Wkenl

Hoe kunt u uw ogen te beschermen

Met de nieuwe ontdekkingen tegenwoordig van schadelijke stralen we veel voorzichtiger zijn dan ooit als het op de bescherming van onze ogen. Hier zijn een aantal manieren om te zorgen dat uw ogen gezond te blijven in uw hele leven (gezien hoeveel je ze nodig hebt)!

Stappen

Hoe kunt u uw ogen te beschermen. Investeer in een paar van goede kwaliteit zonnebril.
Hoe kunt u uw ogen te beschermen. Investeer in een paar van goede kwaliteit zonnebril.
 1. 1
  Investeer in een paar van goede kwaliteit zonnebril. Uw ogen zijn het waard. Gepolariseerd (selectief blokkeert direct zonlicht en haar reflecties) zonnebrillen zijn beter dan alleen maar een donkere zonnebril.
 2. 2
  Kijk nooit in direct zonlicht of op een object als gevolg van de zonnestralen. (Shiny metalen voorwerpen, zand / water, enz.)
 3. 3
  Zelfs als je het dragen van een zonnebril, nooit rechtstreeks naar de zon.
 4. 4
  Het is ook belangrijk om niet staren in de duisternis, dit kan uw ogen beschadigen ook. Zorg ervoor dat u zowel uw ogen te sluiten of gebruik een zaklamp in het donker.
 5. 5
  Ga naar uw arts en krijgen een visie te testen ongeveer elke 6 maanden.
 6. 6
  Gebruik oogdruppels zoals voorgeschreven voor jeukende, tranende, droge of rode ogen. Zie een arts als u denkt dat u roze oog hebben.
 7. 7
  Bescherm uw ogen tegen vermoeide ogen wanneer op de computer of televisie kijken. Als u tv kijken, je bent op een goede afstand van het scherm. Als voor de computer, proberen te blijven op een afstand (die kunnen helpen te verminderen, te voorkomen of te verminderen bijziendheid in de tijd), er zeker van te knipperen te houden, en kijk weg zo nu en dan. Een laptop moet worden op de schoot of op enige afstand op een laag bureau, gleed terug op een bureau of op een toetsenbord lade, niet dicht in de voorkant van het gezicht buikligging op een bed. Een afzonderlijk beeldscherm moet naar de achterkant van een bureau, met het toetsenbord op de voorrand van de tafel of een toetsenbord lade. Een groter scherm en groter lettergrootte is goed voor dit.
 8. 8
  Bij het ​​lezen te houden enige afstand van een boek, waarin spanning kunnen verminderen of te verzachten bijziendheid. Gestut op de schoot, zoals met behulp van een kussen, of op een laag bureau gestut op een hoek op iets, is goed. Een computer kan beter zijn voor het lezen in die zij houdt zich omhoog.
 9. 9
  LCD-monitoren zijn minder hard om naar te kijken dan CRT-monitoren.
 10. 10
  Als u een CRT-monitor zorgen voor de verversingsfrequentie is ingesteld ruim boven 60 hz, bijvoorbeeld bij 85 hz.
 11. 11
  Als iets dat deeltjes of rook in uw ogen kan komen doen, moet u een veiligheidsbril / veiligheidsbril te dragen. Zorg ervoor dat er een waterbron in de buurt uit te spoelen verontreinigingen die niet krijgen in de ogen. Draag geen contactlenzen in deze situaties, zoals zij verontreinigingen kunnen vasthouden inch
 12. 12
  Dragen bril in het zwembad om de chemische stoffen die ze schoon het zwembad met uit je ogen te voorkomen.
 13. 13
  Schoon die ogen. Als er iets is dat niet volledig steriel / schoon in uw ogen krijgt, spoelt u deze onmiddellijk met water.
 14. 14
  Zorg ervoor dat u voldoende slaap te krijgen, zodat je ogen niet druk om open te blijven gedurende de dag.
 15. 15
  Je ogen nooit wrijven. Dit is wat er normaal gesproken veroorzaakt ooginfecties, omdat de bacteriën op je handen / vingers te krijgen tussen je oogleden.

Tips

 • Eet veel fruit en groenten. Zoals wortelen.
 • Neem veel vitamine A!
 • Investeer in een goede kwaliteit zonnebril.
 • Designer zonnebrillen zijn niet altijd van hoge kwaliteit oogbescherming dragen.
 • Wees ervan bewust dat de 3-D bril niet blokkeren schadelijke stralen zoals een zonnebril doen.

Waarschuwingen

 • Zelfs met een zonnebril op, nooit rechtstreeks staren naar de zon.
 • Speel niet met scherpe voorwerpen of zet ze in je ogen.
 • Geen zout of paprika's niet in uw ogen.