Wkenl

Hoe maak je een actieve verdrinking slachtoffer te redden


Stel je zonnebaden op het strand of ontspannen terwijl uw kinderen zwemmen in het. Plotseling zie je iemand worstelt om te blijven boven het water, spatten en niet in staat om te zwemmen in veiligheid. De persoon is. Het kan altijd en overal gebeuren,. Wil je weten wat te doen?

Stappen

Hoe maak je een actieve verdrinking slachtoffer te redden. Identificeer een drenkeling.
Hoe maak je een actieve verdrinking slachtoffer te redden. Identificeer een drenkeling.
 1. 1
  Identificeer een drenkeling. Een actieve verdrinking slachtoffer bij bewustzijn en worstelen. Dit type slachtoffer geeft de volgende kenmerken:
  • Niet in staat om te bellen voor hulp
  • Dorsen armen
  • Verticaal in het water
  • Lichaam is zeer laag in het water, met de mond net boven het oppervlak.
 2. 2
  Waarschuw hulp, indien mogelijk. Als u de enige aanwezige persoon, ga dan naar het slachtoffer te redden. Als er omstanders, schreeuwen om hulp, zodat anderen zich bewust zijn van de situatie of kan ook helpen bij de redding.
 3. 3
  Hier krijg je een zwemvest, indien beschikbaar. Hierdoor kan het slachtoffer iets om op zodra hij / zij is bereikbaar te houden. De meest voorkomende vorm van zwemvest heet een rescue tube, vaak gezien bij openbare zwembaden en stranden, en worden gebruikt door strandwachten.
 4. 4
  Beginnen de redding. Voer het water en benaderen het slachtoffer. De veiligste manier om schade te voorkomen aan jezelf is om het slachtoffer te benaderen van achteren. Enige zorg een actieve verdrinking slachtoffer krijgt lucht. In angst, kan hij / zij grijpen op je en trek je onder, resulterend in twee slachtoffers.
 5. 5
  Plaats uw armen onder het slachtoffer. Zodra je achter het slachtoffer, plaats je armen onder elk van de oksels van het slachtoffer. Buig je armen terug, zodat je wijst naar jezelf en houd vast. Als u gebruik maakt van een zwemvest, houd het tussen u en het slachtoffer, over uw borst.
 6. 6
  Stel het slachtoffer gerust. Als u het slachtoffer te trekken om de veiligheid, rust het slachtoffer naar beneden door te zeggen "Gaat het?" of "Je gaat wel goed." Zwemmen rustig en langzaam, terwijl het trekken van het slachtoffer, tenzij ze onmiddellijk hulp nodig hebben.
 7. 7
  Bewaken van het slachtoffer. Zodra u de veiligheid hebben bereikt, medische hulp inroepen. Hoewel een persoon kan er goed, water in de longen kan een persoon in slechts een paar uur te doden.

Tips

 • Als het slachtoffer ligt dicht bij de rand van het water, kunt u ze trekken om de veiligheid door:
  • Leggen gezicht naar beneden op de grond en het bereiken van uw hand of een zwemvest uit aan het slachtoffer.
  • Zittend op de grond en uitbreiding van uw been.
  • Met behulp van een handdoek, overhemd, leuk noodle, buis, ring, enz. te bereiken aan het slachtoffer.
 • Reageren snel. Het is belangrijk dat u snel te reageren op een actieve verdrinking slachtoffer. Het kan minder dan 1 minuut duren voordat een slachtoffer te zinken onder het oppervlak van het water.
 • Als het slachtoffer begint te verdrink je, zwem naar beneden; zullen ze niet volgen.

Waarschuwingen

 • Wees niet een slachtoffer niet redden als je jezelf niet kunt zwemmen! Zou het niet nuttig zijn om het slachtoffer of veilig is voor u als u probeert om een ​​slachtoffer te redden zonder te weten hoe om te zwemmen. Krijg hulp of gooi een zwemvest aan het slachtoffer.
 • Wees niet een slachtoffer niet redden als je voelt dat het slachtoffer is te groot voor u om in veiligheid te brengen. Het zou niet handig zijn als u het slachtoffer te bereiken, maar kan hem niet bewegen / haar.
 • Laat geen actieve verdrinking slachtoffer terwijl je om hulp te krijgen. Vergeet niet, het duurt minder dan 1 minuut voor iemand te verdrinken.