Wkenl

Hoe kunt u uw wandel-techniek te verbeteren

Ooit afgevraagd waarom sommige mensen lijken te kunnen om onvermoeibaar? Dit artikel legt uit hoe dat te doen: wandelen verder, sneller en met meer gemak. Kijk hieronder voor meer informatie.

Stappen

Hoe kunt u uw wandel-techniek te verbeteren. Investeer in een goed paar wandelschoenen.
Hoe kunt u uw wandel-techniek te verbeteren. Investeer in een goed paar wandelschoenen.
 1. 1
  Investeer in een goed paar wandelschoenen. Goede laarzen zijn kritisch. Ze hoeven niet duur te zijn laarzen (hoewel professioneel uitgerust laarzen zijn het beste). Het beste is om de specifieke of gevarieerde omgevingen waarin de wandel zal worden uitgevoerd kennen, zal dit toelaten om een ​​paar laarzen die geschikt zijn voor de omstandigheden te selecteren. Zo kan waterbestendig functies op een boot pas in gebieden die een matige tot lage temperaturen en zware regen te ervaren, omdat ze vaak langer de tijd waarin u kunt wandelen met warme, droge voeten. Omgekeerd hebben waterbestendig laarzen weinig gebruikt in een droog klimaat, omdat zij vaak voorkomen dat uw voeten van het duwen van de verzamelde vocht uit je voeten en sokken aan de omringende lucht. Dit resulteert in klamme en vaak blaren. Laarzen hebben om comfortabel na een periode van inbraak, duurzaam, en goed uitgerust. Houd in gedachten dat vaak een lichtgewicht, "gebroken-in out-of-the-box" composiet boot kan niet zo lang mee als een volledige lederen laars die tijd en energie nodig heeft om optimaal inbraak te bereiken. "
  • Loopschoenen of sneakers kan niet zorgen voor de ondersteuning of stabiliteit nodig om te wandelen, maar alleen als je zwakke enkels. Als je eenmaal hebt ze voldoende opgebouwd, wandelen in lichtgewicht running of trail schoenen heeft vele voordelen, zoals ventilatie, minder vermoeidheid en een grotere beweeglijkheid. De "marketing-gedachte" dat onze enkels ons niet kunnen ondersteunen bij oneffen terrein is onzin, tenzij je enkels zwak zijn om te beginnen, je bij je hebt een zeer grote belasting (backpacken), of, op een andere toon, zijn wandelen ergens nat (loopschoenen erg vochtig).
  • Schoenen benadering (een kruising tussen wandelschoenen en bergschoenen) kan voldoende zijn.
 2. 2
  Trein. De fitter je bent, hoe leuker een bepaalde wandeling zal zijn. Als je niet in vorm, klein beginnen. Loop rond uw buurt, traplopen als je een kans, of neem kortere wandelingen op het eerste. Opbouwen van daar, kiezen meer, meer uitdagende wandelingen. Andere fysieke activiteiten, zoals fietsen, traplopen, en joggen, kan ook bijdragen aan uw algehele conditie. Er zijn vele mogelijkheden voor opleiding, dus lees, en dan er even uit.
  • Trail wandelen is anders dan wijk wandelingen op vlakke bestrating, dus zorg ervoor dat het deel uitmaakt van uw regime als je traint om te wandelen.
 3. 3
  Handhaaf een gelijkmatige cadans. Cadence is "een terugkerende ritmische"-reeks van stappen. Goede wandelaars hebben goede cadans. De stappen gebeuren constant op dezelfde lengte en in dezelfde hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld, zou een goede cadans te stappen (van hiel tot teen) ongeveer 2,75 meter in elke stap, en het nemen van ongeveer 0,80 seconden om elke stap te nemen - en doet dat consequent.
  • Om uw cadans te vinden, het vinden van een heuvel, bij voorkeur betegeld, met een consistente helling. het hoeft niet te worden enorm hoog, maar moet ten minste een paar honderd meter lang.
