Wkenl

Hoe kunt u uw IQ-test score te verhogen

Is het mogelijk voor u om uw IQ-testscores te verhogen? Misschien, of misschien niet. U kunt echter zeker proberen.

Stappen

Hoe kunt u uw IQ-test score te verhogen. Kopen of lenen van een goedkope 'hersenkrakers' boek en uitvoeren van de oefeningen.
Hoe kunt u uw IQ-test score te verhogen. Kopen of lenen van een goedkope 'hersenkrakers' boek en uitvoeren van de oefeningen.
 1. 1
  Kopen of lenen van een goedkope 'hersenkrakers' boek en uitvoeren van de oefeningen. En probeer stap 10 met het boek!
 2. 2
  Lees elke dag. Werk aan het lezen langzamer en laten de informatie laten weken in je hoofd.
 3. 3
  Als u ten minste tien dagen (bij voorkeur een maand) voordat uw test, train je werkgeheugen (er zijn verschillende online programma's die dit doen.)
 4. 4
  Leren of je IQ test zal worden getimed, hoe onbeantwoorde vragen worden gescoord, of u zult worden toegestaan ​​om een horloge te dragen, of je kladpapier kunt gebruiken, en of er sprake zal zijn toilet pauzes.
 5. 5
  Hier krijg je een goede nachtrust. Niet ver afwijken van uw gebruikelijke routine.
 6. 6
  Eet goed. Eet ontbijt. Het consumeren van te weinig of te veel kunnen beïnvloeden concentratie. Als je gaat om de koolhydraten te raken, hen niet raken een paar uur voor de test - of je "crash" tijdens de test en hebben een moeilijke tijd concentreren. Start op een multivitamine regime meteen.
 7. 7
  Ontspan. Duidelijk uw geest, maak een wandeling, joggen. Studies tonen aan dat lichaamsbeweging helpt bij het nemen van proeven.
 8. 8
  Verbruiken iets meer cafeïne dan je normaal verbruikt. Cafeïne is aangetoond alertheid en intelligentie verhogen, hoewel het verbruik van te veel cafeïnekriebels, angstaanvallen en moeilijk concentreren veroorzaken. Als je een Sugar-Free Red Bull kan drinken zonder nadelige gevolgen, dan kan je IQ score te verhogen.
 9. 9
  Get comfortabel. Dragen zeer comfortabel kleding, neem een ​​moment om je hoofd leeg te maken voordat u de test te beginnen. Sta jezelf niet toe om een ​​angstaanval hebben, omdat dit het moeilijker om zich te concentreren zal maken. Vermijd angstige mensen en angstig ideeën - ze zijn besmettelijk.
 10. 10
  Elimineer onjuiste antwoorden, overslaan onmogelijke vragen, en vermijd bijgelovige ideeën zoals "ga altijd met uw eerste gok" of "nooit gaan met een dat is te duidelijk". Proberen om te zien langs deze gemeenplaatsen. Realiseer je dat elke vraag een strikvraag zou kunnen zijn en dat veel van de vragen zou kunnen zijn numbingly eenvoudig.

Tips

 • Studie verleden tests voor vragen die waarschijnlijk zullen verschijnen. Deze zijn afhankelijk van de instelling, doch veel vragen gestandaardiseerd.
 • Creatine monohydraat, een aminozuur gebruikt voor atletische prestatieverbetering, is aangetoond in studies University meetbaar en consistent verbeteren intelligentie.
 • Voor de liefde van God, niet beginnen met roken, maar als je al een roker, rook een sigaret vóór de test en tijdens een pauze of het is toegestaan. U kunt zelfs overwegen om een ​​nicotine pleister of kauwgom als je een echte nicotine duivel en de test is lang.

Waarschuwingen

 • Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat mensen met een IQ van meer dan 140 zijn ongeveer 3% van de bevolking, maar meer dan 50% van uw vrienden en familie? Dat komt omdat ze nam cheesy online IQ-tests die gericht zijn op mensen met hoge scores platter en dan coax ze in de aankoop van gedetailleerde rapporten over hoe slim ze zijn. Ze zouden ook kunnen liegen. Ongeacht de omstandigheid, probeer je score te relativeren. Indien blijkt dat het lager is dan je had gehoopt te zijn, herinner jezelf eraan dat het succes is altijd in verhouding tot potentieel. Iemand met een IQ van 90, die in het bezit van een full-time baan zakken boodschappen is oneindig veel meer succes dan een zelfingenomen verliezer met een IQ van 135, die woont in de kelder van zijn moeder.

Dingen die je nodig hebt

 • Brain Teaser boek
 • Comfortabel bed
 • Gezond ontbijt
 • Sugar-Free Red Bull
 • Geduld