Wkenl

Hoe maak je een avonturier te worden

Het leven van een avonturier roept mysterie, romantiek, ontdekking, en zijn onverschrokken. Is het nog steeds mogelijk om een ​​avonturier in een tijdperk waar de meeste van de wereld is ontdekt zijn, in kaart gebracht, en vertrapt door? Natuurlijk is het! Het hangt allemaal af van hoe je bekijken zijn een avonturier, en de mate waarin u bereid bent om jezelf uit te dagen.

In dit artikel vindt u een aantal suggesties voor het zijn een avonturier vinden, niet alle van hen zal gel met je en je zou zelfs niet eens dat ze avontuurlijk genoeg voor u, maar ze zijn springplanken voor het vormen van je eigen idee van avontuur. Gelukkig avontuur!

Opmerking: Dit artikel veronderstelt dat je oud genoeg om op avontuur te gaan, zonder om toestemming te vragen zijn.

Stappen

Hoe maak je een avonturier te worden. Bepaal uw idee van avontuur.
Hoe maak je een avonturier te worden. Bepaal uw idee van avontuur.
 1. 1
  Bepaal uw idee van avontuur. "Adventure" is gedefinieerd in het woordenboek als "een onderneming of onderneming van een gevaarlijke aard, een ongebruikelijke of spannende ervaring;. Participatie in gevaarlijke of spannende ervaringen" Avontuur in onze moderne wereld is minder over het ontdekken van nieuwe plaatsen voor de eerste keer (duidelijk de meeste hebben al ontdekt!) en meer over jezelf te ontdekken of het nemen van jezelf aan de uitersten van je fysieke capaciteit voor uithoudingsvermogen, in een inspirerende en spannende manieren. Avontuur gaat vaak over het verbreden van je kennis van andere plaatsen, mensen, en levensstijlen. Avontuur kan gaan de grenzen van je eigen comfort zone, en het deelnemen aan activiteiten die een "edge" om ze te hebben, of dat kan zelfs gevaarlijk zijn. Avonturieren kan ook gaan over het brengen van hulp aan mensen in nood, zoals door of liefdadigheidswerk, en het zou impliceren helpen zulke mensen om betere wegen te ontdekken om te wonen. Voor sommigen avontuur is over het combineren van passies, zoals het lopen van een marathon in een poolgebied om een ​​liefde van zowel de lange afstand lopen en polaire exploratie vervullen. Uiteindelijk, voor veel mensen, "avontuur" verstaan ​​wordt geïnspireerd om deel te nemen aan buitengewone prestaties en ervaringen als een gewoon mens, om iets wat we ooit gedacht onmogelijk, om een ​​uitlaatklep voor de vrijheid die onze beperkte werkende leven van velen van ons hebben weggenomen vinden, en ons achter te laten, meer vervuld, spiritueel opgetild, en meer in contact met onszelf als resultaat.
 2. 2
  Trachten avontuur volgens wat u persoonlijk inspirerend en bevredigend te vinden. Hoe u ervoor kiest om avontuur te definiëren zoals besproken in de vorige stap zal de plannen, methoden, bestemming, betekenis en het doel van uw avontuur vorm te geven, dus zorg ervoor dat uw idee van avontuur past goed bij wat mogelijk is, betaalbaar, goed te doen, en van belang zijn om u op de lange termijn. Enkele ideeën voor avontuur zou kunnen inhouden het volgende:
  • Extreme fysieke testen avontuur: activiteiten zoals het beklimmen van een berg, zeil solo rond de wereld of in een bepaald gebied, het nemen van een reis naar de Zuidpool (of Noordpool); duiken de diepten (inclusief gratis duiken en base jumping onderwater sinkholes); kajakken in een fjord, of in verbazingwekkende labyrintische grotten, extreme rijden, enz.
  • Helper adventure (vaak onder omstandigheden heel anders dan wat je gewend bent): Activiteiten zoals het helpen opzetten ziekenhuis of de gezondheidszorg in een plaats zonder dergelijke faciliteiten, het opleiden van mensen en in het algemeen helpen in plaatsen zonder onderwijsvoorzieningen; vrijwilligerswerk met een liefdadigheid doen van grote buitenlandse projecten, enz.
