Wkenl

Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten

Veel sport in actievolle wereld van vandaag vereisen dat u een enorme hoeveelheid lucht te gebruiken om succesvol te zijn. Hoewel er zijn manieren om de grootte van uw te verhogen, zijn er ook vele manieren om de hoeveelheid lucht in genomen door je longen te verhogen en de efficiëntie waarmee ze te vangen. Oefen deze oefeningen dagelijks, en bent u gebonden aan een verhoging van uw longcapaciteit te zien.

Stappen

Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten. Splash water op je gezicht.
Hoe kunt u uw longcapaciteit te vergroten. Splash water op je gezicht.

Methode 1: snelle tips voor het verhogen van longcapaciteit

 1. 1
  Haal diep adem. U kunt de hoeveelheid lucht je longen kan opnemen in een korte tijd, zonder een lange termijn investering in training of opleiding. De truc is gelijkmatig en diep ademhalen.
  • Adem volledig en langzaam. Oefen het een paar keer voordat je begint. Laat geen lucht blijven hangen in je longen. Dit stelt u in staat om meer lucht inademen op de volgende adem.
  • Laat je middenrif te dalen door het houden van uw buikspieren ontspannen. Uw buik zal uitbreiden als je middenrif daalt, waardoor meer ruimte rond je longen, en waardoor ze te vullen met lucht.
  • Verruim uw armen, die ze verder weg van je lichaam, te helpen openen je borst.
 2. 2
  Adem diep adem. Waarschijnlijk wilt u uw longen vullen tot ongeveer 80% -85% van de capaciteit, om je lichaam ruimte te geven om te ontspannen. U wilt niet uw longen te vullen op volle capaciteit als dat betekent dat je spieren scherpen en je ongemakkelijk bent.
  • Heb een vriend met u, de controle van uw ademhaling, indien mogelijk. Je zou flauwvalt, in welk geval je zou willen je vriend om adequaat te reageren.
  • U hoeft niet om je wangen bladerdeeg uit. U wilt dat de spieren in je gezicht te zijn los en ontspannen, de spieren in je buik en middenrif gaan zijn degenen werken.
 3. 3
  Splash water op je gezicht. Doe dit terwijl je je adem. Wetenschappers hebben ontdekt dat opspattend water op je gezicht versnelt bradycardie, of de vertraging van de hartslag, of de eerste fase van de zoogdieren duikreflex.
  • Je lichaam bereidt zich voor om onder water te duiken, waar het zal moeten om zijn hart te reguleren effectief te verslaan en passeren zuurstof door het bloed om je in leven te houden.
  • Probeer om het water koud te houden, maar niet ijzig. Ijskoude water zal nog een reflex in je lichaam die ervoor zorgt dat je te hyperventileren, of proberen om snel te ademen triggeren. Hyperventilatie zal kwetsen uw vermogen om je adem in te houden voor een lange tijd.
 4. 4
  Ontspan je spieren en je adem. Probeer mediteren, of het sluiten van je ogen. Hoe minder energie je verbruiken, zal het langer je lichaam in staat zijn om zijn adem in te houden.
  • Tel tot 100 in je hoofd. Alleen richten op het nummer dat u mentaal reciteren, en op uw doel van het bereiken van 100.
  • Houd een nota van welk nummer je aan tot je niet je adem langer te houden. Dat aantal zal de benchmark voor uw volgende poging te zijn.
 5. 5
  Adem langzaam, en herhaal 3-4 keer. Laat uw lucht te snel. Adem zo langzaam mogelijk, in een gestage stroom. Als je eenmaal een herhaling hebt geoefend, doe de hele oefening op vanaf het begin.
  • Na 3-4 keer, zal je longen in staat zijn om veel meer lucht te houden dan ze konden slechts twintig minuten van tevoren.
  • Het beoefenen van deze oefening regelmatig zal ook helpen train je longen op de lange termijn.

