Wkenl

Hoe kunt u uw armen te krijgen in grote vorm

Wil je jezelf beeldhouwen sommige armen je trots op kan zijn? U kunt geweldige armen door de volgende eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe kunt u uw armen te krijgen in grote vorm. Doe oefeningen die u vertrouwd mee bent.
Hoe kunt u uw armen te krijgen in grote vorm. Doe oefeningen die u vertrouwd mee bent.
 1. 1
  Tillen gewichten. U kunt ze kopen, lenen ze, of krijgen een lidmaatschap van de sportschool. Door dit te doen, kunt u het gewicht op te bouwen in de spieren. Als u geen toegang hebt tot gewichten hebt, kunt u ze vervangen door 1,5 liter flessen gevuld met water.
 2. 2
  Doe oefeningen die u vertrouwd mee bent. Probeer abdominale werk met de gewichten, samen met uw triceps. Hoe meer spieren die je bouwt in de armen, de zwaardere je zal gaan in gewichten.
 3. 3
  Werk je armen uit minstens drie keer per week. Door dit te doen, zal je in een gewoonte en je lichaam zal meer worden gebruikt om de routine die je hebt.
 4. 4
  Zorg ervoor om gezond te eten. Door goed te eten, kunt u uw lichaam brandstof om langer in het werk-outs.

Tips

 • Persistent en geduldig.
 • Als je nooit eerder hebt gewerkt dan moet je voorzichtig zijn bij de eerste poging het. Als je kunt, krijg je een trainer of iemand om je te helpen, misschien zelfs een vriend die wil om in vorm die u kunt gaan naar de sportschool met regelmatig.
 • Je hoeft niet constant trainen om resultaten te zien, in feite, doen zal hoogstwaarschijnlijk uw vooruitgang belemmeren. Spieren hebben tijd nodig om dit te recupereren dat ze zichzelf sterker dan voorheen kunnen herbouwen.
 • Er zijn veel uitstekende arm oefeningen die er zijn: Standing Barbell Curls, Standing Dumbbell Curls Dumbbell, Hammer Curls, Dumbbell Concentration Curls, Pulley Push-downs, Lying Barbell Triceps Extension, Dumbbell Triceps Extension, Standing Barbell Triceps Extension, Preacher Curls, Reverse Barbell Preacher krullen, Reverse Barbell Curls, Barbell Wrist Curl. Deze oefeningen zijn allemaal uitstekend en kan worden gebruikt om de hele arm te oefenen zoals je biceps, triceps en onderarmen. Gewoon google een van degenen die in de lijst om een ​​foto te zien of een beschrijving van hoe elk wordt uitgevoerd.
 • Voor degenen die nog nooit hebben gewerkt en weet niet hoeveel gewicht te gebruiken, zorg ervoor dat je genoeg gewicht gebruikt dat poging de oefening is een uitdaging, maar niet zo veel dat je je hele routine niet kunnen voltooien.
 • Er zijn veel oefeningen die je kunt doen zorg ervoor dat je ze op te nemen in je training als je wilt om jezelf te boetseren een fatsoenlijke kijken armen.
 • Als je bent zoals de meeste mensen die je gewoon niet uit te werken je armen, maar je rug, schouders, borst, benen, enz. U moet idealiter gereserveerd een training per week voor je armen en breng andere dagen van de week te werken verschillende gebieden.

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit steroïden! Probeer niet om elke vorm van verbetering van drugsgebruik.
 • Niet over-trein. Je spieren hebben tijd nodig om te herstellen. Hierdoor kan je jezelf verwonden.
 • Door overbelasting jezelf. Het laatste wat je wilt is om jezelf te verwonden tijdens het werk uit. Uit te werken moet goed, niet pijnlijk voelen. Dus niet duw jezelf te ver.

Dingen die je nodig hebt

 • Gewichten.
 • Twee 1-liter flessen water.