Wkenl

Hoe kunt u uw tanden te poetsen met beugels aan

Beugels zijn instrumenten te plaatsen op je tanden. Het corrigeren van de positie van de tanden en verbeteren spraak. Echter, het product van hen is de moeite waard. Toch, als de juiste borstelen technieken niet worden uitgevoerd, kunt u worden gelaten met verkleuren of holten op je tanden of tandvlees dat is gezwollen en besmet. Dit artikel zal u helpen te leren zorgvuldig poetsen technieken.

Stappen

Hoe kunt u uw tanden te poetsen met beugels aan. Krijg een reiniging met uw mondhygiënist.
Hoe kunt u uw tanden te poetsen met beugels aan. Krijg een reiniging met uw mondhygiënist.
 1. 1
  Krijg een reiniging met uw mondhygiënist. Als je kunt, krijg een afspraak na uw aanscherping. Kans is groot, je moet naar de hydro-reiniging als het is soms lastig voor hygiënisten te manipuleren rond uw machines. Het gebruik van water in plaats van het opneemorgaan is zeer nuttig voor mensen met gingivitis. Vraag of ze de waterstraal in plaats daarvan kunt gebruiken.
 2. 2
  Reinig na elke maaltijd. Het lijkt een pijn, maar het is cruciaal! Gingivitis formulieren in 48 uur: Het kan gebeuren door gebrek aan poetsen, flossen, of onjuiste techniek. De volgende stappen leert u de beste manier om te poetsen. Doe dit elke dag na elke maaltijd. Ook na de gingivitis is gegaan.
  • Uw mond spoelen. Voordat u aan de slag, slis wat water rond in je mond. Spit, en herhaal. Deze krijgt een deel van de losse deeltjes van voedsel uit je mond.
  • Spoel uw tandenborstel. Het laatste wat je hoeft te doen is te voeden uw gingivitis. Spoel je tandenborstel onder heet water. Met uw vinger omhoog en omlaag de haren te ontdoen van alle etensresten u achtergelaten van de vorige keer. Spoel met koud water achteraf, als warm water voelt ook vreemde in je mond.
  • Beginnen. Zet tandpasta op je borstel. Met je tong, duw de tandpasta in de haren. Dit maakt het langer mee en voorkomt dat het vallen in het midden-borstel. Begin op je onderste kaak. Met de haren meestal schuin naar de bovenkant van je mond (maar net iets schuin naar binnen naar je tanden), beginnen poetsen aan de buitenkant achterkant van uw onderkaak. De motie zal iets bewegen van je borstel heen en weer, terwijl geleidelijk omhoog. Dit wordt al het voedsel uit tussen uw haakjes. Ga door met deze rond je hele onderste set van beugels tot je klaar bent. Spit indien nodig. Flip je tandenborstel, wees de haren naar beneden en iets schuin in de richting van je tanden. U wordt verder dezelfde stappen alleen de borstel bewegen geleidelijk naar beneden plaats. Blijven rond de top kaak braces totdat u klaar bent. Spit indien nodig.
  • Met je tandenborstel draaide naar beneden, borstel heen en weer langs de toppen van de bovenste kaak braces. Flip de tandenborstel en herhaal langs de bodems van de onderkaak bretels. Deze stap verwijdert een deel van de plaque langs het deel van uw tand dichtst bij het tandvlees. Het verdrijft ook geen voedsel deeltjes direct vast op de top van uw beugels.
  • Doe het tegenovergestelde van wat je net hebt afgerond. Met het penseel gedraaid, borstel de onderkant van je bovenste kaak bretels. Dus, in tegenstelling tot de voorgaande stappen, waarbij de borstelharen afgekeerd van uw tandvlees, bent u borstelen de buurt van de toppen van de tanden met de haren wees naar uw tandvlees. Borstel heen en weer om tandplak te verwijderen. Flip je borstel en herhaal langs de toppen van de onderkaak bretels.
  • Zet uw haren, zodat ze direct geconfronteerd met de oppervlakte van uw tanden. Borstel heen en weer langs de buitenste tanden-kant van de boven-en onderkaak's (de kant mensen zien als je lacht). Borstel elke kaak te stellen een voor een. Het is nuttig om een ​​ortho-brush hebt voor deze stap, als u het schoonmaken van de draden, maar een gewone tandenborstel werkt prima. Nu, bijten elkaar en borstel heen en weer over al uw tanden. Dit helpt u om plaque in de buurt van de toppen van je tanden die je hebt gemist als je borstel gleed van uw tanden. Met je tanden nog steeds beetje bij elkaar, zacht penseel in cirkelvormige bewegingen.
  • Wijd open je mond en beginnen poetsen van de toppen van je tanden (zoals waar je kiezen crunch uw voedsel). Zorg dat u uw verste kiezen (of verstandskiezen, als je ze hebt) krijgen. Het is een goed idee om de achterkant van je verste-de meeste tanden te poetsen. Dit zal de kant van die tanden blootgesteld aan de achterkant van je keel. Veel mensen vergeten om daar te poetsen, wat resulteert in een slechte adem, tandplak, en, ja, gingivitis.
