Wkenl

Hoe maak je de huid van een slang

Slangen zijn vrij algemeen en over het algemeen onbeschermd in vele delen van de wereld. Terwijl ze dienen een doel in de natuur, ze hebben ook heerlijke vlees en bezitten skins die vaak heel mooi. De volgende stappen zal u vertellen hoe u de huid, uithalen, en bereiden een slang voor het koken. Als het onderwerp geen ratelslang moeten deze instructies nog steeds van toepassing, behalve degenen over de ratel.

Stappen

Hoe maak je de huid van een slang. Verwijder de kop, tenzij het ​​wordt gebruikt voor taxidermie.
Hoe maak je de huid van een slang. Verwijder de kop, tenzij het ​​wordt gebruikt voor taxidermie.
 1. 1
  Verwijder de kop, tenzij het ​​wordt gebruikt voor taxidermie. De meeste taxidermie projecten vereisen een andere, moeilijkere methode van het villen, maar die methode is niet de focus van dit artikel. Het is altijd het beste om te werken met een onthoofde slang omdat zelfs "dood" slangen zijn gekend om te staken, en de tanden zijn nog steeds heel gevaarlijk. Door het verwijderen van de kop, bent u het verwijderen van alle gif.
 2. 2
  Was de buitenkant van de slang grondig. Zeepwater of zelfs gewoon water zal goed werken. Maar zorg ervoor dat de zeep wordt volledig afgespoeld van de slang.
 3. 3
  Maak een insnijding langs de middellijn van de buik, door de huid alleen, helemaal uit de stomp waar het hoofd is bevestigd aan de basis van de rammelaar. Op de meeste slangen, is er een kleinere buik schaal die de cloaca. Op de foto, dit is de laatste crèmekleurige schaal vóór de donkere staart schalen. Gewoon splitsen deze door het midden, net als de rest van de schalen.
 4. 4
  Trek de huid van het vlees met de hand, opnieuw beginnend bij het ​​hoofdeinde, in gelijkmatige spanning op de huid te scheuren. Zorg ervoor dat de huid te scheiden van het membraan onderaan rechts aan het hoofdeinde. Je schone huid met niets eraan verbonden zijn. De huid moet los genoeg dat het gemakkelijk los van het karkas. Als de huid een beetje "strak" kan een mes gebruikt om zorgvuldig losmaken in de moeilijke plaatsen. Schillen zonder het gebruik van een mes kan gewoonlijk worden uitgevoerd tot aan de cloaca.
 5. Wanneer de cloaca is bereikt, is het meestal te bevrijden uit de huid door het snijden rond de opening met het mes nodig. Verder villen aan de basis van de ratel. De bijlagen bij de spieren die de rammelaar controle over het algemeen maken de huid moeilijker om af te trekken. Een mes wordt gebruikt in dit gebied als de huid te strak te pellen, zoals de huid nogal gevoelig in deze sectie.
Nadat de huid volledig bevrijd van alle behalve de ratel zelf, door de staart snijden zo dicht mogelijk bij de bodem van de ratel mogelijk. Als de huid moet worden opgeslagen met de rammelaar bevestigd, het helpt voor het stukje vlees dat aan de rammelaar klein te zijn. niet te veel klagen over geheel verwijderen van het vlees onder de cloaca en boven de rammelaars (eigenlijk de zwart-witte strepen op ratelslangen). Het is bijna onmogelijk om de huid volledig van het vlees op dit gebied. Het zal gemakkelijk opdrogen. wurgslangen zoals stier en rat slangen kunnen niet worden "gepeld". De huid wordt bevestigd met vele aanhechtingen over de volle lengte van het lichaam. Snijden door hen is vervelend omdat het moeilijk om de huid vrij van het vlees en zeer gemakkelijk om de huid te snijden of scheuren.
5
Verwijder de ingewanden (ingewanden) met de hand, te beginnen bij het ​​kopeinde, met een scheppende beweging met de kant, als de organen zijn moeilijk te verwijderen. Zorg moet worden genomen in de buurt van de lagere spijsvertering regio of de slang misschien onsmakelijk stoffen uitscheiden op het vlees.
6
Spoel het nu gestript en gevild slang in koud water om overtollig bloed of andere ongewenste stoffen te verwijderen. Membraan en vet zijn vaak nogal moeilijk uit de ribbenkast en de ruggengraat te verwijderen en kan gratis worden gesneden in deze tijd.
7
Snijd de slang in segmenten die de meest geschikte lengte voor de gewenste wijze van koken.

Tips

 • Sommige mensen verkiezen om te genieten van de kant-en-klare slang stukken in zout water voor een dag of twee om alle resterende bloed of "wildachtige" uit het vlees te verwijderen.
 • Slangen kunnen veilig worden bevroren; het vlees is niet beschadigd en de verkleuring van de huid wordt niet aangetast.
 • Een eenvoudigere manier om de huid van een slang is om het hoofd te verwijderen en zorgvuldig verwijderen van de huid over zichzelf willen trekken van een sok van je voet door te trekken vanaf de top. Bestrooi de huid met borax om het te genezen, ongeveer een week. U kunt dan naaien of lijm het op een hoed of riem. Het voordeel hiervan is dat je niet per ongeluk doorboren de viscerale sac, die schalen niet zijn gebroken en het is een meer afgewerkte look wanneer het stikken van de huid op iets.
 • Bij de behandeling van een vers (niet eerder bevroren) slang, is het het beste om een ​​uur of twee wachten voordat villen nadat de slang wordt gedood. Het is verbazingwekkend hoeveel een dode slang kan wiebelen, en dit maakt het moeilijk om een ​​rechte snede te maken.
 • Bij het snijden van de slang in segmenten, maken de sneden tussen en onder dezelfde hoek als de ribben te snijden van de ribben. Als de ribben worden gescheiden, kunnen zij moeilijk van het vlees te verwijderen nadat het is gekookt.
 • Snake is ergens tussen kip en vis in textuur en smaak, en kan worden gedaan om lijken beide.
 • Als de slang werd gebeten door zichzelf of door een ander gifslang, zal het koken meestal verwijder alle gif. Als u alle bijtwonden echter voorzichtig te werk gaan.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met het mes!
 • Bij het hanteren van de slang, niet presenteren aan vrienden die dierenliefhebbers zijn dicht! En zeker niet doen als je een dierenvriend jezelf!
 • Reptielen bekend Salmonella verspreiden. Wees er zeker van om de handen te wassen na hantering.
 • Wees voorzichtig bij het hanteren of dispatching elke slang, bijzonder giftige soorten. Als u bent gebeten door een slang, in het bijzonder een giftige een arts raadplegen onmiddellijk.
 • Neem alle lokale wetten die de vangst van wilde slangen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een frisse, geschikte slang
 • Een goede, scherp mes (bijna elk mes met een rechte rand en een scherpe punt zal werken)