Wkenl

Hoe maak je een aap aanval te voorkomen of te overleven

Of het nu in de afgelegen bossen van Bali of in de achtertuin van een aantal exotische dier-dealer, kan je een aap tegenkomt. Om lichamelijk letsel bij uzelf of om de aap te voorkomen, lees dan verder voor tips over hoe je jezelf kunt beschermen tegen eventuele "ongewenste" contact. Vergeet apen een unieke spierstructuur, en kan bezitten tot 4 maal de sterkte van de gemiddelde mens vanwege de hoeveelheid melkzuur in hun bloed.

Stappen

Hoe maak je een aap aanval te voorkomen of te overleven. Leren dat wat de situatie is, nooit Heckle een aap.
Hoe maak je een aap aanval te voorkomen of te overleven. Leren dat wat de situatie is, nooit Heckle een aap.
 1. 1
  Leren dat wat de situatie is, nooit Heckle een aap. Ze hebben gevoelens en geïrriteerd, en ze zijn zeer instinctief. Dus als je boosheid of een aap ergeren zal bijten, krabben of toebrengen ander lichamelijk letsel op u.
 2. 2
  Neem de juiste maatregelen, afhankelijk van de situatie. Kijk om je heen en denk je bij jezelf, "Is de aap in een veilige omheining?" Zo niet, "Is er een plek waar ik mezelf kan beveiligen als de aap waren aan te vallen?" Vermijd operaties waar apen zijn aangelijnde of vastgebonden aan bomen.
 3. 3
  Erkennen dat zelfs als de aap in een kooi of behuizing, moet u een afstand blijf weg van de kooi. Plaats uw handen niet op de kooi, hetzij. Gewoon kijken van een afstand.
 4. 4
  Als u in een situatie waarin de aap zit niet in een kooi, je speelt een heel ander balspel. Eens na te denken, "Is de aap los?" "Op een ketting of touw?" "Binnen grijpen afstand?" Als de situatie veilig lijkt, gaat u verder met de volgende stap.
 5. 5
  Een stap terug en kijk naar jezelf. Heb je eten, glanzende juwelen, brillen, kinderen of speelgoed met u? Als dat zo is, moet je die items of jezelf uit de situatie te halen. Apen worden aangetrokken dingen die schitteren, ruiken goed en maken lawaai, dus wees bewust van wat je kan worden bungelend in de voorkant van hun gezicht.
 6. 6
  Blijf rustig in de ongelukkige en onwaarschijnlijke geval dat je wordt aangevallen. Als de aap kosten die u, niet terug te vechten. De aap kan rennen, springen en klimmen beter dan jij. Zoek iets om in tussen u en de aap te krijgen - een vuilnisbak deksel, een auto of een stalen deur, alles wat je hebt dat werkt.
 7. 7
  Bescherm jezelf door ergens barricaderen zelf - een badkamer of een gebouw van een soort, je auto. Iets veilig zou fijn moeten zijn. Tenzij je echt bent boos of geïrriteerd de aap, het moet hun belangstelling verliezen binnen enkele minuten en ga weg.
 8. 8
  Verwittig de eigenaar eerst en dan dierlijke controle, maar alleen als het absoluut noodzakelijk.
 9. 9
  Krijg nooit binnen het bereik van de aap.
 10. 10
  Veel apen zwerven wilde maar zijn vaak in contact met mensen. Apen als deze worden vaak beschimpt door kinderen gooien van stenen en andere voorwerpen naar hen. Een goede tactiek voor het afschrikken van een aap is om te doen alsof om iets te gooien naar hen of naar een paar kleine rotsen dragen te gooien op de grond in de buurt van de voeten van de aap. Gooi de steen direct op de aap tenzij je in ernstig gevaar.

Tips

 • Wees de grotere primaat. Niet schreeuwen, schreeuwen of zingen op de aap. Agressief zal alleen krijg je aangevallen. U bent het menselijke, heb je de frontale cortex, kunt u onderscheid maken tussen goed en kwaad. Dus niet gedragen als een idioot.
 • Heb sterkte van een aap niet onderschatten. Ze zijn sterker dan je denkt. De wetenschap heeft aangetoond dat sommige primaten kan oplopen tot vier keer sterker dan de gemiddelde man.
 • Gebruik uw gezond verstand en veilig zijn!
 • Wees voorzichtig met piercings. Genoeg gezegd.
 • Apen voeren vaak huizen via de keuken op zoek naar voedsel. Houd uw koelkast op slot. En houd je voedsel achter slot & sleutel.
 • Lang haar is gevaarlijk. Bind het terug of zet het op als rond apen.
 • Nooit plagen of provoceren van een aap / primaat, kunnen ze het lezen als agressief gedrag en handelen op het
 • Toon nooit je tanden. Om een ​​aap, een grote toothy grijns betekent een uitdaging. Hij zal u zeker vallen.
 • Vermijd contact met de ogen, omdat dit een bedreiging ook. Probeer je te focussen op hun handen of iets anders dan het gezicht.
 • Houd je afstand Het duurt een lange tijd voor een aap om je vertrouwen genoeg te laten krijg je dicht -. Enkele weken tot maanden. Tenzij je in een gecontroleerde situatie, niet gaan doen bij de aap.
 • Houd altijd uw afstand, ze zijn wilde dieren en moet worden gerespecteerd. Als je respect tonen zullen ze ook
 • We geconfronteerd aap aanvallen heel vaak in onze hoogbouw. Sommige buren houden rubber slangen in de keuken. Anderen, als ze apen vinden in de keuken, vergrendelen haar deur en spelen luide trompet buiten.

Waarschuwingen

 • Beseffen wat roeping dierlijke controle doet. Het zegt, "We zijn freaking out, er is een gevaarlijk dier hier." In sommige staten als u rapporteren een losse aap, of een hapje, zal dierlijke controle komen en schiet de aap. Gewoon omdat je te maken hebt met een dier die zich niet kunnen verdedigen, betekent niet vrij spel-als je dierlijke controle bel je beter serieus. Dus na te denken over de consequenties.
 • Sommige apen, toen in groepen, te verdedigen en samen aanvallen.
 • Apen zijn bekend om hun uitwerpselen gooien. Probeer veiligheidsbril en geschikte kleding te dragen bij in de buurt.
 • Apen zijn wilde dieren, ze zijn onvoorspelbaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Een veilige omgeving.
 • Ergens te ontsnappen en zet uzelf
 • Vluchtweg in het scenario van een aanval.