  • Persoonlijk gewetensonderzoek avontuur: Activiteiten zoals het nemen van een road trip of gaan op een spirituele reis, bedevaart, of retraite die je duwt dan je huidige niveau van comfort en begrip, enz.
  • Reisavontuur: Niet zo streng of gevaarlijk als de extreme fysieke avontuur testen maar nog steeds vereisen een taaie wil en ruw leven, zoals reizen rond de wereld minder conventioneel dan normaal (met de fiets, wandelen, heteluchtballonnen, enz.); reizen om out-of-the-way plaatsen en duwen jezelf te nemen op activiteiten die belastend en soms confronterend; natrekken van de stappen van de voormalige avonturiers of reizigers, zoals de Silk Route, Route 66, de Trans-Siberische spoorweg, de Kokoda spoor, etc. Dit laatste kan ook worden gezien als "historisch" of "legacy" adventure, waarbij natrekken de stappen van een goed versleten pad van een andere tijd in de geschiedenis.
  • Liefdadigheid of sponsoring avontuur: Doing iets onverschrokken en het inzamelen van geld voor een goed doel op hetzelfde moment, met inbegrip van die te reizen of het uitvoeren van uitdagende activiteiten, krijgen van donaties in ruil voor het invullen van een moeilijk avontuur, etc.
  • Culturele ontdekking avontuur: je tour een regio in de wereld om meer over de cultuur te leren, of het nu ambachten, en voedsel, kunst, muziek, enz., het gaat over iets waar je gepassioneerd over bent, maar nog steeds veel te leren van zijn ontdekking.
  • Occupational avontuur. Het kiezen van een carrière kan betrekken avontuur als je iets als mariene biologie, ruimtevaart, zendingswerk, het leger, kunst, journalistiek, historicus, antropologie, archeologie of selecteren. Deze avonturen zijn eigen financiering wanneer je de opleiding, die lang en duur, kort en betaald voor (militaire dienst in het buitenland) of levenslang (kunst, muziek, schrijven) kan voltooien. Vormende opleidingen kunnen eisen ontwikkelen van een vaardigheid voor het vinden van subsidies en sponsoren, maar ze zijn niet de enige avontuur carrière. Vergeet niet dat met voldoende vaardigheid, alles kan een carrière geworden - berggidsen, fietstocht leiders, elke vorm van coaching of begeleiding kan een manier om geld te verdienen geworden.
  • Zelf gedefinieerde avontuur. Als het is uitdagend, eist het beste van u en impliceert het nemen van risico's die u kunt overwegen het avontuurlijke. Avonturiers zijn gepassioneerd, als je een doel dat je bereid om alles aan de boot te bereiken en benaderen met gezond verstand te gooien bent, je bent een avonturier. Avontuur betekent accepteren ontberingen in plaats van het nemen van de gemakkelijkste cursus in het leven, vrijwillig grijpen het aan iets moois te bereiken. Kies iets moeilijk dat alleen onmogelijk lijkt, dan vinden alle manieren die je kunt om het onmogelijke te bereiken brengen. Een innerlijke reis kan net zo gevaarlijk als het reizen over de hele wereld en zo lonend. Avontuur vraagt ​​en leert geloven in jezelf en in wat je noemt.
 3. 3
  Plan het avontuur. Een succesvolle avontuur vereist een goede planning op basis van gedetailleerd onderzoek. Zelfs als je meestal heel spontaan, zal het succes van een avontuur sterk afhangen van wetende wat te verwachten en over het algemeen bewust van wat je van plan bent te doen en uit je avontuur. Als u apparatuur, zal deze moeten goed worden georganiseerd op voorhand, zodat u kunt zeker zijn van de beschikbaarheid van voorraden en je zou ook tijd in te breken in een aantal van de behoefte, vooral als het gaat om wandelschoenen! Bij de planning, lees zo veel mogelijk over het avontuur u van plan om na gaan, zodat je weet wat te verwachten. In het bijzonder, te leren wat je kunt over de cultuur en gewoonten als je gaat naar een vreemd land, leren over de betrokken bij het avontuur gevaren, en leren wat je kunt over de technieken die je nodig hebt om te weten voor het avontuur. Als u nodig hebt om te schrijven in klassen voor eerste hulp, zelfverdediging, zwemmen, een sport-techniek (zoals kajakken, fietsen, enz.), dan moet u dit georganiseerd te krijgen en vertragen het avontuur tot je hebt geleerd wat nodig.
