Wkenl

Hoe kunt u uw stem terug te krijgen

Het verliezen van je stem kan een groot nadeel zijn en kan worden veroorzaakt door het uitpersen van je stem of meer ernstige medische aandoeningen. Vele zangers en andere personen die gebruik maken van hun stem op een hoog volume voor langere tijd verliezen hun stemmen van tijd tot tijd. Als uw verlies van de stem wordt veroorzaakt door iets anders dan een buitensporig en tijdelijk gebruik van uw stem, een bezoek aan een arts over je conditie. Als uw verlies van de stem wordt veroorzaakt door de tijdelijke overbelasting of over-gebruik van je stem, je kunt versnellen uw herstel in een paar stappen.

Stappen

Hoe kunt u uw stem terug te krijgen. Rust uw stem voor zo lang mogelijk.
Hoe kunt u uw stem terug te krijgen. Rust uw stem voor zo lang mogelijk.
 1. 1
  Rust uw stem voor zo lang mogelijk. Gewoon praten op een normale geluidssterkte kan plaatsvinden ongedaan spanning op stembanden dat een vertraging in de totale hersteltijd kan veroorzaken. Natuurlijk, noodzaken bepaalde situaties spreken. Het beperken van het gebruik van je stembanden kan helpen te versnellen het genezingsproces, dus probeer helemaal niet te spreken.
 2. 2
  Houd je keel vochtig. Een verandering in het weer of een droge omgeving kan de keel irriteren. Vanwege dit, kan het verstrekken van vocht helpen verzachten deze irritatie. Het gebruik van hoest druppels of andere zuigtabletten zijn effectieve manieren om je keel gesmeerd te houden. Met behulp van een luchtbevochtiger, vooral als een droge omgeving is de oorzaak van de vocale irritatie, kan ook helpen dit probleem op te lossen. Proberen te zwaar cafeïnehoudende dranken die verdere irritatie kan veroorzaken te vermijden.
 3. 3
  Voorkomen zuren. Zure voedingsmiddelen en dranken zoals thee, citrusvruchten en chocolade hebben geen directe, positieve invloed op de stembanden niet hebben, maar bevorderen zure reflux. Zure reflux kan de ontsteking verergeren en verergeren voice verlies. De beste manier om zich te ontdoen van vreemde stoffen en bacteriën die kunnen worden verlengen de stem verliezen is om voldoende schoon water te drinken.
 4. 4
  Gorgelen met vloeistoffen. Gorgelen hydrateert je keel, verzacht je stembanden en versnelt het proces van herstel van uw stem. Er zijn over-the-counter mondspoelingen kunt u kiezen om te gorgelen die ook kan helpen doden bacteriën in je keel die kunnen worden veroorzaakt uw stem verlies.
 5. 5
  Veel water drinken. Houd je lichaam goed gehydrateerd terwijl het herstel van uw stem. Het verhogen van uw vochtinname helpt je keel produceren een gezonde hoeveelheid vocht en herstelt spraakfuncties.
 6. 6
  Wees geduldig. Je stembanden zal helen en terug te keren naar hun normale toestand in de tijd. Als u vertrouwen op uw stem voor het werk, het handhaven geduld kan moeilijk zijn, maar het is noodzakelijk.

Waarschuwingen

 • Zie een arts als je stem niet terug komt binnen een paar dagen. De uitgebreide verlies van uw stem kan een symptoom zijn van een meer ernstige aandoening die medische aandacht vereist zijn.