Wkenl

Hoe maak je een backpacking reis te plannen

Met een beetje moeite kan iedereen het plezier van backpacken ervaren. Een goed geplande reis zal u om te kamperen in mooie plekken laten zonder dat te maken met onnodige drukte.

Stappen

Hoe maak je een backpacking reis te plannen. Zoek een wandel-partner (s).
Hoe maak je een backpacking reis te plannen. Zoek een wandel-partner (s).
 1. 1
  Zoek een wandel-partner (s). Als je ervaren bent, heb je de mogelijkheid om een ​​nieuwkomer te introduceren om de wonderen van backpacken. Als u nog nooit geweest backpacken, wilt u misschien overwegen te gaan op je eerste reis met een ervaren wandelaar. Het is het beste als uw camping partners zijn enigszins compatibel qua wandelen snelheid, afstand ze bereid zijn om te wandelen en kamperen stijl. Sommige mensen willen lichtvaardig reizen en wandelen lange afstanden. Anderen geven de voorkeur net buiten het zicht van de auto.
 2. 2
  Besluit over de duur, timing, en de bestemming van uw reis. Sommige bestemmingen zijn erg druk op bepaalde tijden van het jaar (bijvoorbeeld rond feestdagen) en anderen zijn ongeschikt voor backpacken op bepaalde tijden van het jaar (bv. de woestijn in het midden van de zomer - niet aanbevolen voor een first-timer).
 3. 3
  Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe gaat, breng de juiste kaarten (topografische), en weten hoe ze te lezen. Dit is veel belangrijker dan vele nieuwelingen realiseren. Lage resolutie nationaal park kaarten zijn over het algemeen onvoldoende. Britse Ordnance Survey of USGS (US Geologische Onderzoek) kaarten zijn beschikbaar voor veel populaire backpacken gebieden in sportartikelen winkels. Ze hebben hoogtelijnen en zijn nauwkeuriger en betrouwbaarder dan meer "cartooneske" kaarten.
 4. 4
  Draag een kompas en weet hoe het te lezen en te gebruiken met uw kaart.
 5. 5
  Plan uw route. Bepaal of u bent bezig met een "loop" hike, "heen en terug" of een "end to end". Het laatste vereist gewoonlijk een auto verlaten aan beide uiteinden. Beschouw het terrein, het weer, en de ervaring en de conditionering van uw groep bij het plannen van hoeveel mijlen u zal elke dag reizen. Ervaren wandelaars in goede vorm kan doen 10-25 mijl per dag, afhankelijk van het terrein. Beginners en weekend krijgers moeten plannen op 6-12 mijlen. Laat je niet te ambitieus. Schieten voor minder in plaats van meer, zodat u kunt nemen de tijd om de bezienswaardigheden te genieten. Bepaal de benaderende gebied waar je wil kamperen elke avond van tevoren. Probeer uw reis te plannen, zodat je kamp dicht bij een betrouwbare waterbron elke nacht.
 6. 6
  Controleer om te zien of uw bestemming vergunningen of andere voorbereiding vooraf vereist. Camping vereist vaak een vergunning, beschikbaar voor een kleine vergoeding te betalen als alleen contant.
 7. 7
  De plaatselijke regelgeving voor het gebied dat u wilt kiezen als een bestemming. De meeste nationale parken en andere openbare gronden moeten richtlijnen die specifiek zijn voor hun omgeving (bijvoorbeeld, Yosemite vereist het gebruik van bear-proof containers voor voedsel).
 8. 8
  Ontdek de lokale brandvoorschriften. Veel gebieden verbieden branden in droge perioden. Op andere momenten, kunnen ze alleen worden toegestaan ​​in specifieke locaties (meestal brand ringen). Nooit, nooit, laat een vuur onbeheerd achter. Niet licht een brand, tenzij je genoeg water beschikbaar om het grondig te blussen. Uit voorzorg, duidelijk een 15 voet (~ 5m) cirkelvormig gebied rond de brand, te voorkomen dat de wind het ontsteken van alle materialen buiten uw vuurkorf.
 9. 9
  Dragen meer dan genoeg water om je van de ene bron naar de volgende. Water is zwaar, maar kritisch. Als u gebruik maakt van een waterfilter, breng vervangende onderdelen, waaronder vervangende filters. Zij hebben vaak verstoppen met sediment, of gewoon pauze.
 10. 10
  Plan maaltijden met uw partners. Kies voedsel, zoals opgeloste soepen en stoofschotels die zijn gemaakt met water. Pasta is een veel gegeten wandelen voedsel. Het kan nuttig zijn voor iedereen verantwoordelijk te zijn voor hun eigen snacks, maar tot een gemeenschappelijk diner.
 11. 11
  Controleer uw apparatuur inventaris om ervoor te zorgen dat alle spullen in orde is. Geef jezelf de tijd om apparatuur te testen en te vervangen / alles wat niet goed werkt repareren. Vergeet niet, als een item breekt, zal je nog nodig hebt om het te halen terug.
 12. 12
  Controleer je kast voor alle noodzakelijke kleding voor de omstandigheden die je verwacht tegen te komen. Vergeet niet, dressing in lagen kunt u om comfortabel in veel verschillende weersomstandigheden. Ook al is het warm zou zijn als je de Trailhead geraakt, betekent niet dat het weer hetzelfde zal blijven gedurende de dag. Bergen zijn berucht voor het vluchtige en snel veranderende weersystemen: velen van hen ernstig. Ook al is het 90 graden als je hoofd uit, pak een lichte tas met regenkleding, of op zijn minst een jas.
 13. 13
  Vergelijk versnelling met wandel-partners en delen wat je kunt. De groep kan slechts een waterfilter, fornuis, set van potten / pannen, enz. moeten overwegen dupliceren vitale punten, maar met twee verschillende mensen dragen ze - EHBO-kit, kompas, waterfilter.
 14. 14
  Laat een gedetailleerde routebeschrijving met iemand die is niet van plan op de reis, met inbegrip van uw route, inventaris, gebieden die u van plan bent om te blijven, en wanneer u verwacht terug te keren. Zorg ervoor dat u hen te contacteren nadat u veilig zijn teruggekeerd.
 15. 15
  Neem niet een tent die voedsel heeft gehad in het op uw trektocht. Beren eten bijna tent materiaal van deze campout, of de laatste kamperen of van een voor die, enzovoort. Zelfs als je niet van plan om een ​​gebied te bezoeken met beren deze tijd, je kan in de toekomst. Beren zullen tenten dat een levensmiddel geur hebben aanvallen. Als u een bezoek aan een gebied met beren, breng een zak en touw om je eten op te hangen aan een boom. Van plan om al uw voedsel te hangen - niet alleen ingrediënten voor de maaltijden al uw snacks, zelfs degenen verzegeld in folie, maar ook. Volg dezelfde voorzorgsmaatregelen met iets geparfumeerd, met inbegrip van haar producten, shampoo, lotions, tandpasta en kauwgom. Gebruik altijd dezelfde zak voor het opslaan en opknoping voedsel en geurende items, van kamperen tot kamperen, om dezelfde reden moet je nooit eten binnenkant van een tent.

