Wkenl

Hoe kunt u uw inname van polyfenol antioxidanten stimuleren

Polyfenolen zijn recent als 'levensduur essentials ", en ze actief te werken in het lichaam om bepaalde ziektemechanismen te voorkomen. Polyfenolen zijn antioxidanten uit plantaardige voedingsmiddelen die werken in het lichaam om de gezondheid te verbeteren in complexe manieren, en als zodanig zijn ze niet gewoon antioxidanten. Hun specifieke gezondheidsbevorderende acties worden nog steeds actief onderzocht, en het is algemeen erkend dat zij de risicofactoren voor kan verminderen hart-en vaatziekten en eigenlijk helpen om vele systemen van het lichaam te beschermen tegen de risico's of de verwoestingen van de vele soorten van chronische ziekten. Het stimuleren van iemands inname van anti-oxidant polyfenolen op een dagelijkse basis is makkelijk te doen, en kan een smakelijke, gastronomische avontuur.

Stappen

Hoe kunt u uw inname van polyfenol antioxidanten stimuleren. Eet en drink polyfenol-rijke voedingsmiddelen gedurende de dag.
Hoe kunt u uw inname van polyfenol antioxidanten stimuleren. Eet en drink polyfenol-rijke voedingsmiddelen gedurende de dag.
 1. 1
  Eet en drink polyfenol-rijke voedingsmiddelen gedurende de dag. Handhaven hoge niveaus van polyfenolen in uw lichaam en bloed de hele dag door! Eet en drink de polyfenol-rijke voedingsmiddelen die hieronder worden beschreven om de paar uur. Bloed polyfenolen zal spoedig na ze worden geconsumeerd piek, verlaag zij worden gemetaboliseerd of uitgescheiden uit het lichaam. Sommige polyfenolen worden niet opgenomen in de bloedbaan, maar slechts door het spijsverteringskanaal. Deze polyfenolen zijn zeer belangrijk en omdat ze kunnen helpen voorkomen darmkanker en dergelijke ziekten.
 2. 2
  Eet veel ongeraffineerde, groenten, volle granen en. Raffineren van voedsel verwijdert polyfenolen, dus eet vers of vers gekookte fruit, groenten, volle granen en peulvruchten in plaats van geraffineerde voedingsmiddelen en vleesproducten. Polyfenolen hebben de neiging om niet te worden vernietigd door een matige koken of verwarmen, en gekookt voedsel kan een meer biologisch beschikbare bron van polyfenolen te bieden. Eet verse en gekookte plantaardige voedingsmiddelen.
 3. 3
  Kies hued rijk fruit, groenten en volle granen. Rijke kleuren zoals rood en paars of zwart aangeven dat plantaardig voedsel zijn uitstekende bronnen van polyfenolen. Kies voedingsmiddelen zoals bosbessen, granaatappels, rode druiven, cranberries en rode of paarse zoete aardappelen. Bosbessen en voedsel zoals zwarte rijst, gerst paars, zwart sorghum en paarse aardappelen zijn bronnen van anthocyanen en andere polyfenolen. Verbinding verantwoordelijk voor de kleur, genaamd curcumine, toevallig ook een polyfenol is.
 4. 4
  Drink polyfenolrijk dranken. Dranken zijn geconcentreerd, gemakkelijk geabsorbeerd bronnen van polyfenolen.
  • Kies vruchtensappen die geen toegevoegde suiker. Pure granaatappel, bosbessen, rode druiven, en ongefilterd appelsap of cider zijn uitstekende keuzes.
  • Thee en zijn zeer rijke bronnen bepaalde soorten polyfenolen. Kies cafeïnehoudende koffie en thee, zoals de decafeïnering polyfenolen kan verwijderen, samen met de cafeïne.
  • Drinken en bier in plaats van andere alcoholische dranken. Sterke drank wordt gedistilleerd zodat in wezen geen polyfenolen bevatten. Rood is een bij het "Franse Paradox", die in wezen leidde de ontdekking dat rode wijn en andere plantaardige voedingsmiddelen zeer belangrijk zijn voor de gezondheid en het voorkomen van chronische ziekten. Rode wijn is een zeer rijke bron van de beroemde polyfenol resveratrol, dat aanwezig is in hoge concentraties in de schil van druiven is. Voor de hoogste concentratons van resveratrol, kiest u wijnen uit koudere, vochtige klimaten zoals New York en Oregon. Resveratrol wordt gevormd in grote hoeveelheden door de druiven in dergelijke klimaten omdat resveratrol is nodig om de druiven tegen schimmel in dergelijke omstandigheden. Bier is ook een grote bron van polyfenolen, en bevat een grote verscheidenheid aan polyfenolen. Dit komt omdat bier wordt gemaakt met gerst en hop. Barley voorziet het merendeel van de polyfenolen in bier, maar hop zijn een belangrijke bron van verschillende polyfenolen. Voor de hoogste concentraties van polyfenolen, kiest goed gehopt bittere bieren, zoals India Pale Ales of donkere bieren. Donkere mout die wordt gebruikt om donkere bieren te maken biedt melanoidin antioxidanten die daadwerkelijk kan helpen om de hop polyfenolen in het bier te houden tijdens het brouwproces. Alcoholvrije rode wijn en bier zijn ook beschikbaar, en kan een goede bron van polyfenolen zijn ook.
 5. 5
  Eet pure chocolade en cacaopoeder. Chocolade en cacao zijn enigszins verfijnd, maar zijn een van de rijkste bronnen van polyfenolen. Kies donkere, bittere chocolade en ongezoete cacao. Het verzadigd vet in chocolade mag niet omhooggaan slechte cholesterol wanneer met mate geconsumeerd.
 6. 6
  Selecteer bitter, wrang, of sterk gearomatiseerde plantaardig voedsel. Polyfenolen zijn vaak samentrekkend, bitter of hard op het gehemelte. Puur granaatappelsap is merkbaar samentrekkend. Gele uien die je huilen zijn hoger in polyfenolen dan zoete uien. Zorg ervoor dat polyfenol-rijke voedingsmiddelen die niet zijn overdreven gezoet of verdund, zoals de suiker en andere ingrediënten zoals de gezonde effecten van de polyfenolen kan ontkennen kiezen. Ongefilterde, samentrekkende olijfolie zijn ook grote bronnen van polyfenolen.
 7. 7
  Shop voor producten op de boerenmarkt of. Planten opgegroeid autonoom of in meer natuurlijke omstandigheden kunnen veel hoger zijn aan polyfenolen. Een Italiaanse studie waaruit bleek dat organische perziken en peren hebben hogere niveaus van polyfenolen dan conventionele tegenhangers suggereert dat de afwezigheid van pesticiden moedigt een sterkere antioxidantenafweersysteem (dwz meer polyfenolen). Planten produceren eigenlijk polyfenolen om zichzelf te beschermen tegen ziekten en plagen, vooral wanneer ze groeien in minder dan ideale omstandigheden. En dan eet je de planten en de polyfenolen u beschermen!
 8. 8
  Kijk voor genoteerd op supermarkt schappen bij de keuze produceren polyfenolen. Eigenlijk veel supermarkten lijst bepaalde poyphenols in de producten sectie voor veel groenten, al is het onwaarschijnlijk dat het woord "polyfenol" gebruikt. Kijk voor woorden zoals "fenol" en "anthocyaan". Andere gezonde plantaardige verbindingen die niet zijn polyfenolen zal ook worden vermeld, zoals de carotenoïden luteïne. Probeer het opschrijven van deze woorden en dan online zoeken voor hen precies wat ze zijn vast te stellen.
 9. 9
  Lees etiketten en kies voedingsmiddelen met beursgenoteerde polyfenolen. Veel van de huidige voedingsmiddelen lijst polyfenolen op hun etiketten. Sommige polyohenols kan worden vermeld als stoffen zoals flavonoïden, flavonolen, of anthocyanen. Huidige producten zoals antioxidant dranken en chocolade speciaal lijst polyfenolen en polyfenol flavonolen. Het is over het algemeen niet legaal voor alcoholhoudende dranken in de Europa naar de lijst polyfenolen op het etiket, hoewel een Oregon wijnmakerij heeft genoteerd resveratrol op het etiket van hun 2002 Pinot Noir.
 10. 10
  Vermijd voedsel dat zijn bronnen van vrije radicalen en vernietigen antioxidant polyfenolen. Polyfenolen zijn antioxidanten zo zal hoofdzakelijk worden geneutraliseerd of vernietigd door ongezonde vrije radicalen. Het is goed dat vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door polyfenolen, maar de polyfenolen niet kunnen optreden in het lichaam, voor zover wenselijk. Daarom vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan vrije radicalen, zoals, vlees en geraffineerde voedingsmiddelen. Zorg ervoor dat u al te gaar of verkoold vlees en chemisch behandeld vlees, zoals spek te vermijden. Gefrituurd voedsel zijn berucht bronnen van vrije radicalen, zoals de frituurolie continu geoxideerd als het wordt verwarmd. Het gefrituurde voedsel wordt gekookt ook bij zeer hoge temperaturen worden dus meer vrije radicalen gevormd.
 11. 11
  Ontspan. Je lichaam zal gebruik maken van anti-oxidant polyfenolen sneller als je onder stress.