  • Blijven de binnenste tanden-poetsen kanten. Heen en weer, op en neer, en dan cirkelvormige bewegingen. De binnenste tanden-kanten zijn het makkelijkst te poetsen, omdat ze niet zijn overvol met beugels (Dat is natuurlijk, tenzij je die soorten beugels. In dat geval, is het aanbevolen u deze stappen in omgekeerde volgorde.).
  • Zet uw tandenborstel zijwaarts. De tandenborstel moet lijn un-lengte met de ruimtes tussen je tanden. Borstel heen en weer langs alle ruimtes, het aanpassen van de tandenborstel als je beweegt. Deze scrubs het makkelijker bereikbare plaatsen tussen uw tanden.
  • Focus op uw werkelijke mond. Het is besmet met ziektekiemen! Dat niet helpt de gingivitis, omdat het gedijt off van ziektekiemen, plaque, en voedsel. Spit indien nodig voordat u begint (het maakt niet uit). Met behulp van uw tandenborstel, begin zachtjes borstel het tandvlees boven (of onder) je tanden. Na deze, zet de borstel 180 graden om je wang gezicht. De wang is moeilijker te poetsen, maar zet het vast met je andere hand als het te moeilijk. Spit. Draai de borstel naar beneden en borstel de zachte bodem en het tandvlees waar je tong legt. Borstel onder je tong, en dan het dak van uw mond. Tot slot, steek je tong uit en borstel het. Zeker om uit te ademen van je mond, anders begin je kokhalzen. Spit en spoel je mond en tandenborstel.
  • Controleer uw tanden. Zien ze er schoon? Als u alle plaque of voedsel, neem uw gespoeld tandenborstel en borstel het weg. Als je zin hebt, borstel ze dan (zoals u wilt) heel snel te ontdoen van alles wat je zou hebben gemist.
  • Als u een End-Tuffed Brush, ga dan verder met deze stap. Anders, overslaan. Spoel uw ET (End-Tuffed) Brush. ZONDER zetten pasta op het, borstel over de toppen van je beugels. De meeste haken hebben gaten in hen (zeer moeilijk te zien) dus probeer wiebelen de ET Brush beneden in elke beugel. Blijven deze met de bodems van de beugels. Bestrijk elke tand, maar hebben veel aandacht voor het borstelen tussen de tanden. Spoelen en spugen indien nodig.
  • Tijd te flossen. Neem een ​​lang stuk touw floss, wikkel het rond je vinger, en wiebelen het in elke tand ruimte. Probeer de snaar buigen rond de tanden aan weerszijden van deze plaats van flossen rechtuit. Dat zal alle tandplak daar vast te verwijderen. Als je hebt afwerking draden, is het bijna onmogelijk om de floss te krijgen onder of over je dubbele sets van draden, dus gewoon duw de floss neer, zoals beschreven, in de tand ruimte. Echter, als u niet over uw afwerking draden, is het aanbevolen rijgen de floss onder of over je draden, want dit is de meest effectieve manier om zich te ontdoen van de Gingivitis en reinig uw tanden.
  • Na flossen, mondwater gebruiken gedurende 30 seconden. Het zou het meest geschikt zijn om een ​​die helpt je mond te ontdoen van gingivitis te gebruiken. Spit en doen een snelle spoelen met een beetje water.
 3. 3
  Gorgelen met zout water twee keer per dag - 's Morgens en' s avonds. Het steekt als je een pijnlijke, maar het doodt het. Het werkt ook met gingivitis, zowel de gorgelen en zout water.
 4. 4
  Bezuinigen of suiker volledig te vermijden. Suikerhoudende voedingsmiddelen en pop rotten je tanden en veroorzaken plaque, die op zijn beurt veroorzaakt gingivitis. Check out een andere Google voor meer informatie over het stoppen met slechte gewoonten.
 5. 5
  Eet fruit en vezels. Vitaminen en mineralen die in deze voedingsmiddelen helpt je vechten en af ​​te houden gingivitis. Zij ondersteunt ook de goede gezondheid.
 6. 6
  Zuiveringszout. Meng een beetje water in wat zuiveringszout. Zorg ervoor dat het meer pasteuze dan vloeistof-achtige. Wrijf het langs je tandvlees met je vinger.
 7. 7
  Gebruik deze tips om te ontdoen van gingivitis en het houden van terugkomen. Nu gaan er en pronken met je mooie glimlach.
 8. 8
  Merk op dat uw orthodontist meer dan waarschijnlijk zal geven u een proxy borstel, ook wel bekend als een "kerstboom borstel," het is een stok met een wijzend tip te reinigen tussen de draad en uw werkelijke tand. Maar zorg ervoor dat vaak de kop te vervangen. De tip kan erg grof als je het niet vervangen vaak. Als uw orthodontist geeft je niet een, ze zijn verkrijgbaar bij sommige winkels. Het is geweldig om een ​​rond te dragen met u!

