Wkenl

Hoe kunt u uw prostaat controleren

Het controleren van uw prostaat met een digitale rectale examen is een belangrijk onderdeel van het opsporen van prostaatkanker vroeg. Terwijl het proces wordt meestal gedaan tijdens de jaarlijkse physicals, die met een directe zorg of met een voorgeschiedenis van prostaatkanker kan dit examen te doen thuis. Hier is Google uw prostaat controleren.

Stappen

Hoe kunt u uw prostaat controleren. Trek handschoenen aan.
Hoe kunt u uw prostaat controleren. Trek handschoenen aan.
 1. 1
  Bereid jezelf. Proberen om examen uw eigen prostaat kan een beetje moeilijk zijn voor mensen die nog nooit hebben gehad gecontroleerd voordat. Self-cheques zijn nooit zo goed als het verhuren van uw arts u onderzoeken, maar ze kunnen een effectief "check" tussen doktersbezoeken zijn.
  • Misschien wilt u het eerste examen ingevuld door uw arts te hebben, zodat hij kan uitleggen precies hoe om te gaan over. Daarna zal het een beetje makkelijker voor u om een ​​zelf-examen te doen.

Het bovenstaande diagram toont hoe een vinger te voegen voor het examen. Uw vinger moet kantelen naar beneden en nagel omhoog, de andere kant op van wat natuurlijk aanvoelt.

 1. 1
  Bereid uw handen. Was uw handen, warm ze op door te wrijven ze samen.
 2. 2
  Trek handschoenen aan. Zodra ze op zijn smeer je vinger. U kunt alles gebruiken van Vaseline om een ​​glijmiddel op waterbasis gevonden bij een drogist. Leun voorover om de prostaat te plaatsen in een betere positie voor onderzoek.
 3. 3
  Steek je vinger in je rectum. Beginnen te zoeken naar de prostaat, door het bereiken omhoog totdat u het orgel raakte. Je bent eigenlijk voelt het buitenraam de muur van je rectum.
 4. 4
  Controleer de stevigheid van het. Dit gaat om u te laten weten dat de gezondheidstoestand van uw prostaat.
  • "Soft:" De prostaat wordt de consistentie van de zachte huid hebben, wat betekent dat de prostaat gezond is.
  • "Firm:" De prostaat is moeilijk, als een knokkel, wat betekent dat de prostaat zullen verdere testen nodig.
 5. 5
  Als de prostaat is "stevig", maak dan een afspraak met een arts zo snel mogelijk zien. Dit kan een teken zijn van een ernstig probleem.

Tips

 • Handen grondig voordat elk type inbrengen om het lichaam te wassen, handschoenen dragen als dat nodig is.
 • De badkamer is een mooie comfortabele en private plaats omdat sommige vrouwen zullen het niet begrijpen. Leeg je darmen en leegte. Handschoenen en glijmiddel zijn een must!
 • Onthoud digitale rectale examens zijn de ENIGE manier om onze prostaat veilig te onderzoeken.
 • Zet een voet op de wc-bril. Buig voorover en spreid je benen tot een paar meter. Prikkelen uw perineum en zachtjes inzet uw wijsvinger een beetje dan ontspannen en breng je hele vinger. U zult uw prostaat te vinden. Draai je je vinger en onderzoeken uw hele prostaat. betasten voor stevigheid en stoten. Neem de tijd! Buig naar voren als nodig is en weten dat het proces wordt gemakkelijker met de praktijk.
 • Het belangrijkste hier is het krijgen van een goede uitgebreide voelen. Ken uw lichaam! Helaas vrouwen dit beter doen dan wij en dat moet veranderen.

Waarschuwingen

 • Eerste trim je nagels.

Dingen die je nodig hebt

 • Chirurgische handschoenen
 • Het smeren