  • Doen veel lezen van mensen die platgetreden in een baan vergelijkbaar met de jouwe eerder hebben. Hun inspirerende verhalen van mislukkingen en succes zal je een idee van wat er bij, evenals de mentale trucs die deze mensen gebruikt om ze te duwen dan angst, zwakte, en andere gevoelens die ervoor zorgen dat we denken dat we kunnen niet iets doen. Leren van mensen in uw vakgebied en in aanverwante inspanningen ook. Mensen hebben geschreven autobiografieën tot educatieve handleidingen in avonturen, variërend van extreme sporten tot kunstgalerie tours door een vreemd land; wat je te nemen, andermans ervaring is er voor uw begrip in boekvorm!
  • Voor sommigen is de planning voor een avontuur zou kunnen betekenen dat een paar jaar om kwalificaties in een gebied, zoals geneeskunde, antropologie, mariene biologie, milieu-studies of archeologie krijgen. Als dat het geval is, dan is het einddoel kunt u aansporen om goed te slagen in je studie, wetende dat aan het einde van hun te wachten staat... avontuur.
  • De alledaagse zaken. Hebben altijd een geest op zaken als paspoort vervaldata, de noodzaak van een visum, een adequate verzekeringsdekking, basic taal woorden voor vitale behoeften als voeding en gezondheid en vaccinaties.
 4. 4
  Overweeg of u van plan bent om te gaan solo, met een buddy, of met een groep. Avontuur is nog avontuur of u alleen of met anderen bent. Als het avontuur is er een waar je waarschijnlijk veilig te zijn, zoals het uitproberen van nieuwe wijnen in Frankrijk of het zien van de geliefde huizen van je favoriete artiesten in de wereld, dan kun je waarschijnlijk doen dat alleen, zonder en in veel gevallen, het vermijden van de tour groepen van essentieel belang of het zal voelen als een gemanipuleerde route in plaats van een avontuur (een reiziger, geen toerist!). Aan de andere kant, moet elk avontuur dat gevaar gaat u overweegt te gaan, samen met een buddy op zijn minst, en misschien opgeleide gidsen of avontuur groepen, om uw veiligheid zoveel mogelijk te garanderen als mogelijk is. Avonturen met bergbeklimmen, land terug te gaan,, het bezoeken gebieden waar er bekende gevaren, enz., moeten allemaal worden gedaan in het gezelschap van anderen. Enkel ben zeker om gelijkgestemde avontuurlijke mensen die willen profiteren van de gelegenheid krijgen als jij kiest.
  • Vergeet niet dat u ook zult ontmoeten met nieuwe vrienden langs de weg van je avontuur. Als je op een bergbeklimmen expeditie met een groep mensen die je niet kent, bijvoorbeeld, zal je meer dan kennen ze goed tegen de tijd dat het voorbij is.
 5. 5
  Krijg uw gezondheid en conditie gecontroleerd. Huis te verlaten om te gaan op een soort van avontuur vereist dat je in topconditie, zelfs als alles wat je van plan bent te doen is het drinken van je weg door Frankrijk of eet je een weg door Italië. Gaan in het buitenland houdt risico's die u niet kunt tegenkomen thuis, en zelfs een verblijf in uw eigen land kunt u in contact brengen met de risico's die je nooit wist dat ze bestonden, van slangenbeet tot in het vliegtuig krijgt u van NYC naar Arizona... Ken uw gezondheid, zie de dokter voor een check-up en als je voortdurende medische problemen die moeten beheren, praten met uw arts over wat u kunt doen om te zorgen voor medische behoeften tijdens je avontuur. Laat het niet je tegenhouden, maar zorgen ervoor dat u de risico's kennen en hebben gepland zo goed mogelijk te voorkomen en te verlichten hen.
