Wkenl

Hoe kunt u uw verslaving te stoppen om te stelen

Een verslaving aan stelen een aandoening waarbij een patiënt in staat is de drang om dingen te stelen weerstaan. Sommige mensen stelen om te verzamelen, vele anderen niet veel zorg voor de goederen na de diefstal en simpelweg oppotten hen, terwijl anderen gewoon wennen aan het krijgen wat ze willen voor niets, wanneer de drang hen beweegt. Kleptomanie is een ernstige impulscontrole stoornis die laat je schamen en schuldig voelen, het is ook ernstig, want het is een voorwaarde dat je kunt krijgen een geharde strafblad, ondanks het feit dat je jezelf niet kunt zien als zo'n persoon.

Of de gestolen spullen zijn van groot of van weinig of geen waarde, stelen is een activiteit die je toekomst zal schaden. Als je getroffen door kleptomanie, moet je stoppen. Probeer hier beginnen.

Stappen

Hoe kunt u uw verslaving te stoppen om te stelen. Leer het verschil tussen kleptomanie en dwangmatig stelen verslaving.
Hoe kunt u uw verslaving te stoppen om te stelen. Leer het verschil tussen kleptomanie en dwangmatig stelen verslaving.
 1. 1
  Leer het verschil tussen kleptomanie en dwangmatig stelen verslaving. Lees boeken geschreven over uw aandoening. Vraag voor meer informatie bij uw plaatselijke bibliotheek of boekhandel. In het tijdperk van het internet, is het makkelijk om uit te vinden meer informatie over onze gezondheid en welzijn; gewoon zeker om te kijken op gerenommeerde sites, zoals de overheid de gezondheid van websites en sites geschreven door artsen en psychologen, met verwijzingen en geverifieerd deskundigheid. Als goed, lees berichten en forums waar mensen met dezelfde aandoening als u delen hun gedachten, gevoelens, zorgen, enz., omdat dit zal u helpen om te beseffen dat je niet alleen bent en dat je niet vreemd. Echter, wees voorzichtig niet te krijgen in wat opschepperig of concurrerend omdat kleptomanie / stelen zijn geen dingen om trots op te zijn of te bevorderen.
 2. 2
  Begrijp dat je een invaliderende aandoening. Het is belangrijk om dit te weten, omdat veel kleptomanen nemen aan boord van een enorme hoeveelheid die hen ervan weerhoudt te geloven dat ze verdienen te helpen. Je hoeft verdient hulp, en je verdient begrip. Je verdient ook de beoordeling voor andere aandoeningen die kunnen worden waardoor de kleptomaan gewoonten, zoals dissociatieve toestanden, stress, angst en stemmingsstoornissen. Stel jezelf de volgende vragen aan het begin van uw zoektocht om te stoppen met het stelen:
  • Wanneer stelen, voel je je anders, alsof je jezelf niet of je niet in contact met de werkelijkheid? Dit is een vrij veel voorkomende toestand van het gevoel voor kleptomanen die ook last hebben van dissociatie.
  • Voel je je eerste, dan is een sensatie van opwinding die opbouwt voorafgaand aan de diefstal en opluchting na het heeft gedaan? Wordt dit dan gevolgd door het gevoel van schuld, schaamte en wroeging? Dit zijn klassieke tekenen van kleptomanie.
  • Heeft u uw schaamte, wroeging en schuldgevoel verdrinken door toe te geven aan gebruik en misbruik stof, zoals alcohol-of drugsmisbruik, of nicotine-gebruik? Bent u ook, angstig of die lijden aan een bipolaire stoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis of fobieën? Dergelijk misbruik en aandoeningen vaak gepaard kleptomanie.
 3. 3
  Hulp zoeken. Hoewel het mogelijk is om je verslaving te verslaan om het stelen op uw eigen met een grote mate van vastberadenheid, is het waarschijnlijk zeer moeilijk en je moet echt niet te maken hebben met deze door uzelf. De beste vorm van hulp wordt begeleiding met een of een psychiater. Therapie in combinatie met medicijnen effectief bij de behandeling kleptomanie / dwangmatig stelen Verslaving kan zijn, maar je moet een therapeut om de juiste keuze te maken voor uw medicijn nodig, indien van toepassing op alle. Worden gerustgesteld dat therapie voor kleptomanie / dwangmatige stelen kan zeer succesvol zijn in het helpen u om deze aandoening te overwinnen, maar ook niet vergeten het deel van de kuur hangt af van hoe slecht je het wilt! Evenals het zeer aan te bevelen laan van zoeken van hulp van een therapeut of counselor, de rest van het artikel onderzoekt een aantal acties die u kunt doen om jezelf te helpen, zowel tijdens als na de therapie.

