Wkenl

Hoe maak je een band swing maken

Opknoping up een band swing is een traditie die teruggaat bijna tot aan de uitvinding van de band. Het is een fantastische manier om een ​​ongewenste oude banden recycleren en om iets leuk te maken voor uw kinderen, of zelfs voor de lokale kinderen als je kunt hangen ergens veilig (en toegestaan). Hier is hoe je een band swing hangen.

Stappen

Hoe maak je een band swing maken. Zoek een geschikte oude, ongewenste band.
Hoe maak je een band swing maken. Zoek een geschikte oude, ongewenste band.
 1. 1
  Zoek een geschikte oude, ongewenste band vervolgens u hehehehehehehehehe [[Afbeelding: Voorbeeld.jpg]]. Hoe groter de band, hoe beter maar gewoon zeker het is nog steeds in goede conditie genoeg om het gewicht van mensen en niet gesplitst dragen.
  supsuop
 2. 2
  Maak de band. Gebruik zeep en water om de band te wassen en wrijf het vuil, vet, enz. Gebruik WD40 of vergelijkbaar met hardnekkige vetvlekken te verwijderen. Mensen zullen zitten op deze band, dus hoe meer smurrie je verwijdert, hoe beter.
 3. 3
  Zoek een geschikte boom voor opknoping de band uit. Dit zal de lengte van het touw je nodig hebt invloed. Goede afmetingen voor een band swing zijn ongeveer 9 voet (2,7 meter) uit de vaste tak op de grond. De boomtak zelf moet dik en stevig zijn, ongeveer 10 inch (25cm) minimum.
 4. 4
  Koop de touw. Verkrijgen van ongeveer 50 voet (15,2 meter) van touw. Het moet kwaliteit touw dat zal niet rafelen of breken wanneer het gewicht wordt toegepast op het zijn.
  • Naast kwaliteit touw, rafelen kan worden voorkomen door de toepassing van de buis langs de lengte van de kabel waar rafelen hoogstwaarschijnlijk (waar het in contact komt met de boom, de band, en handen).
 5. 5
  Boor een aantal drainage gaten in de band. Aangezien dit zal worden gelaten in de regen, zal het water ophopen. Om de release van eventuele geaccumuleerde water gemakkelijk te maken, boor drie gaten in de band naar wat er zal zijn basis geworden.
 6. 6
  Gebruik een ladder om op te staan ​​de tak. Zorg ervoor dat de ladder te positioneren veilig, zodat je niet omvalt eraf - het hebben van een vriend houd deze stabiel als je klim is een verstandige voorzorgsmaatregel.
 7. 7
  Plaats het touw over de boomtak. Dit deel van de kabel bij anti-fray buis ten weerszijden daarvan (waar het rust op de tak).
 8. 8
  Beveilig deze eind van het touw aan de boom tak met een platte knoop. Zorg ervoor dat de knoop is solide, als je er een niet kan doen, iemand die dit deel kunnen doen fix.
 9. 9
  Bind het andere uiteinde van de kabel rond de bovenkant van de band. Houden van de drainage openingen onderaan de bovenkant van de band wordt de tegen de gaten. Gebruik ook een platte knoop het touw beveiligen rond de bovenkant van de band.
 10. 10
  Knip het overtollige touw. Controleer dat de swing goed zit voor swingen.
  • Hang de band over een voet (30,5 cm) van de grond, of meer, dit is om ervoor te zorgen dat je niet de grond schoppen bij het zwaaien.
 11. 11
  Bevestig de grond onder de schommel. Mulch toe te voegen of te graven over de grond om het een zachtere ondergrond voor de landing te maken bij het springen (of vallen) van de band swing.
 12. 12
  Test de schommel. Voordat anderen op de schommel, test uw handwerk met een spotter in de omgeving in het geval er iets misgaat. Als het goed werkt, je bent goed om te gaan.

Tips

 • Verschillende soorten banden, zoals auto, vrachtwagen of zelfs tractorbanden kan worden gebruikt voor het maken van banden schommels.
 • Hoe hoger de boomtak, zal des te hoger de band swing haar bewoner nemen bij het zwaaien. Daarom, als je leert hoe je een band swing voor een klein kind te maken, koos een tak die is lager bij de grond.
 • Een alternatieve methode voor opknoping een band swing is om oogbouten en speeltuin keten gebruiken. Haak de ketting op de oogbouten na het veiligstellen van hen in de tak en band. Als u deze methode kiest, moet u er zeker om het oog boutverbindingen controleren in de branche en de banden regelmatig om te zorgen dat ze veilig blijven.
 • Controleer het touw van uw swing band regelmatig op slijtage. Na enkele seizoenen in de elementen, kan de kabel moeten worden vervangen.

Waarschuwingen

 • Gebruik geen band met stalen riemen binnen bij het maken van een band swing. Ze kunnen knallen door het rubber en letsel veroorzaken bij kinderen tijdens het swingen.
 • Gebruik nooit banden die zijn bedekt met vuil of olie bij het maken van banden schommels. Dit kan ertoe leiden dat de renners om smerige krijgen. Geef banden een goede wasbeurt neer met heavy duty reinigingsmiddel eerst, als een vuile een ruimt goed, dan is het goed moeten zijn.
 • Vertel iedereen die de swing die ze moeten zitten en niet staan; staande is gevaarlijk bij het ​​zwaaien op een band swing.
 • Vertel alle swing gebruikers niet achter een andere persoon wanneer die persoon is swingend te staan.
 • Beperk de hoeveelheid mensen op de band om een ​​of twee hooguit tegelijk. De boomtak heeft slechts zoveel kracht.
 • Toezicht op kinderen wanneer ze met behulp van de band swing te zorgen dat ze zijn met behulp van het goed.

Dingen die je nodig hebt

 • Een band, uw keuze van formaat (vraag om ongewenste / goedkope banden uit garages mechanica ', banden winkels, enz.)
 • 50 voet (15,2 meter) van de kwaliteit rope
 • Boren
 • Kunststofslang
 • Schaar
 • Duct tape (optioneel, dan kunt u dit gebruiken om tape de knopen voor kracht)
 • Platte knoop instructies
 • Ladder
 • Spade en mulch
 • Geschikte sterke boom