Methode 2: fysieke oefeningen voor het verhogen van longcapaciteit

 1. 1
  Oefenen in het water. Oefenen in het water zal een element van resistentie opleiding toe te voegen aan uw regime. Je lichaam zal moeten overwerken om voldoende zuurstof te voorzien in uw bloed, waardoor voor een goede long workout.
  • Ontwikkelen van een normale en routine uit het water. Zorg ervoor dat u compenseren voor het feit dat de gewichten lichter zult voelen wanneer je het water om je heen. Oefen deze routine voor een paar dagen totdat je comfortabel met alles zijn.
  • Neem het aan het water. Onderdompelen tot aan je nek, en doe de oefeningen, terwijl in het water. Dit lijkt misschien niet het is iets te doen om je te helpen helemaal niet, maar maak je geen zorgen. Vanwege het bloed verschuiven in je borstholte en de compressie op je lichaam, moet u een kortere, snellere adem te nemen bij de uitoefening van in het water. Onderzoek toont aan dat je de lucht capaciteit zal worden verlaagd met maximaal 75% in deze tijd, en je lichaam zal proberen te compenseren. Als uw oefening in het water lang genoeg duurt, en je het regelmatig doet, zal uw luchtwegen efficiënter worden, het verhogen van uw longcapaciteit.
 2. 2
  Deelnemen aan strenge cardiovasculaire activiteiten. Oefenen is een geweldige manier om longcapaciteit te vergroten. Gedurende ten minste 30 minuten, duw je lichaam aan uitputting, zodat uw longen werken hard. Dit harde werk vruchten zullen afwerpen in een betere longcapaciteit.
  • Probeer aerobics. Het kan verrassend hoeveel longcapaciteit je kunt ontwikkelen doen korte uitbarstingen van intense training.
  • Doe fietsen. Peper uw route met verhoogde klimt. Going up heuvels betekent dat uw lichaam nodig heeft om meer bloed rond te pompen om je benen, je longen leveren de zuurstof aan het bloed.
  • Gaan lopen. Draaien op een gewatteerde track of loopband te lief voor je knieën en gewrichten. Mengen in sprints om ervoor te zorgen dat uw longen worden extra hard werken.
  • Zwemmen - De beste sport ter verbetering van uw cardiovasculaire conditie. Op hun hoogtepunt, zal longen zwemmers 'zuurstof drie keer efficiënter dan een gemiddeld persoon gebruikt.
 3. 3
  Werken bij hoge-elevatie. Uit te werken op grotere hoogte is een trefzekere manier om je longen kracht te verhogen. Hogere elevatie bevat minder zuurstof, waardoor de training harder, maar uiteindelijk meer de moeite waard, op je longen.
  • Als je serieus bent over het verhogen van uw longcapaciteit bent, leeft in grote hoogte voor de duur van uw training. Bij 8.000 voet (2.500 m) boven de zeespiegel, het zuurstofgehalte in de lucht is slechts 74% van wat het is op zeeniveau. Dit betekent dat uw longen moeten harder werken om zoveel mogelijk zuurstof te krijgen in je bloed.
  • Wanneer u terug te reizen naar lagere hoogte, je lichaam nog steeds is toegenomen niveaus van rode bloedcellen en hemoglobine - voor maximaal twee weken - wat betekent dat uw totale longcapaciteit wordt vergroot.
  • Wees voorzichtig niet te hard trainen op grote hoogte, zoals je hoogteziekte kan ontwikkelen.