Tips

 • Gebruik de zachtere tandenborstel nadat je ze aangescherpt. Het is een stuk minder pijnlijk!
 • Borstel al je tanden, je wilt niet een wit vierkant links op de tand je nog niet poetsen.
 • Je zult veel geduld nodig omdat het hebben van beugels en bewaar ze in een goede conditie is niet makkelijk, maar je moet leren om ze lief te hebben en voor hen zorgen. Je wilt niet weten wat voor soort tanden mensen uiteindelijk met omdat ze niet gebruiken juiste uitrusting!
 • Gebruik geen tandpasta met whitening - het zal verkleuren als je je beugel uit.
 • Altijd onthouden om te gaan binnen waar de metalen draden zijn. Doe dit met een dunne kwast die door uw tandarts.
 • Borstel met warm water als het lijkt om de tanden verzacht een beetje en verzachten de borstel wanneer u de banden gehad hebben veranderd
 • Kleine cirkels zijn een goede vorm, en besteden ten minste 25-30 seconden aan elke beugel.
 • Er zijn deze kleine dingen genoemd Plackers die als floss op een piepklein stok. Ze kunnen worden gekocht bij de meeste winkels, dus houd een oogje op hen!
 • Niet poetsen te hard en gebruik warm water (niet te heet).
 • Wees niet bang om braces veel mensen hebben ze.
 • Krijg een inter-proximale borstel, het is goed voor het krijgen in de krappe plekken. Vraag uw orthodontist voor een, of een plek waar je er een kan vinden. ze zijn niet duur, en zijn zeer nuttig voor het reinigen tussen haakjes.

Waarschuwingen

 • Borstel na het eten van voedingsmiddelen met een hoog suiker of donker van kleur!
 • Zorg ervoor dat u uw tandvlees borstelen pijn! Als uw tandvlees bloedt iedere keer of bijna elke keer dat je borstel, contact op met uw tandarts. Het zou kunnen betekenen gingivitis.
 • Zorg ervoor dat u bestrijk, maar effectief. Beugels en arch-wire kan kijken stevige, maar zijn dun.
 • Probeer bestrijk tegen de beugels of anders zullen ze buigen!

Dingen die je nodig hebt

 • Tandenborstel (es)
 • Tandpasta met meerdere hygiënische gevolgen.
 • Wax
 • Flosdraad
 • Mondwater
 • Floss threaders (optioneel)
 • Waterpick (optioneel)
 • Opmerking: Al deze items kunnen worden gekocht bij Walmart of Walgreen's. Wees u ervan bewust dat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor het verstrekken van al deze dingen voor u op een regelmatige basis.