  • In termen van, elke vorm van avontuur vereist dat u zowel geestelijk als lichamelijk fit. Als je angstig en bang zijn, zou avontuur nog erger te maken voor u, aan de andere kant, als je depressief bent, kan een verandering van tempo en landschap net de diagnose nodig. Nogmaals, overleg dan met uw arts als uw geestelijke gezondheidsproblemen zijn een zorg voor gaat op avontuur. En voor de lichamelijke conditie, zorgen ervoor dat u kunt lopen zonder buiten adem en dat je in staat zijn om ten minste een snelle sprint doen moet elk gevaar voorkomen dat u nodig hebt om weg te komen van. Een beetje fitness training voordat je op je avontuur zal ervoor zorgen dat u geniet van het eerder dan de tijd doorbrengen in doodsangst.
  • Vraag uw arts ruim op tijd over medicijnen die nodig is voor de verschillende delen van de wereld. Sommige vaccinaties en andere medicijnen nemen de tijd om te schoppen in werking, dus je moet goed op voorhand weten wat er moet worden genomen bij. Gebruik dit deel van je gezondheid niet verwaarlozen; ziekten zoals malaria te voorkomen zijn als je de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.
 6. 6
  Controleer uw budget. Ouch, hier komt het vervelende gedeelte. Heb je genoeg geld om een ​​avonturier te worden? De meeste kans heb je maar je moet misschien op schaal terug op de meer veredelde ideeën van avontuur in je hoofd. Kleermaker het avontuur te passen binnen het budget, of het avontuur te vertragen terwijl u sparen genoeg voor het avontuur van het leven je enthousiast over het ervaren bent. Als er een ding is gegarandeerd om u te helpen sparen goed, is het hebben van een doel zo spannend als het gaan op avontuur. Alsook met betrekking tot de kosten van het vervoer, accommodatie en activiteiten tijdens het avontuur, zult u ook nodig hebt om verzekeringen, voedsel, voorraden (apparatuur, enz.) te dekken, en hebben noodgeld spare "just in case". Als papa en mama zijn bereid op te treden als de noodgeld back-up, meer geluk aan u, maar niet alle ouders zijn bereid om dat te doen, vooral als ze niet willen dat hun kostbare (volwassen) kind loopt af aan het voor enkele maanden.
  • Heeft dat een avonturier te zijn kostbaar en niet voor die verdienen minder? Absoluut niet! Echt avontuur is gewoon leeft voor nieuwe ervaringen, mensen en plaatsen. Enkele van de meest spannende avonturen eigenlijk vandaan die momenten waarop een persoon heeft. Laat niet de financiën dood je geest. Er zijn een hoop manieren om te reizen en verblijf plaatsen voor gratis (zoals of het onderwijs Engels klassen in Zuid-Europa, Azië, enz., in ruil voor kost en inwoning, in feite, het onderwijzen van alle vaardigheden die je hebt kan handig zijn).
  • Terwijl een lening kan van pas komen voor een avontuur, kan dit ook voelen als een leiband, tekenen je terug voordat je klaar bent om je avontuur te voltooien bent en aftredend u om terug naar de baan die je had voordat je wegging. Avonturen hebben de neiging om mensen te veranderen en je kan niet terug willen naar wat je aan het doen waren ooit (of return helemaal niet). In dat geval is het niet hebben van een lening met een gewicht van je naar beneden kunt een enorm voordeel zijn, dus probeer dit te vermijden als dat mogelijk is.
  • Als je avontuur is zo spannend, en interessant, zou je in staat zijn om een ​​sponsorship deal te krijgen. Onderzoek naar de mogelijkheden, en sommige van de dingen die mensen hebben gedaan onder het besturen van een brandweerwagen in de hele wereld en zeilen alleen al over de hele wereld. Overweeg ook plaatsen zoals National Geographic als je het regelen van een expeditie, ze misschien wel geïnteresseerd in het geven van u een subsidie.
