Wkenl

Hoe kunt u uw vechtstijl te ontdekken

Sommige soorten gevechten komen makkelijker voor sommige mensen dan anderen. Als je je afvraagt ​​hoe je jezelf zou verdedigen, moet je leren over jezelf.

Stappen

Hoe kunt u uw vechtstijl te ontdekken. Vraag jezelf - Ben je passief?
Hoe kunt u uw vechtstijl te ontdekken. Vraag jezelf - Ben je passief?
 1. 1
  Vraag jezelf - Ben je passief? Heeft u uw conflicten direct te confronteren? - En zo ja, in welke mate?
 2. 2
  Bestudeer uw fysieke bouwen - Maak gebruik van wat je hebt, als je een groot bereik te gebruiken dit om te staken op een aanzienlijke afstand. Als je een build die korter of gespierder, houd in gedachten dat je moet "krijgen binnen" je tegenstander, deze strategie wordt gebruikt door veel boksers en vereist dat u te ontwijken en tegen een gemiste staking van de agressor. Lange benen zijn te nuttig, maar gebruik veel voorzichtigheid als u probeert te schoppen.
 3. 3
  Als je zwaar en gedrongen, studie judo of de grappling stijlen van jiu-jitsu. Zo niet, voel je vrij te wagen in een van de andere vechtsporten. Denk aan het bestuderen Ninjutsu en op te leiden op drukpunten en verrassing beweegt.
 4. 4
  Vrouwen hebben de neiging om lichter en wendbaarder dan mannen, terwijl mannen zijn meestal sterker. Beschouw dit bij het analyseren van je eigen lichaam structuur.
 5. 5
  Als u weet dat u een voordeel ten opzichte van je tegenstander, zeker om verstandig te gebruiken wat het ook is die u verkrijgt. Effectief met uw opvallende en zorg ervoor dat hij niet vergeten wie je bent als hij ziet dat je in de toekomst

Tips

 • Vergeet niet, het is het beste om niet te moeten gaan in een fysieke confrontatie. Als je kunt, praat je weg uit de situatie. Maar als dat niet mogelijk is, staan ​​uw grond en laat uw instinct u begeleiden.
 • Veel vechtsporten studio's en andere sportieve faciliteiten zullen een vrije klasse te bieden. Neem ze op die en ga naar zo veel als praktisch is. Vraag om in te zitten op klassen ook. Na enige tijd zul je beginnen met het uitzoeken wat je wilt en wat het beste zou zijn voor jou.
 • Overweeg het nemen van een Martial Art, zoals boksen of Jiu-Jitsu. (Afhankelijk van uw lichaamsvorm / gewicht, lengte / reikwijdte,) Bijvoorbeeld als u snel overwegen om Kung Fu, Als je gedrongen overwegen om Jiu-Jitsu.
 • Als het idee van fysieke confrontatie beangstigt je enorm, overwegen om een ​​cursus zelfverdediging. Ze zullen je leren hoe je jezelf opkomt en beginnen om zelfvertrouwen in je fysieke capaciteiten hebben.

Waarschuwingen

 • "Fights" kan een serieuze zaak te zijn. Als je aangeklampt op straat het kan een kwestie van leven en dood. Gebruik uw gezond verstand en wees voorzichtig.
 • Het is altijd een goed idee om te zoeken naar school met een goede reputatie. Als je een school met een slechte, wat denk je dat de studenten leren?
 • Als veel van de studenten hebben verwondingen, is het waarschijnlijk niet een studio u wilt worden betrokken bij, ongeacht de techniek. Er zijn manieren om elke krijgskunst beoefenen zonder kwetsen uw partner.