacht tot de mensen voor je verhuist te krijgen op hun stoel. Ga dan naar de poort en te stoppen. Zal er een rode lijn aan te geven met u waar te stoppen.
 4. 4
  Wanneer de lift operator geeft u de gaan vooruit, vooruit naar de plek waar de stoel zal halen u op. Zorg ervoor dat de neus van je board is gewezen "bergop". Plaats dan uw "vrije voet (achterste voet)" op de sneeuw op de hiel kant van het bord en staan ​​in de meest natuurlijke houding je kunt.
 5. 5
  Kijk achter je als de stoel benaderingen, en zorg ervoor om te kijken naar uw buiten schouder tegenover het centrum van de stoel. Buig je knieën lichtjes, zodat wanneer de stoel komt rond het zal je niet omver. Wanneer het is vlak achter je, ga zitten op het en hebben de neus van je board nog opgemerkt "bergop".
 6. 6
  Ga zitten in de stoel, terwijl grijpen de buitenkant van het als het swingt in onder je en raakt de achterkant van je benen.
 7. 7
  Scoot terug in de stoel als het zinkt een beetje net voor het opstijgen op de heuvel.
 8. 8
  Til de neus van je board iets aan de rand van het vangen van de sneeuw en slepen te voorkomen.
 9. 9
  Zodra iedereen is comfortabel zitten, hoe lager de veiligheidsbeugel. Zorg ervoor dat je niet iemand geraakt in het hoofd als je dit doet. Als de veiligheidsbeugel heeft voetsteunen, kunt u uw bord rusten op hen.

Tips

 • Na het succesvol jezelf zitplaatsen op de lift, kunt u het bord rusten op de top van je vrije, ongebonden voet. Dit neemt een deel van de stam van je lood voet en is vooral comfortabel voor langere lift ritten.
 • Als de stoeltjeslift plotseling stopt, is dit waarschijnlijk omdat iemand is gevallen tijdens het op-en afstappen. Maak je geen zorgen, de meeste kans iemand heeft net een kleine daling, zodat ze nodig hebben om de stoeltjeslift te stoppen zodat niemand loopt in de persoon. Als de stoeltjeslift nog steeds niet verhuisd na vijf minuten of zo, geen paniek. Als je hoogtevrees hebt, niet naar beneden kijken!
 • Als u krijgt op een lift die vier of meer personen (quad lift, 6-pack, etc.) draagt, proberen te manoeuvreren in de lift lijn, zodat je aan de buitenkant positie in de stoel, afgekeerd van de andere passagiers voor gemakkelijker laden en lossen.
 • Vraag de persoon die de stoeltjeslift op de bodem als hij of zij kan laten zien hoe je in-en uitstappen. De persoon zal waarschijnlijk vertragen voor u, ook. U kan ook staan ​​in de buurt van de laadruimte en kijken andere snowboarders om te zien hoe het moet.

Waarschuwingen

 • Pas op voor oudere stoelen die niet "afneembare" stoelen hebben. Deze stoelen bewegen over het algemeen sneller in de laadruimte en kan tot zinken om een ​​voet of meer en kan je been te vangen onder de stoel. Houd uw vrije been in het bijzijn van u en van de grond als de stoel zakt om te voorkomen dat je been vangen.