 7. 7
  Schakel het avontuur met anderen. Doe overwegen uw dierbaren. Als je avontuur gaat hen beïnvloeden door je afwezigheid en in alle andere middelen, zoals financiële of emotionele, dan beginnen binnenkort praten met hen over. Vriendinnen, vriendjes, zullen partners, geliefden, ouders, broers en zussen, en iedereen die voelt dat ze inspraak hebben in je leven een reeks van reacties moet uw avontuur, dus hoe eerder u uw bedoelingen te verhogen met hen, hoe beter. Als sommige van hen gaan met u of wie ook hebben hun eigen avonturen, zal je bondgenoten om het avontuur te verdedigen hebben, maar zo niet, moet je om hen te helpen te begrijpen waarom dit zo ontzettend belangrijk voor u om nu te doen en voor de duur van de tijd die u van plan bent.
  • Het kan helpen als je niet verlaat iedereen in de financiële steek, en als je veel beloftes om in contact te blijven, deze dagen met het brede scala van communicatie-apparaten, is er echt geen excuus dan luiheid en gebrek aan signaal niet in contact blijven met uw dierbaren!
  • Uiteindelijk gaat het om uw keuze te zijn, maar er zal een "na" het avontuur op een bepaald punt te zijn en u niet wilt dat achter elke onopgeloste woede of teleurstelling met de mensen die je zult afwikkeling weer bij op je te hebben verlaten terug.
 8. 8
  Wees bereid om weg te houden van het. Als je op weg bent naar een afgelegen locatie, zal deze stap niet van toepassing. Voor de rest, wat je ook doet, opknoping rond met de toeristen niet zal een avontuur zijn. Hoewel er plaatsen in uw avontuur die deel uitmaken van een afgezaagde toeristische route, kunt u manieren om de toeristische invloed tot een minimum, zoals komen heel vroeg of heel laat, wanneer de toeristen hebben minder kans om daar te vinden, niet gaan naar plaatsen waar toeristen samenkomen (met name wanneer er dingen om te kopen of te eten), en altijd genomen de omwegen die toeristen niets van weet of zou willen proberen. De meer afgelegen plek, hoe minder kans er zal zijn toeristen, maar weet wat je doet en wat de politieke en sociale situaties.
  • Houd uw eigen veiligheid in gedachten door te vragen de lokale bevolking voor informatie over de plekken waar je niets over weet. Geen avontuur moet veranderen in een misadventure waarbij diefstal, ontvoering, of enige andere vorm van persoonlijk letsel.
 9. 9
  Overwegen het bijwerken van mensen over je avontuur via een blog, website of sociale media netwerk. Deze dagen, kan het leuk zijn om mensen te laten weten wat je doet op je avontuur, en hen helpt om te beseffen dat de 9 tot 5 sleur hoeft niet de enige manier om het leven te leven! Een flink aantal avonturiers nemen de tijd nu en dan om hun blog bij te werken of om een ​​briefje achter te laten op Twitter of Facebook om iedereen te laten weten hoe hun avontuur verloopt. Dit kan een nette manier te laten veel mensen weten meteen wat je doet, bespaart u tijd en geld met behulp van de enige internetverbinding voor mijlen overal, terwijl een lijn van anderen geduldig wachten tot je klaar te zijn...
 10. 10
  Schiet op. Het belangrijkste is, nadat je alle hebt gedaan organiseren, plannen, controleren en opnieuw controleren, er even uit en houden elk moment van je avontuur. Blijf jezelf eraan te herinneren dat je op een avontuur, zodat als je verzanden in de details van reizen en toeren, kan je jezelf weer op de rails en correct te hervatten het avontuur. En terwijl er gevaren die er zijn, zijn er gevaren in veel dingen die we doen in het leven, dus mits je al hebt gedaan wat je kunt om te voorkomen of te minimaliseren hen, het beste wat je kunt doen is genieten van uw ervaring en groeien van het. Niet iedereen heeft de moed om een ​​avonturier te worden, om nieuwe dingen over de wereld te ontdekken en zichzelf, dus geef jezelf een grote schouderklopje voor zijn open-minded,, moedig, en op alles voorbereid.

Tips

 • Neem een ​​dagboek en documenteren je avontuur. U zult kunnen waarderen om het later in het leven te lezen, om de glorieuze plezier en gevaren die je ervaren wanneer je vrij als een vogel waren herinneren. Als je een goede schrijver, kunt u zelfs in staat zijn om je dagboek te verkopen of te publiceren in de toekomst.
 • Kijken of lezen "The Art of Travel 'voor inspiratie.
