Wkenl

Hoe maak je een adelaar scout geworden

Een Eagle scout is een rang binnen Boy Scouting van Europa en is van toepassing op de Europese Scouts. Eagle Scout is de hoogste rang, boven die van de Star en het Leven. Deze rang wordt bereikt door 4% van alle Scouts, en is gegeven aan meer dan een miljoen mensen, omdat het voor het eerst werd toegekend aan Arthur Eldred in 1912. Het wordt toegekend aan Scouts die consequent uit te voeren om de beste van hun persoonlijke vermogen, meer dan de verwachtingen in elke fase.

Stappen

Hoe maak je een adelaar scout geworden. Word lid van een padvinders.
Hoe maak je een adelaar scout geworden. Word lid van een padvinders.
 1. 1
  Word lid van een padvinders. Word lid van een troep die je leuk vindt en die past bij uw persoonlijkheid.
 2. 2
  Hier krijg je een scout handboek. Ze hebben goede tips over hoe om alledaagse dingen te doen bij het kamperen.
 3. 3
  Verdien je tenderfoot, tweede klasse, eerste klasse gelederen. Als je werkt heel, heel hard, deze kunnen worden bereikt in een jaar. Probeer ze gedaan in een jaar te krijgen, maar forceer het niet, vind je jezelf burn-out.
 4. 4
  Verkrijg de benodigde verdienste badges voor ster en het leven. In het handboek is er een pagina op Merit badges. Kies 9 die je echt interesseren. De anderen zijn Eagle Verplichte Merit Badges. Nogmaals, niet overhaast, doen ze als de kans zich voordoet. Een geweldige manier om badges te verdienen is op zomerkamp. Meestal 5-7 in een tijd van de benodigde 21. Werk aan Merit Badges voordat zelfs beginnen Star en Leven. Houd de blauwe kaarten die u ontvangt na afloop van elke verdienste badge in een bindmiddel in speelkaart bladen, deze zijn uiterst belangrijk.
 5. 5
  Blijven werken op basis van verdienste badges, en beginnen te denken over service-projecten. Projecten kan alles wat de gemeenschap, een organisatie, of een kerk, met uitzondering van BSA of je troepen charter organisatie ten goede te zijn. Vraag het aan iedereen en iedereen om hulp of suggesties. Het project heeft geen tijd lengte, maar 100 mensen uren is de algemene lengte. Dat betekent dat een totaal van alle uren gewerkt door alle mensen gelijk aan 100. Daarna werken met uw Eagle adviseur op uw Eagle Scout Project Werkboek, en krijg al uw papieren in orde. Verzenden van verzoeken om brieven van aanbeveling. Pick drie mensen die je goed kennen en hebben een mentor te zijn u-deze mensen moeten in staat zijn om te zien hoe je de scout eed en wet dagelijks volgen. Dit is een uitspraak van karakter.
 6. 6
  Maak kennis met de adelaar review board. Dit is uw kans om jezelf te bewijzen. Handelen niet eigenwijs, worden voorbehouden misschien zelfs een beetje te helpen. Bij de confrontatie van de raad van bestuur, zorg ervoor dat elk antwoord is goed doordacht en draag het op als een gesprek. Zij zullen u vragen stellen, maar het is aan jou om het gesprek te leiden en hen te vertellen over jezelf. Ze weten dat je alleen maar als een naam, blauwe kaarten en aanbevelingsbrieven. Vertel hen over uw leven ambitie, als u niet beschikt over een solide een hebt, vertel hen dat uw verdienste badge ervaring die je de kans om te kijken naar vele soorten banen en beroepen heeft gegeven. Raak niet in paniek, vertel hen wat een groot ding Scouts is geweest voor je. Verkoop jezelf aan hen. Zolang je hoofd koel te houden en kunnen uw ervaring uitleggen in scouting coherent, zul je wel goed. Immers, als je al het werk correct gedaan hebt, dan ben je al een Eagle Scout.
 7. 7
  Wachten op die handdruk en glimlach van uw scout meester als hij leest uit uw naam bij uw adelaar hof van eer ceremonie.

Tips

 • Niet te hard duwen, zal je burn-out. Veel mensen te hard, hebben geen plezier, en stoppen met scouts, omdat ze geen plezier hebben. Laat dat niet gebeuren, plezier hebben boven alles.
 • Er zijn vele beurzen voor Eagle Scouts.
 • Het pad naar Eagle is een marathon, geen sprint. Werk voorzichtig en constant. Maken het een lucratieve ervaring!
 • Naast het feit dat persoonlijk belonen, zijnde een Eagle Scout ziet er ook goed uit op cv en college toepassingen.
 • Wacht niet tot de harde verdienste badges-levensreddende, overleven in de wildernis, enz. te krijgen.. Als je kunt, krijgen ze voor sterren rang, op die manier alles wat je nodig hebt voor eagle is de hand liggend, want je moet concentreren op uw project!
 • Scouts is over het hebben van plezier, niet over het bereiken van Eagle. Zijn over het leren om een ​​man te zijn en goede beslissingen nemen.
 • Als Scout, gaan wonen in de buitenlucht, voel de vreugde die uit los te maken van deze betonnen en stalen wereld.
 • Neem contact op met uw gemeente om zeker te zijn van hun administratie overeenkomen met uw troep betrekking verdienste badges voor het indienen van uw aanvraag
 • Ook in gedachten houden zijn er twee keuze een levensreddende OR voorbereiding op noodsituaties en wandelen of zwemmen of fietsen koos degene uw meest geïnteresseerd in, de ander (en) tellen als optionele verdienste badges

Waarschuwingen

 • Wordt het moeilijker om uw Eagle verdienen als u voor uw 16e verjaardag. Ik heb gezien dat veel jongens in mijn troep laten glijden door hun vingers tot ze klauteren om een ​​dienst project in vóór hun 18e verjaardag krijgen. Banen en auto's en rijden en meisjes beginnen te belangrijker lijken op die leeftijd. Wees je bewust van dat, kijk uit voor het. Hou je eraan. Omdat het een Eagle Scout is voor het leven. Het is een van de beste dingen die een jonge man voor zichzelf kan doen.
 • Scouting is verslavend, mogelijke bijwerkingen zijn: liefde voor de buitenlucht, een gezonde levensstijl, het vinden van banen gemakkelijker, het ontmoeten van nieuwe mensen.

Dingen die je nodig hebt

 • Zal om risico's te nemen
 • Drijven
 • Ambitie
 • Creatieve Desire