Wkenl

Hoe maak je een aanmoediging zijn om iemand die ziek zijn of ziek is

We hebben er allemaal zijn, in het bijzonder het ziekbed. U weet wellicht van iemand die op dit moment in een situatie waarin omwille van hun gezondheid kunnen zij bedlegerig voor een dag of twee, en weer anderen zijn terminaal ziek, in ieder geval, kunt u brengen langs enkele vreugde en troost langs de kant iemand die voelt zich niet zo goed, en hier zijn enkele ideeën over hoe dit te doen.

Stappen

Hoe maak je een aanmoediging zijn om iemand die ziek zijn of ziek is. Wees attent - Laat hun tijd niet verspillen, kunnen zij nodig hebben om te herstellen, of rust nodig, dus niet meer dan uw verblijf verlengen of slijten uw welkom.
Hoe maak je een aanmoediging zijn om iemand die ziek zijn of ziek is. Wees attent - Laat hun tijd niet verspillen, kunnen zij nodig hebben om te herstellen, of rust nodig, dus niet meer dan uw verblijf verlengen of slijten uw welkom.
 1. 1
  Wees attent - Wanneer je ontdekt iemand die je kent is niet goed, of is ziek, meteen bepalen wat is het juiste ding om te doen.
 2. 2
  Empathie - zet jezelf in dat personen schoenen, zelfs voor een moment, probeer jezelf te plaatsen in de situatie van die persoon. Onthoud de gouden regel: Behandel anderen zoals je anderen zou moeten doen tot u.
 3. 3
  Wees jezelf - Je bent uniek, en je hoeft niet te doen alsof ze meneer of mevrouw Fix It, of doe het allemaal of Kreeg het antwoord voor alles. Wees gewoon jezelf - in feite vele malen mensen gewoon iemand nodig om bij hen gewoon zo kunnen ze luisteren. Pretenderen niet de antwoorden te kennen, en soms, zelfs als je dat doet, zijn best om hen te laten achterhalen wat dingen op hun eigen.
 4. 4
  Aangenaam - Je wilt zo ondersteunend en zo geruststellend mogelijk. Pop een pepermuntje, glimlach, wees kalm, te luisteren. Je wilt hun geest verheffen, niet veen ze neer met roddelen, of negatieve adviezen.
 5. 5
  Wees attent - Laat hun tijd niet verspillen, kunnen zij nodig hebben om te herstellen, of rust nodig, dus niet meer dan uw verblijf verlengen of slijten uw welkom.
 6. 6
  Laat ze voelen nodig - Lieg niet tegen hen, maar maken ze het gevoel alsof ze worden gemist. Soms vragen ze voor hun advies over zaken helpt hen het gevoel nodig.
 7. 7
  Bied uw hulp - Wees klaar om te worden vervelend als behoeften.
 8. 8
  Blijf in contact - Als ze niet willen, dat is prima, je hoeft niet te. Maar aan de andere kant, als ze willen in contact blijven met u, waarderen en in te checken op hem / haar, zien hoe ze verlopen.
 9. 9
  Zijn ze bedlegerig voor langer dan een paar dagen? Wat als ze zwaar zijn getroffen met een ziekte zoals mij Ten eerste, geef niet op hen. Het zal gewoon maken alles nog erger. Schrijf kleurrijke brieven die zij kunnen vasthouden aan hun slaapkamer muren? Foto's van hun favoriete bands? Lekker ruikende zeepjes? Denk aan hen en schrijf lichtvoetig grappige kleurrijke letters, met veel foto's:)

Tips

  1. Maak een ziekenhuisbezoek - Yup! Je hoeft niet per se over te laten aan de minister om de zieken te bezoeken. Uiteraard, als je geliefde of een goede vriend belandt in het ziekenhuis, denk aan wat vreugde die je zou kunnen brengen als ze je kon zien! (Bel eerst - herinner attent te zijn!).
  2. Wees voorzichtig niet te door een bezoek te vaak banden ze uit. Dit is vooral belangrijk voor mensen die moeite hebben met slapen en hebben hun rust. Dus probeer je bezoeken kort te houden als ze nodig hebben om te slapen.
  3. Schrijf een "goed te krijgen" card - U kunt kiezen uit een kaart uit een winkel, of gebruik maken van een mooi briefpapier, of u kunt een zelfs zelf maken. Maar het ontvangen van een doordachte brief (gevuld met vriendelijke wensen of gebeden, en goed nieuws) is vaak zeer gewaardeerd, zal het zeer waarschijnlijk dat er een glimlach op iemands gezicht!
  4. Stuur bloemen of fruitmand (sommige mensen hebben een gevoelige neus, zou daarom andere dingen beter werken - teddyberen, word goed ballonnen, etc.).
  5. Kom samen met vrienden en / of collega's en je kan krijgen wat de zieke kan wensen, maar heeft niet gekregen als gevolg van de ziekte. Presenteer het als een geschenk item op een geschikt moment.
  6. Geef de persoon die ziek is een high 5 het zal ze blij dat er iemand is rond maken
  7. Het kost hen die ziek zijn langer om alles te doen, dus voordat je wilt bezoeken, plan een tijd met hen. En vragen of ze zou willen dat u een boek of een speciale voeding traktatie die ze kunnen hebben en genieten te brengen. Hoewel het leuk is om te lezen op, de meeste liever lezen op hun eigen als ze in staat en hebben gewoon iemand naar hen te luisteren en met hen te praten over wat er gaande is in de wereld (de goede dingen, tenzij ze brengen het slechte dingen). Mensen die ziek zijn zelden genoeg ontroerend. Misschien als het een vrouwelijke vriend, zouden ze graag hebben hun haar geborsteld of lotion op hun handen, enz. Wanneer een persoon wordt chronisch ziek, veel vrienden en familieleden vallen weg. Misschien omdat ze denken dat ze niet weten wat te zeggen of te doen. Alleen de behandeling van iemand zoals je altijd hebt gedaan. Ik beloof je dat ze zal je liefde voor het. De eenzaamheid is het moeilijkste deel. Ik weet het.

Waarschuwingen

 • Verkrijg de feiten - nooit aannemen. Wees eerlijk, als je niet weet wat er gaande is, vraag het maar aan (en indien mogelijk altijd naar de bron).