Wkenl

Hoe kunt u uw airsoft gun te schilderen

Elke ware airsofter heeft gezien die echt geweldig geschilderd geweren, en vele eigen een of meer van hen. De newb op het veld loopt en zegt: "hoe heb je je pistool schilderen?" en het antwoord is meestal "Gamepod deed het voor 75€" of "Ik heb het zelf gedaan." Als je de laatste, en u wilt uw eigen airsoft gun te schilderen en houden de prijs redelijk, hier zijn enkele tips die u zullen helpen als u uw airsoft wapen te schilderen.

Stappen

Hoe kunt u uw airsoft gun te schilderen. Beslis over het pistool dat u wilt geschilderd.
Hoe kunt u uw airsoft gun te schilderen. Beslis over het pistool dat u wilt geschilderd.
 1. 1
  Beslis over het pistool dat u wilt geschilderd. Niet alle airsoft wapens zien er goed geschilderd. Bijvoorbeeld, G36s, MP5s, en andere HK machinepistolen het algemeen goed op de foto in het zwart. Sommige wapens die je zou willen hebben geschilderd zijn M16's, M4S, sniper rifles, en zagen.
 2. 2
  Bepaal welke delen van het pistool dat u wilt geschilderd. Vele uitvoeringen mogelijk. Voor M4S en M16's en andere varianten van deze wapens, het gehele pistool wordt geschilderd is te verkiezen, terwijl als voor zagen en sluipschutters, alleen plastic onderdelen of "meubilair" moet worden geschilderd.
 3. 3
  Kies uw kleuren en design. (Als je wilt digitale camouflage... check de bodem onder Tips) Wanneer in de winkel, zorg ervoor dat u koopt spuitverf en dat elke kleur die je krijgt is plat. Als je glanzend, zal je wapen komen pretty darn slecht...
 4. 4
  Bereid je pistool. Je wilt je wapen te bereiden, zodat het niet zal worden geschaad wanneer u het schilderen. Doe dit nadat u een geschikte plek om te schilderen hebben gekozen. Mijn suggestie is in uw garage. U zult willen maskeren of schilderen tape en veel kranten te krijgen en plaats ze op de grond maken van een "tafel" groot genoeg voor uw pistool en veel ruimte voor extra schilderkunst. Krijgt dan misschien een paar kartonnen dozen of andere sterke, maar recyclebaar dunne constructies om je wapen te leggen op tijdens het schilderen.
 5. 5
  De lay-out. Na het leggen uit tal van kranten en taping het naar beneden, zodat het niet kan bewegen, krijg je kartonnen doos en zet hem ondersteboven, zorg ervoor dat je pistool kan rusten op het zonder wiebelen. Dan zet een bril, en voor te bereiden op je wapen mooi te maken!
 6. 6
  Haal hem uit de kartonnen doos en krijg meer tape, krant, document-handdoeken, en tissue: je gaat het nodig hebben.
 7. 7
  Sluit uw vat. Neem weefsel, en rol het (ongeveer twee centimeter in de hoogte) en zorg ervoor dat je roll genoeg om minstens 4 mm eenmaal rolde krijgen. Plaats deze in de loop van je wapen (zorg ervoor dat je geen batterij, mag, of BB in het geweer te hebben. Zorg er ook voor u opstijgen de draagdoek, reikwijdte, en elke andere verwisselbare-zonder-schroeven onderdeel van je wapen). Zorg ervoor dat, zelfs als het weefsel steekt, dat het niet zal vallen. Vervolgens neemt papieren handdoek en leg het over de mag-opening en tape op zijn plaats. Nu bestrijken alle andere gaten in je pistool (zoals op de M4, de open-ejectie-poort). Proberen om het netjes te maken, want wat is bedekt zal niet worden geschilderd, dus om geen willekeurige strepen van verf-minder gun aanwezig is, zal u alleen om de gaten te dichten.
 8. 8
  Bedek de onderdelen die u niet wilt volledig te schilderen met een papieren handdoek (geen gaten in het scheuren) en plakband. Gebruik geen ander type van tape, omdat het je pistool kan ruïneren.
 9. 9
  Leg je pistool weer op de kartonnen doos en de voorbereiding van uw verf en alles wat u in de omgeving nodig. Neem je lichtste kleur (dwz: tan) die je gaat gebruiken, en houdt het kan naar beneden gericht of naar beneden een hoek op ongeveer 8 centimeter van het pistool, licht bevochtigen je pistool. Houd je nooit pistool dichterbij. De coating moet licht zijn en kunnen vlekken onaangetast door de verf hebben. Als dit het geval is, NIET houden spuiten op dezelfde plek, NOR houd het dichter. Slechts een heel lichte jas voor nu. U kunt altijd terugkomen en afmaken. Spray de lichte kleur in principe overal waar je wilt je pistool te schilderen, zelfs als andere kleuren later zullen worden toegevoegd. Nu, afhankelijk van het weer, wil je 20 minuten tot 2 uur wachten tot de lak volledig drogen. (Als het warm en zonnig buiten, voorzichtig neem je wapen naar buiten, zorg ervoor dat u geen geschilderde deel aanraken, zelfs als het droog lijkt, en laat het, met zijn vak in de zon voor ongeveer 20 minuten.)
 10. 10
  Kom maar terug als je zeker weet haar droog, en het nemen van een grassprietje, tik op de geverfde delen van het pistool in onopvallende locaties om als zijn echt droog zien. Tik nu een meer prominente gebied, en een die meer verf heeft. Als zijn droge, lichtjes tikken met je pink. Als het niet plakkerig, tikt u er gewoon een beetje harder. Als het nog niet plakkerig, licht uw vingers over de gelakte onderdelen wrijven. Als ze het gevoel glad, dan is het droog. Als zijn kleverige, wacht net zo lang als je de vorige keer wachtte, of je zal later spijt van krijgen. Als het klaar is, voorzichtig pak het op en neem het terug naar de garage. Nu nemen dezelfde kleur en gaan over een gemiste plekken met dezelfde voorzichtigheid. Sommige delen kan tot 5 keer met succes te schilderen voordat ze hun best uitzien. Nog steeds niet in het bezit van het blik dichter dan 8 centimeter, noch langer vasthouden. Als je houd hem langer dan 5 seconden op een deel in een keer, je waarschijnlijk verpest je pistool.
 11. 11
  Herhaal dit proces over en voorbij. Zodra u klaar bent met de lichtere kleuren, ga dan naar de donkere, bedekken de lichtere als nodig. Begin nooit een andere kleur totdat u de stappen in # 10 om ervoor te zorgen haar volledig droog hebben genomen.
 12. 12
  Laat het drogen voor een paar dagen. Zorg ervoor dat de droge, waar je laat het drogen (dat wil zeggen: je kamer). NIET verwijderen afgeplakte delen of in het vat pluggen.
 13. 13
  Verwijder de tape en, bij het ​​verwijderen van het vat tape, verwijder het uit je pistool, naar beneden, zodat de droge verf niet in de Binnenflessen van je geweer vallen.