 • Vraag de lokale bevolking naar informatie waar u ook gaat. Gidsen kunnen alleen neemt u tot nu toe en ze zijn subjectieve toch. Het is een geweldige kans om de lokale bevolking te praten en uit te vinden veel meer dan u gewend bent.
 • Er zijn tal van paklijsten u online voor elke vorm van avontuur kunnen vinden, dus gebruik van deze door het doen van een snelle online zoeken te maken, op te slaan opnieuw uitvinden van het wiel.
 • Controleer voor gratis manieren om echte avonturen als couch-surfing, taalonderwijs, of het vervoermiddel voor de andere partij hebben.
 • Draag een lichtgewicht lading. Je rugzak moet dragen slechts een comfortabele hoeveelheid gewicht.

Waarschuwingen

 • Wordt ongeorganiseerd lijkt spontaan, maar je zult jezelf kick voor. Het zou grappig zijn achteraf gezien maar op het moment, zal het een recht pijn. Dus doe je planning en uitrusting te kopen of het organiseren ruim van tevoren om te voorkomen dat deze buiten op een ledemaat als iedereen is het hebben van een comfortabele en geweldige tijd. Spontaniteit zal nog steeds voordoen als onderdeel van het avontuur, maar niet zonder uw astmamedicatie, bloedzuiger-proof sokken, en regenponcho.
 • Avonturieren kan veranderen in een verslavende lifestyle. Wanneer dit gebeurt, misschien vind je het heel moeilijk om ooit weer te settelen en je zou uiteindelijk het gevoel groot misnoegen tenzij je altijd roaming. Dat is gewoon een risico dat u zult moeten nemen en het soms aangeeft dat u gebruikt avontuur om te ontsnappen kijken naar jezelf en het oplossen van de dingen die je het meest pijn, dus misschien neem wat tijd om te werken door de problemen die u bent niet geconfronteerd als dit reislust neemt je voor altijd.
 • Als je hebt gekeken in jezelf en in het reine komen met wat kwaaltjes die je het meest en hebben nog steeds een krachtige reislust, accepteer dat is wie je bent. Kijk naar je algehele geluk in de reislust-avontuurlijk leven. Als dat is wie je bent, weet iemand die behoefte heeft om thuis te blijven of te settelen, jullie beiden zullen gelukkiger zijn als je partner met iemand die je passie deelt niet trouwen. Dit kan veranderen in een traditie en manier van leven, zoals de Cousteau familie.
 • Als u een lichamelijke handicap, planning en organisatie nog belangrijker dan voor lichamelijk gemiddelde. De uitdagingen zijn groter, maar dat is wat avontuur is alles over, toch? Compenseren. Krijg slim over het beheren van uw handicap en bestuderen hoe mensen in uw bestemming wonen met dezelfde voorwaarden. Spelen om je sterke punten en hen uit te breiden. Een blinde wijnproever kon hebben een fijnere neus en palet dan een ziende een voor het drinken van uw weg over Frankrijk. Een religieuze bedevaart van welke aard dan ook zullen anderen die de religie kans om te helpen en je aanmoedigen delen hebben - in veel religies kon je hen toegevoegd spirituele diepgang en daartoe door hen te laten helpen. Op een helpende avontuur, aansluiten bij een groep en uit te reiken aan de gehandicapte op uw bestemming, kan je een hoop te leren en te leren. De meeste van allemaal, geloof het niet kan worden gedaan. Gemiddelde en zelfs sportieve mensen hebben lichamelijke beperkingen net zo echt als die van jou, zelfs als ze niet geloven. Wetende dat je nodig hebt om te werken rond fysieke grenzen is een voordeel in zich dat u een succesvolle avonturier kan maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Referentiematerialen, internettoegang
 • Apparatuur als per uw avontuur, en kleding, etc.
 • GPS, mobiele telefoon, kaarten, kompas, alle dingen die u helpen uw weg te vinden
 • Middelen en een solide begroting
 • Vakantie tijd of onbetaald verlof van het werk (tenzij je onafhankelijk rijk of bereid om beroepen te veranderen en leven op de goedkope)
 • Blog of website om iedereen op de hoogte te houden
 • Camera, om je avontuur te nemen in foto's.