Wkenl

Hoe kunt u uw eetlust te verminderen

Eetlust is zowel een psychologische en fysieke fenomeen. Soms eten we als we je verveelt, gestresst, of gewoon omdat het "tijd" om te eten, ook al zijn we niet echt honger. Er zijn veel gewichtsverlies programma's en dieet pillen verkocht als eetlustremmers, dit artikel zal u tonen een aantal dingen die je kunt doen om uw eetlust op natuurlijke wijze te verlagen.

Stappen

Hoe kunt u uw eetlust te verminderen. Zoek iets anders te doen voor 20-30 minuten.
Hoe kunt u uw eetlust te verminderen. Zoek iets anders te doen voor 20-30 minuten.
 1. 1
  Poets je tanden of gebruik mondwater. De meeste mensen niet het gevoel dat het eten van rechts nadat ze dit doen, vooral omdat het maakt veel voedingsmiddelen slechte smaak. Gelukkig zijn er een handvol technieken om de nasmaak van tandpasta te bestrijden.
 2. 2
  Drink water of (ongezoete) kruidenthee. Doe dit gedurende de dag.
 3. 3
  Oefenen. Zowel aërobe oefening en krachttraining veranderen hormoonspiegels uw lichaam op een manier die tijdelijk onderdrukt de eetlust, maar aërobe oefening is meer effectief, omdat het twee van hormonen in plaats van alleen one.However beïnvloedt, is er een tendens om te compenseren met latere voedselinname na oefening.
 4. 4
  Drink wat of thee. De cafeïne onderdrukt de eetlust bij sommige mensen. Hoeft geen suiker toe te voegen als je probeert om gewicht te verliezen.
 5. 5
  Zoek iets anders te doen voor 20-30 minuten. Ga weg van de keuken en dompel jezelf onder in iets dat je interesseert. De meeste hongergevoel zal passeren gedurende die tijd. Dan vinden iets anders te doen (eten kan een manier om te gaan met verveling).
 6. 6
  Kijken naar een beeld van iets dat is onaantrekkelijk / bruto aan u. Footage van medische of chirurgische procedures, bijvoorbeeld, zullen de meeste hoofden van mensen opstijgen van het eten.
 7. 7
  Stel je voor het eten van iets dat is weerzinwekkend voor u.
 8. 8
  Doe iets weerzinwekkend, zoals het schoonmaken van het toilet of de kattenbak.
 9. 9
  Geur iets verrot. Een vleugje van een container zal meestal doen de truc. Zo zal passeren door iemand met vreselijke lichaamsgeur. Voor sommige mensen, zelfs alleen een zeer sterke parfum of eau de cologne kunnen hun maag beurt maken.
 10. 10
  Eet iets dat neemt veel ruimte in je maag, maar heeft weinig calorieën. Een eenvoudige soep (meestal water) of salade (meestal groen) zal het lukken.
 11. 11
  Zorg voor genoeg slaap. Een tekort aan slaap verlaagt het niveau van leptine in je lichaam, met als gevolg dat je hongeriger voelen. Zien.
 12. 12
  Voeg meer vezels aan uw dieet. De video hieronder legt uit hoe dit te doen kan invloed hebben op uw eetlust, onder andere dingen.
 13. 13
  Voeg meer eiwit aan uw dieet. Eiwit wordt langzaam verteerd en duurt langer om te zetten in lichaamsvet dan vetten of koolhydraten. Mager vlees is een grote bron van eiwitten, net als peulvruchten, noten, eieren en zuivelproducten.
 14. 14
  Vermijd suikerhoudende voedingsmiddelen. Bij veel mensen, vooral degenen die al gevoelig zijn voor obesitas, grote hoeveelheden suiker zal snel spike uw bloedsuikerspiegel, waardoor je moe en hongeriger dan voorheen.
 15. 15
  Eet langzaam - Het helpt het gebruik van kleinere lepels. Je hebt ongeveer 20 minuten vanaf het begin van een maaltijd om de volledige gevoel (dit is hoe lang het duurt voor de hersenen om het signaal van de inhoud te verzenden) te krijgen. Als je eet snel, je uiteindelijk het eten van een partij in 20 minuten.
 16. 16
  Zet een blauwe lamp in uw koelkast of gebruik een blauwe plaat. De kleur blauw vermindert natuurlijk de eetlust, verzen de kleuren geel of rood, die de eetlust te verhogen.

Tips

 • Drankje als je begint te voelen honger, het lichaam verwart vaak dorst met honger.
 • Zet minder op je bord wanneer je eet, hoe minder je ziet hoe minder je eet.
 • Proberen om veel fruit, groenten te eten, vlees en granen. Deze gezonde voeding groepen moeten helpen om uw eetlust in balans.
 • Kauwgom kauwen. Studies tonen aan dat kauwgom vermindert honger.
 • Kauw suikervrije kauwgom en voorkomen dat suiker in je koffie. Als je te voegen kunstmatige zoetstoffen.
 • Proberen te eten zes kleine maaltijden per dag, om je stofwisseling op gang. Het verdient de voorkeur hen op vaste tijden.

Waarschuwingen

 • Het is prima om je eetlust te verminderen, maar je moet nog steeds om te eten! Het is belangrijk voor het lichaam om 3 gewone maaltijden of tot 8 kleine maaltijden per dag (dit helpt bij het verhogen van uw metabolisme) hebben. Als u meer calorieën verbranden dan je verbruikt je zult gewicht verliezen. Eet gezond en regelmatig, maar alleen als je honger hebt. Stop niet met eten, dat is een aandoening genaamd Anorexia Nervousa dat is zeer gevaarlijk.