Wkenl

Hoe kunt u uw weg te vinden in diepe woud

Elk jaar tientallen mensen verdwalen in de bergen en word de onderwerpen van search-and-rescue missies. In de meeste gevallen, mensen gewoon afgedwaald van gemarkeerde paden en verloren hun lagers. Het verliezen van een weg in het bos kan een verontrustende, angstaanjagende ervaring zijn. Als u de branden of steenhopen, moet je geen moeite. Maar, als je vindt dat je het pad afgedwaald, stop dan onmiddellijk. In veel gevallen zult u merken dat het natrekken van je voetstappen brengt je terug naar het pad. Zo niet, volgt u deze stappen:

Stappen

Hoe kunt u uw weg te vinden in diepe woud. Besteden veel aandacht aan je omgeving en bezienswaardigheden en dit in relatie tot uw locatie op een kaart.
Hoe kunt u uw weg te vinden in diepe woud. Besteden veel aandacht aan je omgeving en bezienswaardigheden en dit in relatie tot uw locatie op een kaart.
 1. 1
  Besteden veel aandacht aan je omgeving en bezienswaardigheden en dit in relatie tot uw locatie op een kaart.
 2. 2
  Blijf kalm als je verdwaalt. Paniek is je grootste vijand. Als je wild rondrennen, zelfs voor een tijdje kon je je richtingsgevoel compleet verliezen. Proberen te herinneren hoe je je huidige locatie.
 3. 3
  Vertrouw op je kaart en kompas (als je ze hebt) en niet doelloos te lopen. Gebruik het kompas je een gevoel van richting te geven. Denk aan waar je vandaan kwam, en als dat Northeast, en toen was het te herinneren als je nam een ​​bocht en wat de richting van de bocht was. Als je rustig bent, kan je nog een heleboel dingen. Als je op een parcours laat het niet.
 4. 4
  Start je schreden terug. Vertrekken markers waar je ook gaat, zodat u kunt terugkeren naar de plaats waar je bent. Ook als iemand probeert om u te vinden, zullen ze op zoek naar markers. Dus maak zoveel als je kunt, op elke beurt die je maakt, en proberen om de richting die u neemt markeren. Je uit het parcours, misschien tien minuten geleden, dus als je sporen terug meer dan die tijd, weet je dat je op het verkeerde spoor.
 5. 5
  Vergeet niet dat als je niet in staat bent om uw schreden terug te keren, dan is het beste is om gewoon te blijven zitten, op een plaats en laat de zoekers vindt u. Een merkteken zodat het kan worden gezien door de lucht. luid schreeuwen of hulp, wanneer je anderen probeert te vinden hoor. Als je een fluitje, blazen of gebruik een grasspriet. Verblijf in de open, zodat ze u gemakkelijk kunt vinden. Niet te verbergen in een grot of onder borstels.
 6. 6
  Blijven zitten als het vallen van de avond, als je gewond bent, of als je in de buurt van uitputting. Het is slimmer om te blijven zitten en probeer je weg te vinden in het daglicht.
 7. 7
  Vergeet niet dat als een laatste redmiddel, volgen een drainage of beek bergaf of stroomafwaarts. Dit kan moeilijk gaan, maar zal vaak leiden tot een spoor of over de weg. en je zal uiteindelijk komen tot de beschaving.

Tips

 • Zorg ervoor dat je genoeg lucifers of een aansteker mee te nemen. Samen met deze brengen nog meer water dan je verwacht om te drinken. Dit is niet voor het dagelijks drinken, maar meer om te worden voorbereid als je verdwaalt. Drinken om rehydrateren - rantsoenering kleine slokjes water zal uw mond te bevochtigen, maar zal je niet in leven houden. Een goede vuistregel is om niet minder dan 4 liter water drinken per keer.
 • Als je dieren die eruit ziet alsof hij wil je eten vindt, blijf kalm. Proberen om langzaam weg te komen en te luisteren voor beweging. Als u absoluut moet, ervan uitgaande dat ze worden opgeladen bij u of iets, vervolgens op Uitvoeren. De meeste dieren alleen maar pijn doen omdat je ze schrikken.
 • Laat nooit voor enige camping trip, tenzij je een vriend of een familielid, of allebei waar je precies gaat en welke route je zal nemen vertellen. Iemand moet worden verteld, zodat als je verloren, en zijn niet terug op de dag of tijd aangegeven dat ze weten waar te kijken voor je.
 • Bij de behandeling van beren, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen zwart en bruin, als een strategie voor het tegenovergestelde van de andere. Indien een bruine beer aan het opladen is op je af, moet je vaststellen, naar de grond. Bedek de achterkant van je nek met je handen, laat je rugzak op je rug te dekken, en spreid lichtjes je benen om jezelf moeilijker om te draaien te maken. Zwarte beren, echter dient te worden verdreven met lawaai en beweging. Op en neer springen, schreeuwen, sloeg de struiken, en schrikken de dieren weg. De enige uitzondering hierop is als je een moeder hebt ondervonden met welp, in dat geval moet je weer langzaam weg.
 • Altijd aan het parcours, nooit afdwalen. Dit zal u houden van het verdwalen in de eerste plaats.