Het schrijven van therapie

 1. 1
  Breng tijd door het schrijven van een geschiedenis van je stelen. Als onderdeel van deze, een lijst van de afleveringen en je gevoelens:
  • Lijst zoveel stelen afleveringen mogelijk.
  • Wat waren je gevoelens toen de stelen plaatsvond? Kijk of je bepaalde triggers, zoals iemand die lelijk tegen je kan identificeren, iemand schreeuwen tegen je, down voelt of ongeliefd, wezen, enz.
  • Beoordeelt de noodzaak om te stelen voor elke aflevering. Gebruik een schaal van 1 tot 10 te laten zien hoeveel je voelde zich gedwongen om te stelen bij elke gelegenheid die je hebt genoteerd.
  • Let op de correlatie tussen wat getriggerd uw behoefte om te stelen en het cijfer je het gevoel dat je nodig had om te stelen hebt gegeven.
  • Houd deze lijst, tijdschrift of notebook zeer veilig.
 2. 2
  Schrijf je je gevoelens. Nadat u de geschiedenis hebt geschreven, probeer vrij te schrijven over uw behoefte om te stelen. Niet censureren je gevoelens - alles wat je denkt is het belangrijk op te merken, is opmerkelijk. Zorg ervoor dat de gevoelens, zoals de naam van boosheid, angst, verdriet,, creeped uit, bloot, kwetsbaar, etc. die begeleiden de noodzaak om te stelen.
 3. 3
  Schrijf op de gevolgen. Als je hebt bijna gevangen, of zijn gevangen (of gevangen meerdere malen), schrijf dit alles neer. Ook schrijf je eigen latere gevoelens, zoals schaamte en schuld, en de acties die u gebruikt om te proberen en omgaan met deze gevoelens of wroeging of walging, zoals door snijden, of de dingen die je hebt gestolen vernietigen, of andere destructieve acties.
  • Als je zijn gevangen, hoe sterk waren de bijbehorende gevoelens? Waarom heb je het gevoel dat zelfs betrapt is niet genoeg om de noodzaak om te stelen te overwinnen? Schrijf het allemaal neer.
 4. 4
  Draai naar het heden. Houd een dagelijks verslag van uw huidige stelen exploits, indien aanwezig. Als voorheen, blijven schrijven de gevoelens en de snelheid van de wens om te stelen.
 5. 5
  Gebruik de kennis die u opdoet uit het schrijven therapie te beginnen met het aanpakken van de emoties en gevoelens die zijn triggering uw behoefte om te stelen. Tackle je woede, je, je verdriet, je verdriet, enzovoort. Erken je oorspronkelijke gevoelens en nieuwe manieren om te gaan met hen, anders dan door het stelen vinden.
  • Maak aantekeningen van nieuwe manieren om af te leiden, entertainen en vermaken. Wat voor soort nieuwe gedachten en acties je ontdekken die je kunt gebruiken om jezelf beter te voelen?
 6. 6
  De balans van de schrift. Zorg dat u uw schrijven prestaties van de dingen waar je trots op bent en de dingen die je dankbaar voor bent,. Proberen om deze dingen uitgegroeid tot de belangrijkste focus van je dagboek bijhouden over de tijd, om te helpen bij het opbouwen van uw zelfvertrouwen.

Reflecterende

 1. 1
  Reflecteren op het grotere plaatje. Wanneer je je sterker voelt over wat u verplicht om te stelen en wat u van plan te doen, wat tijd doorbrengen reflecteren over wat je hebt gedaan en waar deze wordt geleid naar alle waarschijnlijkheid is. Tijd voor reflectie is belangrijk, want het is waarschijnlijk dat je het gevoel alsof je leven mist doel, of misschien heb je het gevoel alsof je geen controle over aspecten van uw leven. Voor sommige mensen, het stelen is een vorm van passieve opstand tegen situaties die ze machteloos voelen. Nadenken over deze grotere plaatje betreft zal u helpen om te beginnen met het ontwikkelen van je eigen doelen voor je leven en zal u helpen om grenzen te stellen aan arme gedragingen die niet helpen je te bereiken doelen.
 2. 2
  Denk na over wie het voordelen. Maakt het alleen maar ten goede wanneer je steelt? Of uw familie, vrienden, of iemand anders? En op welke manier maakt het u of anderen ten goede komen? Als u het gevoel dat sommige van uw dwang om te stelen is over uw positie valideren of binnen uw groep vrienden of familie door het "kopen" van hun genegenheid of belonen hun aandacht met items, dan zul je nodig hebt om te beginnen met het zien van deze drivers voor de onveiligheid binnen je dat zij vertegenwoordigen.
 3. 3
  Wees bereid om jezelf en je behoeften meer doen gelden. Als je niet sterk voelen over het opkomen voor jezelf of je het gevoel genegeerd, gepest of in de steek gelaten de hele tijd, het is makkelijk te gebruiken stelen als een vorm van "wraak" op mensen die je waarneemt pijn hebt gedaan of je genegeerd. Of, zou je met behulp van het stelen als een manier om te verdoven je gevoelens in het algemeen. Helaas, door jezelf niet te beweren en door het niet zien van je eigenwaarde, maar het kiezen van het stelen in plaats daarvan, je je toekomst riskeren en je laat de acties van anderen leiden naar nog meer kwetsen jezelf. Herinner jezelf eraan dat de enige persoon die je pijn doen voor echt is dat je - je zou echt boos de mensen die van je houden, maar je ze niet straffen, je bent jezelf te straffen.

