Wkenl

Hoe maak je 6 kg te verliezen in 30 dagen

Heb je ooit op een aantal ongewenste gewicht? Gekregen uit vorm? gegroeid een buik? alles wat er nodig is 30 dagen om terug in vorm te krijgen en druppel die het beste deel flab.and is, je nauwelijks nog een sportschool nodig! U kunt het verliezen al meteen thuis.

Stappen

Hoe maak je 6 kg te verliezen in 30 dagen. Heb je ooit op een aantal ongewenste gewicht?
Hoe maak je 6 kg te verliezen in 30 dagen. Heb je ooit op een aantal ongewenste gewicht?
 1. 1
  Doe conditionering workouts. Het is een verspilling om spiermassa te verliezen wanneer je gewicht verliest - dat is wat meestal gebeurt als je een ALLEEN CARDIO (hardlopen, fietsen, zwemmen, touwtje springen, aerobics, spinning) routine om gewicht te verliezen volgen. Dus wat we moeten doen is weer terug naar de basisprincipes van martial arts - met behulp van body conditioning workouts. deze trainingen zijn eenvoudig genoeg om overal worden gedaan, sterk genoeg om de spieren te behouden en zwaar genoeg om het vet terug naar de hel te branden! Je zult een overvloed aan conditionering workouts vinden op het web.
 2. 2
  Matig uw dieet zorgvuldig. Crashen nooit dieet want het is het ergste wat je kan doen om jezelf. Natuurlijk crash diëten werken, maar ze laten je ongezond, zwak en met donkere kringen onder je ogen. Het is zinloos om gewicht te verliezen en kijken en voelen als een zombie. De truc om gewicht te verliezen is te weten wat je eet. Eiwitten zijn je beste vrienden als het gaat om het verliezen van gewicht, omdat je lichaam KAN NIET eiwit OPSLAAN. het maakt gebruik van wat het nodig heeft en dumpt de rest weg. Plus, je lichaam moet ook meer calorieën om eiwitten te verwerken dan alle andere elementaire voedingsstoffen. En houden het volgende in gedachten:
  • Eten wanneer je honger hebt. WAAROM? Want als je lichaam weet dat je honger of niet reageren op honger, zal het beginnen met het opslaan van vet! Je nodig hebt om je lichaam te bedriegen. Chomp op reepjes wortel, sinaasappel, komkommer, tomaat, zwarte gram en ui salade, sla, radijs plakjes en 'sukha bhel' (als je in India) elke keer dat je honger hebt. Schil van een citroen erin. Vitamine c is de beste opfriscursus.
  • Eet twee goede maaltijden per dag omdat je lichaam nodig heeft voeding en uw smaakpapillen nodig tevredenheid. Maar niet te veel eten. Eet 1/4 van de hoeveelheid, net genoeg om die verleiding te doden.
  • Zelfs in uw goede maaltijden - vermijd vette dingen (in feite, weglopen van vette of gefrituurde dingen zo veel mogelijk).
  • Niet-vegetariërs kunnen zich verheugen als hun juiste maaltijden kunnen worden vreselijk vol met eiwitten. Neem geen vlees - roosteren, grillen, kook het, magnetron het - en je hebt je vetarme, eiwitrijke maaltijd klaar! Merk op dat als je met een eiwitrijk dieet, wanneer je doet een gewichten intensieve workout - u zult op gewicht zetten (spiermassa).
  • Vegetariërs kunnen regelen voor meer gram, dal, spruiten en een absolute onthouding van RICE! In feite, salades zijn een geweldige optie voor vegetariërs. Vetarme recepten beschikbaar zijn over het net - gebruik ze allemaal!
  • Drink veel water. Het doodt de honger, houdt je vol gevoel, en spoelt gifstoffen en wist je lichaam. (Maar in de latere delen, wanneer u wilt dat uw buikspieren zichtbaar te zijn, bezuinigen op zout en water. Waterberging dekt uw buikspieren / spierdefinitie en zout oorzaken water en vet vasthouden)
 3. 3
  Uit te werken. Dit is uiteraard het meest cruciale onderdeel. Verdeel je workout in 6 sets. Voer een set per dag set 1:. Conditioning workout + 3 mijl run + Borst-Schouder Tricep training set 2: conditioning workout + 500 slaat + Back-biceps workout set 3: conditioning workout + 5 mijl lopen met gewichten in je handen + core -schuine workout set 4: conditioning workout + benen workout (ja, geen cardio hier, want een goede benen training zal je toch vermoorden) set 5: 10 mijl lopen - Vergeet de sportschool, net pak een zak met wat water en wat wortels en misschien een camera en ga uit n verken je stad voor 4-5 uur!:) Neem een vriend mee als ze hebben het uithoudingsvermogen:) set 6: 500 skips + stukken + core-schuine training (ik ben te concentreren op schuine want liefde-handles zijn het moeilijkst te verliezen!) REMEMBER: - je bent uit te werken om gewicht te verliezen, niet te zetten op de grote spieren. dus houd de gewichten licht genoeg voor u om te kunnen 25 herhalingen van iedere oefening te doen. (De 20e rep verder moet pijn doen) - niet te veel rusten tussen herhalingen. 30 seconden tot een minuut is genoeg. (Drink water om sneller te verversen) - machines vermijden, gebruikt u meer van losse gewichten en halters en proberen te doen zoveel mogelijk oefeningen opstaan ​​mogelijk.

Tips

 • Als je honger hebt - denk aan de CAVE MAN. ze moesten jagen voor hun voedsel. Heb je verdiend / werkte hard genoeg voor je eten vandaag? We niet echt nodig zo veel eten als we consumeren.
 • Verbindt zich tot 30 dagen. Zeg nee tegen partijen, sociale gebeurtenissen en de dingen die je routine zal ontsporen. Alleen voor deze maand.
 • Vermijd koffie en alcohol (als je drinkt) volledig voor een maand - zijn ze de sneakiest bron van vetten / calorieën

Waarschuwingen

 • krijg genoeg slaap elke dag. Dit kan niet belangrijk lijken, maar is zeer kritisch voor je lichaam om te herstellen.
 • als je zwak en moe voelen, drink een glucose drankje. glucose poeder dat gemengd kan worden met water is verkrijgbaar bij elke medische winkel.