Wkenl

Hoe maak je backflip op een trampoline

Een vrij eenvoudige, maar riskant als niet correct uitgevoerd, luchtfoto manoeuvre, lees hieronder en uitvoeren met de nodige voorzichtigheid! Om nog veiliger, vind een lokale trampoline club waar getrainde coaches die u helpen bij het leren van de juiste manier om te doen een back flip (u zult ook het meest waarschijnlijk in staat zijn om ze te leren op Olympische klasse trampolines).

Stappen

Hoe maak je backflip op een trampoline. Zorg ervoor dat je iemand bij je hebt als je dit beoefenen, zoals ernstige verwondingen zijn heel goed mogelijk als het mis gaat.
Hoe maak je backflip op een trampoline. Zorg ervoor dat je iemand bij je hebt als je dit beoefenen, zoals ernstige verwondingen zijn heel goed mogelijk als het mis gaat.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je iemand bij je hebt als je dit beoefenen, zoals ernstige verwondingen zijn heel goed mogelijk als het mis gaat.
 2. 2
  Beginnen met een warming up op de trampoline om je lichaam klaar is voor de uitdaging krijgen. Voor je eerste poging, het helpt om een ​​vriend te kijken hebben. Laat je vriend doet het tellen (1, 2, 3, go). Meestal is het tellen van een andere persoon helpt te overwinnen uw aarzeling en krijgt je heen. Als je eenmaal hebt opgewarmd, begint met het achteruit rollen en knallen op je voeten.
 3. 3
  Wanneer u zich comfortabel genoeg voelt, probeer dan de back-drop en het gooien van je benen over.
 4. 4
  Probeer het doen van een back handspring terwijl kijken over je schouder als je eenmaal vertrouwd bent met de bovenstaande stappen hebt. Draai naar de kant en wennen aan achteruit gaan. Probeer niet om de volgende paar stappen overslaan en proberen te doen van een back flip, want je zal waarschijnlijk gekwetst. Train je rug om flexibeler te zijn, eigenlijk.
 5. 5
  Blijf dit herhalen stap 3 tot u kan landen op je handen. Daag jezelf uit door het versnellen dingen, vertragen dingen naar beneden, en misschien, zul je uiteindelijk doen een semi-flip op je handen.
 6. 6
  Goede gedachten denken, jezelf te motiveren. Als u enthousiast bent en denkt dat de back flip is spannend om te doen, het antwoord voor je is ja, het is! Onthoud oefening baart kunst, en geduld is een vaardigheid die je kunt leren. Je wilt niet je nek te breken! Houden om achteruit en landing vallen op je hand. Trainen en jezelf voor te bereiden!
 7. 7
  Blijf springen en oefenen, totdat je voelt lichamelijk en mentaal vertrouwen om jezelf dwingen om te doen een back flip. Vergeet niet, om omhoog te kijken, niet naar beneden! Kijk niet over je schouder niet. Je doet een van deze, en je zou kunnen eindigen kwetsen. Zorg ervoor dat je in te stoppen in je benen en armen. Ga niet te strak, hoor! Gewoon waar je comfortabel.
 8. 8
  Oefen springen hoger elke keer. Als je denkt dat je er klaar voor bent, haal diep adem en ga ervoor. Terwijl je in de lucht duwen zo hard als je kunt en leun achterover en buig je knieën, terug te kijken alsof je op zoek bent naar de hemel om de trampoline te vinden. Je zou dan draaien de eerste paar keer, maar dat is in orde. Geef niet op als je het niet krijgt de eerste paar keer, maar ook niet vergeten om dit te doen met de nodige voorzichtigheid!
 9. 9
  Positioneer jezelf als je gaat voor de sprong en kijk naar achteren. Als je het vindt, zal uw instincten overnemen. Blijf oefenen en vind je jezelf het doen van de back flip een dag!
 10. 10
  Vergeet niet dat het niet zal helpen op het eerste, zal je instinct houdt je bang totdat je over hen.
 11. 11
  Good luck!

