Wkenl

Hoe maak je een 619 als Rey Mysterio

Dus je wilt zijn als Rey Mysterio en voer een van de mooiste kenmerkende moves? Lees verder als je dat doet.

Stappen

Hoe maak je een 619 als Rey Mysterio. Versla je tegenstander tot ze in een verzwakte staat.
Hoe maak je een 619 als Rey Mysterio. Versla je tegenstander tot ze in een verzwakte staat.
 1. 1
  Versla je tegenstander tot ze in een verzwakte staat. Dit is zodat ze niet achteruit je aanval.
 2. 2
  Heeft elke beweging mogelijk dat gooit of plaatst ze op de middelste touw. Zowel van de tegenstanders armen moeten rusten dan aan de andere kant van het touw.
 3. 3
  Ren naar de andere kant van de ring en stuiteren de touwen voor extra snelheid. Draaien op volle snelheid op de linker-of rechterkant van de tegenstander.
 4. 4
  Pak zowel de bovenste touw en middelste touw met beide handen. Op hetzelfde moment dat je doet, springen tussen de twee touwen je vast hebt. Dit moet een katapult effect te creëren (dwz de touwen uw bedrijf terug te trekken en stuwen je naar de tegenstander hoofd).
 5. 5
  Trek je benen op, zodat het enige wat het raken hun hoofd is je knie. Je wilt niet om ze te raken met je been of de dij dus probeer je knie richten op hetzelfde moment je in de lucht.
 6. 6
  Laat je knie geraakt daar hoofd, ontvouwen uw verscholen in de benen, en land op de buitenrand van het platform. Nu kun je in twee verschillende richtingen vormen zich hier:
  • De normale manier: Net terug in de ring en zet ze vast. Eenvoudig.
  • De Pin-Down Way (Hard): Jump up van de buitenrand op de top-touw en houd jezelf evenwichtige totdat de tegenstander staat woozily up. Lees de volgende stap om uit de rest.
 7. 7
  Wachten tot ze worden geconfronteerd u dan springen naar hen. Als rechts gericht, zet er hoofd tussen je benen. Nu kun je nog twee manieren van hier:
  • De Easy Way: Laat ze gewoon terug te vallen, zodat uw lichaam gewicht zal gaan op hun hoofd. Een verwoestende move!
  • De West Coast Pop Lock (hard!): Lees de volgende stap!
   • Heeft de WCPL moet je snel zijn. Echt snel, want als je te langzaam, zal je tegenstander ofwel instorten van uw gewicht of achterover vallen, ofwel degene die je niet wilt.
   • Nu bent u op de bovenkant van hun hoofd en je moet uitzoeken wat de toekomst biedt. Vallen net terug en pak ofwel hun linker-of rechterbeen, afhankelijk van welke je voelt is het beter om te grijpen. Trek dat been en je lichaam omhoog, zodat ze slechts een been om al dat gewicht te balanceren op. Dit zal sturen ze terug vallen. Op naar de volgende stap.
   • Nu zijn ze op de grond en je bent nog steeds grijpen hun been. Wat nu? Eenvoudig. Gewoon doen een been pin. De tegenstander is te beneveld om zelfs nu opstaan ​​zodat je wedstrijd voorbij. Nice job als je zo ver gekregen!

Tips

 • Wees zeer snel! Te traag en het hele proces zou kunnen instorten.
 • Ze niet te moe te maken, of ze zullen niet opstaan ​​voor je WCPL.
 • Praktijk, en dan nog wat meer oefenen! Dit zal waarschijnlijk niet tot u komen de eerste keer als je het hele ding, met inbegrip van de WCPL.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, het gaat niet over het doden van je tegenstander. Zijn deels om er goed uit. Je kunt je tegenstander geven vijf slechte 619s en klop je tegenstander uit. Of u kunt een nep goede 619 en krijg al uw waarnemers ogen. Niet iedereen die je dit doet om te kwetsen.
 • Bij het doen van de eenvoudige headslam (Als u niet wilt dat de WCPL doen) ook heel voorzichtig zijn! Als je bent veel te zwaar (dwz uw a £ 225 man zetten al uw gewicht op een £ 150 man) niet eens proberen om dit te doen.
 • Wees erg voorzichtig! Er kan van alles gebeuren met jou of de tegenstander! Vooral als je knie raakt er gezicht! Je kon ze kloppen in de ogen en maken ze het te verliezen of je knie kon geven wat zou u doen omvallen aan de rand.

Dingen die je nodig hebt

 • Iets wat lijkt op een WWE ring. Nou ja, in ieder geval iets als de touwen.