Tips

 • Een verf als Krylon FUSION verf gedaan om adheire naar kunststoffen is minder werk, ziet er beter uit en wordt geleverd in camo.
 • Niet ooit pistool van een vriend te schilderen tot je vaak hebt geoefend voordat.
 • Zonnige dagen INDOORS zijn best. ('Binnenshuis' betekenis in je garage)
 • Digitale camo kan worden bereikt een paar manieren: 1) krijgt een digi stencil. 2) neem kleine stukjes plakband, elk afzonderlijk gesneden, en plaats kleine vierkantjes op je wapen waar u de digi. Dit is niet aanbevolen en zal waarschijnlijk niet erg goed. Misschien wilt een professionele schilder om digi te doen voor je als je echt wilt digi.
 • Niet blijven schilderen van een pistool over en voorbij. Je pistool ziet er misschien graag crud als je meer dan 2 volle lagen verf.
 • Probeer te schilderen met kleding die je niet meer draagt ​​of je kan heel gemakkelijk schoon te maken. Anders zul je spijt van het feit dat je hebt verf op een zeer dure outfit.
 • Het is aan te raden om dit project te doen met lange mouwen en een lange broek.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen verf op gras - het doodt het gras. Lay out kranten om op te schilderen.
 • Bij het schilderen, vermijd het inademen van de dampen. Ook, als u klaar schilderen, zorg ervoor dat u altijd uw handen wassen (Neem een ​​douche als je de paint job had gedaan met een korte mouwen of met korte broek op).
 • Zelfs als het pistool lijkt droog op de 1e dag, laat je niet misleiden. Gewoon omdat de verf kan zegt "Dries in 15 minuten; Kan verwerken na 1 uur", betekent niet dat het is nog niet helemaal droog. Na 1 uur drogen en je besluit op te halen het pistool, wees dan niet verbaasd als je je handen gekleurd met de verf en je hand afdrukken op het pistool.
 • Het is een schending van de Amerikaanse federale wetgeving om de oranje tip over BB en speelgoedwapens veranderen. Federale wet vereist al deze soorten geweren om deze tips te geven dat het geen echt wapen als u van plan om het pistool te verkopen of stuur per post of enig ander middel van overdracht hebben. Ze verandert niet overtreden federale wet, maar de plaatselijke verordeningen kunnen verschillen. Zoeken naar elektronische kopieën van de Europa code direct beschikbaar op het internet voor meer informatie. Echter, op een belangrijke opmerking, het veranderen van de oranje tip eventueel onderwerpt de gebruiker om ernstig lichamelijk letsel zou een wetshandhaver verwarren met het pistool voor een echt wapen.
 • Speel nooit met uw airsoft wapens in een onbestemde openbare ruimte. Spelen airsoft in een openbare ruimte of wijk kan zijn oorzaak voor de rechtshandhaving om je pistool in beslag bij minimale bloot u aan boetes en of arrestatie. Niet om het gebruik van dodelijk geweld te vermelden! Speel altijd in een veilige airsoft aangewezen gebied weg van het publiek, om onbedoelde schade te voorkomen aan niet-spelers.
 • Zelfs als het pistool is geschilderd in een andere kleur dan zwart, het is heel gevaarlijk om het eruit te halen om het publiek, zelfs als het pistool niet eens echt kijken.

Dingen die je nodig hebt

 • Geweer
 • Paint (platte)
 • Kartonnen doos / dozen
 • Krant
 • Afplakband
 • Papieren handdoeken en weefsel (Kleenex is prima)
 • de Zon
 • geduld
 • zelfbeheersing - speciaal wanneer je probeert om een ​​bepaald onderdeel te schilderen en het maakt niet uit als haar genoeg geschilderd. Geloof me, het is.
 • 1000 grit schuurpapier (In het geval verf ruw is).