Wkenl

Hoe kunt u uw 2 mijl lopen tijd te verbeteren

Leger militairen zijn verplicht om een ​​2 mijl lopen op hun APFT tests moeten doorstaan. Misschien bent u iemand die worstelt om deze taak te volbrengen. Volg de onderstaande stappen om je tijd te verbeteren in de twee mijl lopen.

Stappen

Hoe kunt u uw 2 mijl lopen tijd te verbeteren. Koop loopschoenen ontworpen voor uw voeten en botstructuur.
Hoe kunt u uw 2 mijl lopen tijd te verbeteren. Koop loopschoenen ontworpen voor uw voeten en botstructuur.
 1. 1
  Draaien om de andere dag. Door dit te doen zal vast lopen als een gewoonte in je leven. Deze eenvoudige stap wordt uw hartslag te verbeteren, verlaag je gewicht, het verhogen van uw uithoudingsvermogen, en ontlasten van alle stress opgebouwd in je. Lopen om de andere dag geeft ook je spieren de tijd om te genezen.
 2. 2
  Koop loopschoenen ontworpen voor uw voeten en botstructuur. Ook is het een goed idee om uw schoenen elke 6 maanden te vervangen. Schrijf de datum van aankoop op de zool van je schoenen.
 3. 3
  Strek op uw vrije dagen. Niet rekken vlak voor een run. Hardlopen zal natuurlijk stretch je spieren.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je gehydrateerd te blijven ten alle tijden. Het laatste wat je wilt doen is vallen in het midden van een run.
 5. 5
  Zorg voor voldoende slaap. Dit is van vitaal belang.
 6. 6
  Run lange afstand om uw uithoudingsvermogen te verbeteren. Op een aantal van uw run dagen te gaan voor 5 mijlen.
 7. 7
  Sprint training zal je snelheid te verbeteren. Probeer sprinten voor de 400 meter in een tijd. Doe een set van vier en neem uw tijd voor elke ronde.
 8. 8
  Houd een run log met data, tijden en locaties. Doen dit om jezelf te laten zien hoeveel vooruitgang je hebt gemaakt naar je doel.
 9. 9
  Stel een doel. Dit is essentieel. Zeg tegen jezelf hoe laat je wilt en trainen voor die tijd.
 10. 10
  Wees geduldig met jezelf. Heb je goede dagen en slechte dagen. Het verbeteren van uw tijd niet over een nacht ijs. Gewoon lopen en de tijd zal volgen.
 11. 11
  Zoek iemand te lopen met je mee. Duwen elkaar.
 12. 12
  Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen is mentaal ziet jezelf het bereiken van je doel. Je wordt wat je denkt. Zie jezelf op dat APFT testen bereiken van uw runtime doel. Mentale voorbereiding is de sleutel tot succes...

Tips

 • Blijven zeer gemotiveerd. Zonder motivatie je bent gedoemd te mislukken. Diep graven in je en je zult de kracht en de motivatie die u nodig hebt om te slagen te ontdekken.