Impulse beheersen

 1. 1
  Adopteer een plan dat je in je tracks van een poging om te stelen zal stoppen. Het gaat om tegen jezelf te praten voordat u verder gaat. Probeer het volgende:
  • Stoppen. In plaats van te handelen in een impuls, sta stil en geef jezelf ademruimte.
  • Kijken. Kijk naar je impuls. Wanneer u zich richten op het, het is een stuk moeilijker voor het aan de controle van u en kunt u zich te distantiëren van de actie.
  • Luisteren. Zeg tegen jezelf positieve herinneringen over wie je bent en wat je waarden zijn. Zeg tegen jezelf dat je een goed persoon en een persoon die wordt gewaardeerd. Als dat niet werkt voor u, probeert zelf kalmerende technieken plaats, verbeelden rustige scènes om je race-hart en spanning kalmeren.
  • Denken. Kies zelf wat je liever zou doen in plaats van het stelen van iets. Projecteer jezelf om na de diefstal als je met het item en zich afvragen wat te doen met haar en vroeg me af hoe het schuldgevoel te overwinnen.
  • Plan. Plan om uw gedrag iedere keer de drang om te stelen komt over je heen veranderen.

Afleidende jezelf

 1. 1
  Zoek alternatieven voor het stelen van die geven je een hoge of een focus, maar dat niet meer kwaad doen te creëren in je leven. Dit kan onder meer hobby's, activiteiten,, het helpen van anderen, het maken van dingen, groeiende planten, zorg voor dieren, het schrijven, schilderen,, steeds een activist voor een oorzaak u gelooft in, of vele andere prachtige alternatieven te stelen. Wat u ook kiest, keuzes te maken die goed zijn voor u en die niet alleen over ruilen een aandoening voor een ander (zoals sederende jezelf met alcohol).
 2. 2
  Word actief. Als het stelen vult een leegte in je leven, het vullen met activiteiten. Neem sport of lichaamsbeweging, het nemen van een hobby, of start vrijwilligerswerk. In plaats van toevlucht te nemen tot het stelen als een manier van het invullen van uw tijd, gebruik je tijd productiever en heilzaam. Dit zal je gevoel van eigenwaarde te heffen, te creëren hernieuwde energie, en verwijder verveling. Het zal u stoppen van het stelen van een gebrek aan betere dingen te doen, of een gevoel van doelloosheid. Blijf gewoon jezelf bezig en de rest zal volgen.
 3. 3
  Zoek een baan, krijgen een verhoging van uw uitkering of betalen, of opnieuw uw budget. Als u al het stelen van overleven behoefte of een gevoel van achterstelling als van emotionele triggers, het hebben van een meer stabiele, zekere stroom van inkomsten kan uw wens of "behoefte" om te stelen te verlichten. Bovendien kan de veiligheid en van het hebben van een baan als je er geen hebt, een gevoel van verantwoordelijkheid en gevoel van eigenwaarde, dat zou kunnen missen in je leven te herstellen. Deze stap kan niet relevant voor u zijn als u al genoeg geld, een baan, of geld is niet het probleem, maar als een giftige relatie met geld is in het hart van dit, het verdienen van uw eigen beveiligde bron kan nuttig zijn.

Tips

 • Vertel je beste vriend en of familielid (s) over je verslaving. Misschien hebben ze een goed advies, en zijn een grote hulp voor u. Het delen van uw probleem met een geliefde helpt veel.
 • Als je niet kan veroorloven iets, maar wil het, kijken naar het krijgen van het goedkoop via een ruilbeurs. Misschien zelfs lenen iets tijdelijk van iemand bereid om te delen voor een beetje zal helpen om over hongeren naar iets voor uw eigen. Of, maak een deal met iemand anders om wat betalen en zij betalen wat en toen eigendom van het item delen u.

Waarschuwingen

 • Retourneren van de gestolen voorwerpen in persoon is beladen met problemen omdat je kan in de problemen komen en uiteindelijk worden verwerkt via het rechtssysteem. Als u wilt dat de gestolen spullen terug, je moet nog steeds geconfronteerd dat je de verkeerde dingen hebben gedaan en door te draaien in persoon je misschien de verkeerde verergeren door jezelf in nog meer problemen. Als er een manier is om de gestolen voorwerpen terug te keren zonder belastende zelf, doe dat dan - misschien wel het verlaten van de items in de voorkant van de winkel voordat het opent of mailing hen, met een droevig brief of een nota. Anders, de items aan liefdadigheid en opnieuw te beginnen, het oplossen van om nooit meer te stelen.

Dingen die je nodig hebt

 • Notebook of tijdschrift voor noteren gevoelens, triggers en oplossingen - je eigen maken van gerecycled papier of kopen een goedkope, maar moet worden betaald of daadwerkelijk verkregen of je bent het verslaan van het doel voordat je zelfs beginnen die zeer belangrijk is.