Wkenl

Hoe maak je barspin op een BMX


De bar rotatie is een eenvoudige maar echt cool truc om te leren. U kunt uren rommelen op nieuwe lacunes en hellingbanen met de bar draaien in tegenstelling tot alleen een bunny hop. De bar rotatie is ook erg indrukwekkend ook. Hier is hoe het af te trekken.

Stappen

Hoe maak je barspin op een BMX. Controleer al uw hardware.
Hoe maak je barspin op een BMX. Controleer al uw hardware.
 1. 1
  Controleer al uw hardware. Zorg ervoor dat uw banden zijn zeer solide. Als ze niet, pomp ze op. Span je stunt pegs om ervoor te zorgen dat ze blijven op de fiets. Draai uw stoel om ervoor te zorgen blijf je op de fiets en draai je stuur, zodat je een goede grip op de fiets te krijgen. Vervang uw helm als het gebarsten of indien het is getroffen door een harde klap. Zelfs als je de schade niet kan zien, het is er.
 2. 2
  Leer hoe je bunny hop. De bunny hop is de eenvoudigste, maar meest belangrijke truc op een BMX fiets. De meeste andere tricks (waaronder de barspin) gebruik maken van een bunny hop om in of uit de truc. Bijvoorbeeld, een 180 is een bunny hop, maar draaide zich om. Echter, zonder het te weten de bunny hop, kun je niet 180.
 3. 3
  Gaan rijden op een comfortabele snelheid. Als je gaat om barspin over een kloof, rijd een beetje sneller. Echter, toen eerst proberen deze truc, je moet flatland beginnen en werk je weg tot jumps en ramps. Houd je fiets kaarsrechte tijdens het rijden. Als je probeert en barspin in een hoek, zal je hoogstwaarschijnlijk borgtocht.
 4. 4
  Bunny hop. Zodra je naar een comfortabele en constante snelheid, moet je bunny hop. Bunny hop zo hoog als je kunt om de schoonste draai krijgen. Denk aan het op deze manier, hoe hoger je bunny hop, hoe meer tijd je hebt om spin-bar. Hoe meer tijd je hebt, hoe minder kans dat je op borgtocht.
 5. 5
  Gooi de bars rond. Gooi de bars met je dominante hand. Als dat je rechterhand, gooi de bars met de klok mee. Als uw linkerhand dominant is, bent u het gooien van de bars linksom. Wacht tot uw bars om een ​​volledige 360 ​​rotatie te maken voordat u naar de volgende stap.
 6. 6
  Vang de bars met je niet-dominante hand. Wanneer uw bars bijna hebben afgerond de 360 ​​rotatie, de voorbereiding van uw niet-dominante hand om ze te grijpen. Wanneer de balken zijn recht, grijp hen alsof je gaat om af te rijden.

Tips

 • Leer eerst Bunnyhop als je probeert om een ​​bunnyhop barspin doen. Als je niet kan Bunnyhop hoog genoeg, misschien is deze truc zal niet geschikt zijn om te doen.
 • Kijk voor een plek waar je je konijn hop zal doen op het oprollen, plaatst u in het frame van de geest voor de truc. probeer het eens!
 • Wanneer u de bars draaien, draaien ze in uw eigen tempo. Uw tempo kan een tijdje duren om uit te vinden, maar u zult snel genoeg krijgen.

Waarschuwingen

 • Dit kan heel moeilijk zijn om te voltooien.
 • Vertrouw uzelf
 • Zorg ervoor dat u genoeg lucht te krijgen, want je kunt echt heel bezeren landing terwijl het proberen om een ​​bar draai.
 • Veilig zijn. U kunt uw vingers om dit te doen breken.
 • Draag de juiste beschermende kleding bij een poging om sprongen en complexe lucht trucjes te doen.