Tips

 • Er zijn een heleboel on-line bronnen voor bestemmingen, paden en uitrusting lijsten, waarvan sommige zijn hieronder opgesomd.
 • Controleer de USGS website en krijgen de hoek van declinatie en weet hoe u uw kompas voor die en hoe u uw kaart eenmalig instellen gelezen te stellen.
 • Als u naar het buitenland reist, weet wat items zijn om carry-over verboden en controleren tijdens vluchten. Hoewel u misschien een kooktoestel nodig hebt, kunt u niet inpakken brandstof met u, koopt de brandstof op uw bestemming.
 • Controleer Nationale Bossen en parken in het gebied voor seizoensgebonden kamperen tijden, en verplicht / verboden voorwerpen.

Waarschuwingen

 • Vertrouwd te raken met milieuvriendelijke specifieke gevaren, botanische evenals dierlijke. Sommige gebieden hebben eikengif, anderen hebben beren, velen hebben bijen, wespen en andere stekende insecten. Zorg ervoor dat u weet elementaire eerste hulp voor zaken als kapotte enkels.
 • Controleer op tekenen van wilde dieren, zoals prints of scat. Als verse scat is in het gebied waar u van plan bent om te kamperen, kunt u uw camping te heroverwegen.
 • Je moet kleding gemaakt van materialen die je warm, zelfs als het nat is, zoals wol en fleece (vooral, maar niet beperkt tot, koude omgevingen) blijven dragen. Vermijd katoen. Als je vast komen te zitten in nat weer, kan dit de factor die je leven redt.
 • Backpacken kan een hoop werk, maar het is geweldig als je het doet.
 • Uw camping kies zorgvuldig. Kijk overhead voor dode takken die op je tent zou kunnen vallen. Kijk het terrein van eerdere overstromingen. Als onweersbuien zijn in de prognose, vermijd blootgesteld ruggen.
 • Weet van tevoren wat je gaat doen "smellables." Levensmiddelen, persoonlijke producten, etc. zijn zeer interessant om dieren in afgelegen (backpacken) land. Beren en knaagdieren zijn voortdurende problemen op veel plaatsen. Je moet weten als je een beer bus nodig heeft of als er zullen bear dozen of zak lijnen. Je moet echt om die smellables blijven buiten schot en weg van uw tenting gebied constant gedurende uw reis.