Wkenl

Hoe maak je een boom zonder takken beklimmen


Moeten opstaan ​​een van die zeldzame bomen zonder takken? Of misschien heb je gewoon nodig hebt om op te staan ​​een paar meter vóór het bereiken van een tak? Het is niet onmogelijk, maar het vergt wel veel spierkracht en concentratie. Tijd om de boom zonder takken te klimmen...

Stappen

Hoe maak je een boom zonder takken beklimmen. Vind uw perfecte klimmen boom.
Hoe maak je een boom zonder takken beklimmen. Vind uw perfecte klimmen boom.
 1. 1
  Vind uw perfecte klimmen boom. De boom moet niet zijn verrot of kijk dood als het zou kunnen instorten of maak je valt. Zodra u uw boom hebt gevonden zonder takken, moet je een goede mentaliteit te nemen om u te helpen hem te beklimmen. Bekijk de uitdaging van het beklimmen van de boom als het realiseren van een tegenstander je nodig hebt om te overwinnen. Dit zal je in de juiste gemoedstoestand.
 2. 2
  Een stevige greep op de boom. Als je je handen in elkaar kunnen haken achter stam van de boom, kunt u een mooie grip te krijgen. Anders probeer je vingers te krijgen in de bast. Het doel van het gebruik van je vingers is niet te trekken / houden jezelf, maar om je lichaam dichter bij de boom te trekken.
 3. 3
  Gebruik geen puntige schoenen op de boom. Dit voorkomt schade aan de zachte plantenweefsel veroorzaken net onder de schors. Gebruik schoenen met goede, sterke grip rubber of synthetische zolen op de bodem.
 4. 4
  Spring omhoog en plant beide voeten op de boom. Snel duwen en omhoog Doe dit schuin naar uw gezicht. In termen van de fysica, moet je de zwaartekracht overwinnen met uw kracht duwen naar boven terwijl je buiten werking zal worden voldaan met de tegengestelde kracht van je handen.
 5. 5
  Oefen net houden van deze positie. Als je daar niet kan blijven dicht bij een minuut, moet je meer oefenen.
 6. 6
  Bewegen hoger. Om omhoog te gaan, push up met je voeten, schuif je handen omhoog de boom en verder trekken. Schuif of schuifel je voeten tot aan de positie van stap 4 vast te stellen.
 7. 7
  Houd veilig. Alleen gaan zo hoog als je je comfortabel voelt. Geen onnodige risico's te nemen en te houden een buddy op de grond in het geval u krijgen in eventuele problemen. Dan, kom weer naar beneden als voorzichtig en langzaam mogelijk. Niet daag jezelf aan een boom te groot voor je klimmen.

Tips

 • Verwacht niet te slagen op je eerste, tweede of derde poging. Je zal moeten blijven oefenen. Vergeet niet, oefening baart kunst.
 • Probeer handschoenen. Sommige mensen houden van hen, sommige niet, zult u niet weten totdat je hebt geprobeerd, dat wel.
 • Draag een lange broek en lange shirts te helpen krassen te voorkomen.
 • Proberen te gaan op blote voeten om grip op de boom te krijgen.
 • Heb een spotter rond in het geval je slip, of klim een ​​boom met een gewatteerde ruimte eronder in het geval je valt. Gras, zachte aarde of zelfs het uitbrengen van matten zullen allemaal nuttig breekt als je valt.

Waarschuwingen

 • Verwacht om te vallen, niet te hoog klimmen, tenzij je je prettig voelt.
 • Voor extra veiligheid kunt u een harnas gebruiken en iemand onder je.
 • Als je gaat om op blote voeten te gaan, wees voorzichtig, want je zou je voeten pijn doen.