Tips

 • Als u het ook wendt of drop een schouder, STOP oefenen. Dit is een angst om over en u bent compenseren door verdraaien. Ga terug naar de back-drop en het gooien van je benen naar je hersenen te bereiden. Oefenen en wees geduldig!
 • Wees niet bang, gewoon bewust! Maakt niet uit wat je denkt, je lichaam heeft een automatische reactie op je voorkomen landing op je hoofd, tenzij je het te dwingen om met angst!
 • Voor je eerste poging, het helpt om een ​​vriend te kijken hebben. Laat uw vriend 'count-in' uw poging. 1... 2... 3 en GO. Meestal is het tellen van een andere persoon helpt te overwinnen uw aarzeling en krijgt je heen!
 • Probeer niet te veel ingewikkelder trucs tenzij je erg goed in het gebruik van jou. Vergeet niet, hoe ingewikkelder de truc, hoe meer lucht tijd je nodig hebt om het af te trekken! Een gemakkelijke manier om terug te spiegelen is om een ​​heleboel hoogte te krijgen en nauwelijks plooi helemaal! Dit is veruit de zachtste manier om het te doen, maar je zal landen met meer kracht, en kunnen gaan vliegen uit de trampoline.
 • Doe warm-ups! Uitrekken of maak een wandeling voor 10 minuten, en wanneer je begint, op en neer springen op de trampoline totdat je voelt dat je voeten onder de knie krijgen van het.
 • Ook proberen op de eerste paar back flips naar iemand houd je t-shirt met een hand dus als je flip ze kunnen je houden.
 • Niet ooit plooi te strak want je zou dan draaien en hoe strakker je het enger zal het lijken smullen! Dus stop licht, dan voel je het als je een plooi goed voor je. U zult niet ongemakkelijk, maar gemotiveerd voelen! Kom uit de plooi als je de trampoline!
 • Als je eenmaal onder de knie hebt de back flip probeer het beheersen van de andere verbazingwekkende stunts en uitdagingen als het front flip, draai, dubbele achterwaartse salto en veel meer op een trampoline. Laat je vrienden zien hoe goed je bent op een trampoline en hebben ze het uit te proberen voor zichzelf. Dit is een geweldige manier van plezier maken en genieten van jezelf op een trampoline. Dit is ook een goede manier om je lichaam in goede conditie te houden.
 • Krijg hulp van een vriend die weet hoe.

Waarschuwingen

 • Als je verkeerd land, zet je armen achter je zelf in een poging om de val te stoppen. Het zou kunnen resulteren in het breken van je armen of ontwrichten je schouder.
 • Als je kip uit nadat u hebt genomen uit je zal landen op je hoofd. Als je bereid bent om het te doen bent, doe het zonder spijt of aarzeling!
 • Beginnen met een warming up, zodat je opgepompt en klaar om te doen een back flip.
 • Wacht niet te springen dicht bij de rand van de trampoline, het veroorzaakt een achterwaartse stuwkracht en je zal je zelf pijn doen
 • NOOIT flip alleen. Alleen flip met iemand die je vertrouwt of een andere persoon die kan omdraaien en zal je er niet verlaten als je gewond raakt!
 • Niet terug gooi je hoofd. Houd je hoofd gecentreerd.
 • Het is beter om te beginnen van springen en of gymnastiek of anders zonder de basisstructuur of stichting, kan gevolgen hebben of letsels ontstaan.
 • Hoofd en hals / dwarslaesie kan optreden, dus wees voorzichtig.
 • Gebruik geen stunts niet doen als op drugs of medicijnen die uw oordeel kunnen beïnvloeden.
 • Een back flip is fysiek makkelijker dan een front flip, maar veel moeilijker om psychologisch te overwinnen. Je brein zegt "nee" tegen alles dat de landing op je hoofd, en iets dat ook gaat je niet ziet waar je heen gaat kunnen inhouden. Een back flip vereist absoluut vertrouwen. Als je niet wilt doen, zul je hersenen niet laten.