Wkenl

Hoe maak je een atletische persoon te zijn

Er zijn talloze manieren om zijn atletisch. Hier zijn enkele ideeën.

Stappen

Hoe maak je een atletische persoon te zijn. Zoek een sport die je interesseert.
Hoe maak je een atletische persoon te zijn. Zoek een sport die je interesseert.
 1. 1
  Zoek een sport die je interesseert. Als je kiest voor een saaie sport die je niet interesseert, je verveeld en moe van de sport te worden, en willen stoppen.
  • Zien als je individu of teamsporten beter. Er zijn vele voor-en nadelen aan elke soort, dus echt na te denken over welke je het meest compatibel met zou zijn. Teamsporten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, voetbal, voetbal, lacrosse, en basketbal. Enkele bekende individuele sporten zijn tennis en golf.
 2. 2
  Word een student van het spel. Meer en meer over de sport je in (door het opzoeken van bepaalde dingen op het internet, naar de bibliotheek, enz.), en nieuwe strategieën leren van een coach of een persoon die alles weet over die sport.
 3. 3
  Praktijk. Werk aan je vaardigheden, neem wat opbouwende kritiek, luisteren naar een goede mentor, krijgen sterker. Je kunt niet verwachten dat een dag besluiten om een ​​pro tennisser worden en wakker de volgende ochtend en in staat zijn om een ​​tennisbal te dienen feilloos. Leer je sterke en zwakke punten en bouwen voort op deze informatie.
 4. 4
  Uit te werken. Om te worden gebouwd voor een bepaalde sport, moet je oefenen. Terwijl het leren over de sport, moet je leren over wat spieren die je nodig hebt om toon om je spel ten goede. Alle verschillende sporten vereisen kracht in alle verschillende gebieden.
 5. 5
  Gezonder eten. Een geweldige workout routine moet altijd worden gecombineerd met een goede voeding. Ga niet op een gek dieet plannen, geen voedsel bestellen bij tv-commercials, maar doe je onderzoek en eet al het voedsel groepen elke dag in redelijke hoeveelheden te bereiken en handhaven van een gezond dieet.
 6. 6
  Begrijp dat er absoluut geen geheim aan het worden een geweldige atleet. De stappen zijn simpel: doe je onderzoek, praktijk, oefening, eet gezond. De enige uitdaging is het vasthouden aan je oorspronkelijke plan en toughing het uit. Je zal echt van de resultaten.
 7. 7
  Word lid van een team of een competitie. Vraag uw plaatselijke recreatiecentrum of school-als die er zijn teams voor je sport, en als tryout datums zijn. Zet uw nieuw gevonden vaardigheden te gebruiken!
 8. 8
  Voel je vrij om te sporten door elkaar halen, probeer dan iets nieuws of anders. Veel mensen niet aan atletiek te worden als ze zich vervelen met de sport-of trainingsprogramma. Houd een open geest en nieuwe dingen te proberen.

Tips

 • Niet gemakkelijk opgeven. Sommige sporten zijn moeilijker dan andere en sommige mensen zijn van nature meer atletisch dan anderen. Het is normaal dat sporten zijn moeilijk voor de gemiddelde persoon. Dus, blijf daar dan en je vaardigheden zullen verbeteren, wat betekent dat je meer plezier te hebben! Beginnen met een eenvoudiger sport, ga dan naar hardere!
 • Het is belangrijk dat u kiest voor een sport die is leuk voor u. Anders zal je niet vasthouden aan het voor een lange tijd, en je zal niet de gewenste resultaten te behalen.
 • U hoeft niet bij de sport om de sportieve geworden hebben om uit te blinken, maar vinden een sport die je geniet, en de praktijk en consistent in die.
 • Vergeet niet dat u niet van plan om een ​​ster atleet in een dag, dus vergeet niet om een ​​leuke sport halen en gewoon blijven oefenen!

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet de eerste time-out. Het kost tijd om je vaardigheden en atletisch te verbeteren.
 • Niet pronken in de sport u zich bevindt
 • Speel niet een sport alleen maar omdat je vrienden willen dat je.
 • Afhankelijk van je, kunt u uw arts te raadplegen voordat u begint met een sport.
 • Doe het voor de lol!
 • Als het pijn doet, stop! Je wilt niet om jezelf pijn doen.
 • Jezelf niet druk om het punt van uitputting.