Methode 3: langdurige oefeningen voor het vergroten van de longcapaciteit

 1. 1
  Weerstand te creëren. Uw longen zullen reageren op training, dus nog wat weerstand training in uw routine en zie hoe uw longen capaciteitsverhoging.
  • Adem normaal door uw neus. Neem diep adem. Adem uit door je mond met je lippen nog steeds dicht bij elkaar. Open ze net iets zo een beetje lucht kan krijgen, en met weerstand. Proberen en doen dit zo vaak mogelijk. Het maakt de blaasjes in je longen meer gewend aan de lucht langer vast te houden, rekken ze uit.
  • Een andere manier om dit te bereiken zou zijn om te blazen ballonnen. Terwijl je loopt, thuis klusjes, of een reserve tweede, de praktijk opblazen van een ballon en laten leeglopen. Doe dit over en weer, je moet het vermogen van je longen 'om meer lucht, sterker en langer pompen merken.
 2. 2
  Adem in meer dan je brein denkt dat je kunt. Je hersenen, natuurlijk, kijkt uit naar de veiligheid van uw lichaam, en is wars rekken grenzen van het lichaam. Maar het lichaam kan doen verbazingwekkende dingen wanneer de hersenen is ervan overtuigd dat alles in orde is. Zorg ervoor dat je dit proberen.
  • Acht tellen, ademen totdat je longen zijn helemaal vol. Na elke telling moet je in staat in te ademen meer.
  • Voor de komende 8-16 telt, neemt kleine slokjes van de lucht. Voel je buik uit te breiden. Je moet niet het gevoel je schouders bewegen.
  • Houd je adem een ​​paar seconden en laat krachtig.
  • Nadat je je voelt "leeg", een "tssssss" geluid voor zo lang mogelijk. (Dit wordt tizzling en het bootst de weerstand van het spelen van een blaasinstrument.)
  • Oefen dit periodiek. Wanneer je je hersenen trainen om grenzen van het lichaam te strekken, je ademhaling inname zal spike.
 3. 3
  Speel een blaasinstrument. Het spelen van een blaasinstrument is een geweldige manier om je longen te geven een regelmatige workout en plezier muziek maken in de balans.
  • Leer hoe u een of messing instrument zoals een tuba, trompet, trombone, hobo, klarinet, saxofoon of fluit spelen. Deze activiteit zal u helpen beheersen de ademhaling en uitbreiden van uw longcapaciteit om alle longblaasjes kunnen benutten.
  • Spelen bij een fanfare of een Drum & Bugle Corps. Deze activiteit vereist meer en meer long capaciteitsbenutting voor uw beweging en spel en is heel gezond.
  • U kunt ook leren hoe je. Zingen werkt echt het middenrif, en kan helpen bij het continu ademhalingsoefeningen. Zangers, natuurlijk, moeten echt sterke longen hebben.

Tips

 • Blazen ballonnen is een goede methode voor het verhogen van longcapaciteit. Een andere methode is om tape een lange, licht strookje papier (of een tissue) aan het puntje van je neus en probeer het in de lucht te houden door te blazen het zo lang mogelijk. Tijd jezelf en als je dit oefenen, regelmatig te oefenen, zul je in staat om je papiertje te houden in de lucht veel langer dus, het verhogen van longcapaciteit.
 • Je weet waarschijnlijk al weg te blijven van elke vorm van, maar je moet ook weg te blijven van rook gevulde omgevingen, waar je bent blootgesteld aan meeroken, omdat ETS is nog steeds een vorm van het inademen van rook en kunt u verkleinen longcapaciteit
 • Ademhalingsoefeningen tijdens dagelijkse activiteiten kunnen nuttig zijn. Adem gedurende 2-20 seconden, adem uit voor 10-20 seconden, en langzaam verhogen de snelheid. Binnenkort vind je jezelf uitademen 45 seconden-2 minuten als je genoeg oefenen! U kunt eenvoudig doen tijdens het rijden, zittend in het kantoor, televisie kijken, videospelletjes spelen, doet het papierwerk, aan de balie op school, of als je gewoon vervelen!
 • Probeer hyperventileren voordat je adem. Hyperventileren betekent gewoon ademen in en uit zeer snel. Opmerking: hyperventileren voor de duik kan gevaarlijk zijn omdat de drang om te ademen kan worden uitgesteld tot na het punt waar je flauwvalt!
 • In een pool, de positie van uw borst zo ver onder water mogelijk en ademen door een buis. Het verder onder water bent, is het meer druk uitgeoefend op je borst, waardoor het moeilijk om te ademen. Zorg ervoor dat u de buis boven water te houden of je zal eindigen met de longen vol water. Merk op dat bij zelfs een paar meter naar beneden het onmogelijk om in te ademen kan zijn. Niet komen met longen vol lucht - uitademen voordat u terugkeert naar de oppervlakte of u een long barotrauma (dit kan optreden bij 2-3 meter of meer) riskeren.

Waarschuwingen

 • Wanneer word je licht in het hoofd, normaal te ademen.
 • Bij het ademhalen onder water (bijvoorbeeld bij het duiken), stabiliseren je diepte en houd uw adem of diep inademen terwijl oplopende. Lucht zet uit bij het oprijden en je longen kan scheuren als je je adem.
 • Altijd zwemmen met een buddy of in een openbare ruimte als u het uitvoeren van ademhalingsoefeningen.