Tips

 • Als het vermijden van cafeïne, vermijd thee, koffie en chocolade.
 • Polyfenolen worden regelmatig geconsumeerd gedurende langere tijd om ziekte te voorkomen.
 • Verschillende polyhenols zal handelen anders in het lichaam, ook al zijn ze in wezen allemaal antioxidanten.
 • Veel stoffen zoals flavonoïden en anthocyanen zijn polyfenolen. De meeste gezonde plantaardige stoffen zijn polyfenolen, zoals de term polyfenol is zeer algemeen.
 • Polyfenolen worden nog steeds onderzocht en velen hebben niet ontdekt en zijn niet volledig begrepen.
 • Niet alleen vertrouwen op de specifieke maatregelen van de antioxidant activiteit bij de beoordeling van de polyfenolen van voedingsmiddelen. Deze maatregelen zijn niet in staat om de werkelijke potentiële, specifieke voordelen voor de gezondheid van specifieke polyfenolen te meten, noch hebben zij specifiek meten van polyfenolen. Zij kunnen alleen maar meten eenvoudige antioxidanten zoals vitamine C of vitamine A.

Waarschuwingen

 • Alcohol kan leiden tot gezondheidsproblemen. Niet beginnen drinken van alcoholische dranken, om voordelen voor de gezondheid te krijgen.
 • Polyfenolen zijn geen medicijnen.