Wkenl

Hoe kunt u uw eetlust te verhogen

Terwijl de meeste van de wereld zou liever minder honger voelen, kunnen mensen die ondergewicht willen hun eetlust te verhogen, zodat ze kunnen gewichtstoename. Hier zijn enkele suggesties over hoe om meer calorieën te eten zonder het gevoel volgepropt. Vergeet niet dat mensen altijd ruimte kan maken voor!

Stappen

Hoe kunt u uw eetlust te verhogen. Vermijden dat we lange tijd zonder eten.
Hoe kunt u uw eetlust te verhogen. Vermijden dat we lange tijd zonder eten.
 1. 1
  Vermijden dat we lange tijd zonder eten. Terwijl je maag krimpt niet, kan het knoeien met uw "eetlust thermostaat," waardoor je het gevoel minder honger wanneer je niet zou moeten zijn.
  • Het eten van meer zal niet per se helpen. Dat komt omdat je maag uitzet om al het voedsel dat u in het tegemoet, en gaat dan terug naar zijn oorspronkelijke grootte als alle voedsel door is gegaan. Je kunt niet de grootte van je maag, en dus uw eetlust, alleen maar door het eten.
 2. 2
  Snack! Snacks kan helpen als u problemen ondervindt genoeg eet tijdens de maaltijd, maar houd in gedachten dat sommige mensen eigenlijk minder in de loop van de dag als ze kleinere, meer frequente maaltijden kan eten. Zien wat het beste werkt voor jou.
  • Het zou mogelijk moeten snack in tussen de grote maaltijden en nog steeds honger keer lunch of diner komt langs. Gewoon niet eten grote snacks, en probeer niet te eten onmiddellijk voor een maaltijd.
 3. 3
  Houd een eetdagboek. Leren wanneer en wat je wilt eten. Het bijhouden van een eetdagboek zal helpen succesvol te eten ervaringen vast te leggen en te voorkomen dat niet-zo-succesvolle.
 4. 4
  Oefenen. Het zal u helpen bouwen spier en fitter. Terwijl de zware inspanning kan eigenlijk temperen uw eetlust, is je lichaam ontworpen om willen de calorieën verliest nadat het oefeningen, wat betekent dat u bent gebonden aan honger krijgen op een bepaald punt te herwinnen.
 5. 5
  Verbruiken een verscheidenheid van verschillende soorten voedsel tijdens de maaltijd. Mensen zijn geprogrammeerd om te zoeken naar verschillende soorten voedsel om de noodzaak van verschillende voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond leven vervullen. Het is veel makkelijker om zeven kleinere cursussen dan een grote plaat van een enkele soort voedsel te eten.
 6. 6
  Houd uw voorraadkast, koelkast en vriezer goed gevuld met goede voedingsmiddelen die je graag eet. Het is moeilijk om gewicht te krijgen als je niet eten rond je wilt eten, of het voedsel dat je hebt rond is onsmakelijk hebben.
 7. 7
  Kies high-calorie, high-nutriënt voedingsmiddelen die minder vulling. Kies voedingsmiddelen met een lager watergehalte, zoals gedroogde vruchten, bananen, noten en zaden, aardappelen, erwten en maïs.
 8. 8
  Drink meer calorieën. Heb een calorie drank met elke maaltijd. Iets te drinken wanneer je geen zin om iets te eten. Bepaalde drankjes bijzonder hoog in calorieën bevatten cranberrysap (140 + calorieën), volle melk (150 calorieën), druivensap (160-170 calorieën), pruimensap (170-180 calorieën) en Advocaat (~ 300 calorieën).
 9. 9
  Maak de maaltijd aangenaam. Stel de tafel en spelen rustgevende muziek. Proberen te eten met iemand die je graag bij.
 10. 10
  Probeer een beetje sneller te eten. Het duurt een paar minuten voor je maag signalen van volheid te registreren. Zorg ervoor dat u uw voedsel goed te kauwen (anders kan je niet absorberen alle calorieën en voedingsstoffen), maar proberen om meer voedsel op je vork. Voorkomen dat je vork neer tussen de happen.
 11. 11
  Gebruik grotere bekers, borden, schalen, en het eten van werktuigen. Je zou in staat zijn om meer te eten zonder echt na te denken over het.
  • Als alternatief, probeer het eten van kleinere porties als een grote maaltijd lijkt ontmoedigend.

Tips

 • Verlies van eetlust kan een teken zijn van depressie. Weet wanneer je moet een professional te zoeken. Stel jezelf de vraag: Heb ik verloor interesse in voedsel, evenals een aantal andere dingen die ik gebruikte om te genieten?
 • Verlies van eetlust kan ook worden veroorzaakt door stress. Het vinden van manieren om de stress te verlichten kan helpen terug te brengen van uw eetlust.
 • Gebrek aan eetlust kan een veel voorkomend symptoom van zink-deficiëntie.
 • Hebben een hoog-calorie dessert dat is relatief gezond, zoals een banana split of een plak van pecan pie. U kunt altijd ruimte te maken voor het dessert!
 • Eetlust is verschillend van honger en van gewichtstoename. Honger is ongemak in je maag als het leeg is, de eetlust is een verlangen naar voedsel; gewichtstoename is het verkrijgen van gewicht. De meeste van deze stappen zijn gericht op het verkrijgen van gewicht of de mogelijkheid om meer te eten.
 • Veel producten die zijn ontworpen voor senioren (bijvoorbeeld de "Zorg" lijn van producten die bestaat uit shakes) zullen helpen bij gewichtstoename als ze hoog in calorieën, met een evenwichtige voeding en niet je te vullen.
 • Omring jezelf met goede geuren. Loop langs de bakker of de delicatessen.
 • Gezondheid van voedsel en aan te vullen winkels hebben vaak een verscheidenheid van producten die ontworpen zijn om te helpen met gewichtstoename. Doe je onderzoek en kennen de risico's en voordelen voordat je probeert een nieuw supplement. Bijvoorbeeld, geconjugeerd linolzuur (CLA) heeft voor-en nadelen. CLA is een goede aanvulling voor spier winnen, maar het leidt ook tot verlies van lichaamsvet. Het is aangetoond de voedselinname te onderdrukken in sommige studies. CLA kan niet goed zijn voor iemand die ernstig ondergewicht en moet snel gewicht te winnen.
 • Lees good food magazines. Die zijn gebonden aan uw eetlust te verhogen!

Waarschuwingen

 • Snelle en aanzienlijke gewichtstoename kan heel slecht zijn voor je gezondheid, en zonder de juiste voedingsstoffen kan striae veroorzaken. Langzaam en regelmatig, anderzijds, veel gezonder.
 • Raadpleeg altijd uw medische voedingsdeskundige voordat u een nieuwe dieet.