  • Met je laarzen aan, wandelen de heuvel 2-3 keer per dag. Focus op een ding: het stappen dezelfde lengte in dezelfde hoeveelheid tijd consequent. Dit cadans moeten voelen natuurlijk. U hoeft niet te groot of snel stappen, maar natuurlijk gevoel, consequente maatregelen nemen. Je moet in staat zijn om je schouders recht en terug rechtop te houden, met.
  • Blijven wandelen deze heuvel focussen op je cadans totdat u vindt dat natuurlijke cadans. Als je dat doet, moet je in staat zijn om zich te vestigen in die cadans en merken dat je de heuvel sneller met minder inspanning dan wanneer niet geïnstalleerd hadden in die cadans te beklimmen. Je zult merken dat je mensen, die in relatief dezelfde vorm als u, met minder moeite dan ze voort zetten kan passeren.
 4. 4
  Neem uw ​​cadans aan het spoor. Zodra houden van een goede cadans is eenvoudig op stoep, leren dat cadans te houden op het spoor. Vind een relatief eenvoudig parcours. (In sommige gebieden, zullen deze worden aangeduid met een groene cirkel of misschien een blauw vierkant, maar zeker geen zwarte diamanten.) Wandeling die route een paar keer per week, met de nadruk op je cadans. Zodra je die naar beneden, vindt een parcours met enkele rotsen en spoorvorming in het. Kies vervolgens een pad dat helling en pitch meerdere keren verandert. Ga vervolgens naar moeilijker en moeilijker paden tot je een goede cadans kan houden op vrijwel elk spoor.
 5. 5
  Passen voor steil terrein. Wanneer je begint oplopende steil terrein, zal het veel efficiënter zijn om kortere stappen te ondernemen. Blijven om een ​​goed ritme aan te houden, maar snijd elke stap met de helft tot een derde van de lengte van uw reguliere stappen. Hierdoor wordt de energie die het kost om de klim te maken te verlagen.
 6. 6
  Leer om een wandelstok of trekking poles gebruiken. Zodra uw cadans natuurlijk is geworden, zonder deze hulpmiddelen, dan langzaam beginnen met je arm spieren om u te helpen.
  • Krijg je een goede wandelstok of hebben een professionele hulp kies je een aantal geschikte trekking poles.
  • Pas de stick of palen op de juiste hoogte voor u.
  • Met behulp van stokken of palen, zwaai je armen tegenovergestelde van je een voet, en met uw cadans. Uiteindelijk zal je een groot deel van de inspanning van het parcours van je voeten en in je armen, die anders weinig anders zou doen voor u nemen.
  • Vergeet niet, als met behulp van een stok of een paal is verprutsen uw cadans, dan is het niet te doen je geen goed.

Tips

 • Train met uw backpacking toestel, als u van plan om elke backpacken doen. Begin met kortere, minder inspannende wandelingen om te wennen aan het extra gewicht en werk vanaf daar.
 • Bij het beklimmen van heuvels, af te duwen met je hiel in plaats van je voorvoet. Hierdoor wordt energie bespaard evenals houden uw kalveren uit brandende & kramp.
 • Gehydrateerd te blijven. Carry water met u te allen tijde en drink kleine hoeveelheden regelmatig.
 • Uw cadans zal niet altijd 100% consequent op het spoor. Het punt is om een ​​goede cadans, niet perfect cadans te houden, en in staat zijn om het te doen met zo weinig aandacht als mogelijk, natuurlijk.
 • Probeer "Handen op de heupen". Plaats je handen op je heupen, armen over elkaar, net als je moeder vroeger deed toen ze gek was, en wandelen met hen in die positie. Daarbij zal helpen om uw rug recht en u helpen uw cadans vinden.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor om mensen te laten weten voordat je gaat wandelen in gevaarlijke gebieden!
 • Wees voorbereid op het ergste!