Wkenl

Hoe maak je een burn gebruik van honing te behandelen

Naast bepaalde slangenbeten, slopende ziekten, en / of overgenomen door een stoom-roller wordt uitgevoerd, worden de meest ontsierende letsel door brandwonden. De volgende methode is uitgeprobeerd en getest voor honderden jaren, met uitstekende resultaten in veel gevallen.

Stappen

Hoe maak je een burn gebruik van honing te behandelen. Giet schoon genoeg over de verbrande gebied om de wond te overlappen en bedek volledig met dunne, flexibele, plastic wrap.
Hoe maak je een burn gebruik van honing te behandelen. Giet schoon genoeg over de verbrande gebied om de wond te overlappen en bedek volledig met dunne, flexibele, plastic wrap.

Onmiddellijk na het branden

 1. 1
  Koel het verbrande gebied beneden zo snel mogelijk, om het vlees te stoppen van verdere koken. Gebruik koud, stromend water en laat het op een comfortabel niveau; niet van toepassing ijs en bevriezen.
 2. 2
  Giet schoon genoeg over de verbrande gebied om de wond te overlappen en bedek volledig met dunne, flexibele, plastic wrap. Niet beknibbelen op de honing - je kunt nooit te veel (behalve in de mate dat het druppelt over de plaats, waardoor alles plakkerig en het aantrekken van insecten). Een dunne plastic zak of tas sandwich spleet langs de randen of hoeken zijn en gebruikt voor het verspreiden van de honing.
 3. 3
  Wikkel het getroffen gebied met plastic omslag, zoals vastklampen wrap, let daarbij goed op een laag van honing tussen de branden en het plastic te houden. Zet de plastic verpakking met een gaasje of crêpe bandage en laat u hem gedurende twee dagen.

Tijdens de nasleep

 1. 1
  Na 48 uur, open het en te controleren op infecties. Er zal meestal geen sprake zijn van, als de verbrande vlees is in eerste instantie gesteriliseerd door de hitte van de brandwond (tenzij het werd gekoeld met vuil water, is er weinig kans dat er enige schadelijke organismen aanwezig). Echter, geen paniek als infectie aanwezig is: Heeft het slachtoffer eet een eetlepel honing (bij voorkeur ongefilterd en / of ruwe honing, propolis met [een sterk antibacterieel product dat van nature in rauwe honing], pollen, wax enz. De honing kan vermomd in a sandwich) driemaal daags. Het is noodzakelijk dat de wond wordt gewassen bij alle gedurende het hele proces. De honing mag niet worden afgewassen; gewoon meer elke keer dat het verband wordt geopend voegen. De grondgedachte achter de blessure niet wassen is dat de honing vormt een beschermende barrière over het gebied, en het verwijderen zal de blootstelling aan de kwetsbare weefsel mogelijk te maken.
 2. 2
  Verkoolde of losse vlees kunnen worden verwijderd met een gesteriliseerde pincet, maar forceer het niet als zij zich houden aan de wond: het zal los in de tijd. Giet meer honing over de wond en dek, zoals voorheen, met plastic verpakking en gaas of crêpe, wederom laat het gedurende twee dagen. Herhaal het bovenstaande proces om de twee dagen.
 3. 3
  Blijf dit doen totdat de wond begint te granulaat (ongeveer een week tot tien dagen), dan laat de dressing af voor een uur, waarna, giet meer honing op het en bedekken het weer. Nogmaals, niet in de verleiding om het te wassen!
 4. 4
  Nu, elke dag, verwijder de dressing en laat de wond geopend voor een uur langer per dag. Na 17-20 dagen, moet de wond voldoende zijn hersteld om het te bedekken met slechts een lichte dressing. In dit stadium kan worden gewassen met warm water alleen - gebruik geen zeep of iets anders - en de oude honing verwijderd. Na een maand, moet het niet meer nodig dressing en normale wassing procedures kunnen worden gestart.
 5. 5
  Als infectie optreedt en de inname van honing lijkt niet te helpen, geven het slachtoffer drie bananen te eten elke dag, of geef hem een cursus van kalium tabletten voor veertien dagen, in aanvulling op de drie eetlepels honing. De honing en banaan kan in een broodje worden opgenomen.
 6. 6
  De wond moet op genezen met minimale littekenvorming, indien blijkt helemaal na een maand of twee.

Tips

 • Honing is hygroscopisch, wat betekent dat het aantrekt en absorbeert vocht. Het behoudt dus de plasma die onvermijdelijk wordt vrijgegeven door de wond en houdt het in nauw contact met het beschadigde weefsel, waardoor reabsorptie. Het plasma wordt verrijkt met opgeloste voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen, zoals propolis (die lijkt op een desinfecterende kwaliteit is), van de honing wanneer deze opnieuw wordt geassimileerd in het beschadigde vlees.
 • Een duim die gebeten was door een Egyptische cobra verslechterd in zodanige mate dat het werd veroordeeld worden geamputeerd, ondanks de behandeling in het ziekenhuis met Betadine, antibiotica en excisie van verstorven weefsel. De eigenaar van de duim verliet het ziekenhuis en toegepast de hierboven geschetste behandeling aan. Hij keerde terug naar het ziekenhuis drie dagen later en presenteerde het nu roze, gezond uitziende cijfers voor het onderzoek. Zo onder de indruk was van de professor in de zaak is belast in de verbetering ervan, dat ze naar verluidt telt zei behandeling in alle gevallen van necrose veroorzaakt door slangenbeten, met schijnbaar wonderbaarlijke resultaten.
 • Sommige moedige medische student dient de behandeling te onderzoeken en te vergelijken met conventionele burn therapie als onderdeel van een proefschrift... of misschien een arts in sommige verre, landelijk gebied, waar de standaard medicijnen schaars zijn, het kon gebruiken en rapporteren over zijn of haar bevindingen aan aanvaardbare medische publicaties, het daarmee haalt de aandacht van de medische broederschap.
 • Deze is gebruikt op een zeer diepe brandwonden van gesmolten metaal, dat het vlees verwijderd van de grootte van een miniatuur naar het bot op de rug van een wijsvinger en op uitgebreide stoom verbrandt ongeveer midriff persoon. Beide genezen helemaal op, de ene op de vinger groeien de haartjes terug en herinnert zelfs aan een litteken dat was ontstaan ​​na een incisie jaren vóór zijn! Het is vermeldenswaard dat de reparatie voltooid was de moeite waard, en dat de volledige mobiliteit van de extensoren werd teruggegeven aan de vinger. Het middenrif brandwond veroorzaakt een blister van de grootte van een open hand, maar er was niets om te laten zien na twee maanden.
 • Het heeft vergelijkbare effecten bij gebruik op steenpuisten en in plaats van ontsmettingsmiddelen en antibiotica crèmes op gehechte wonden. Hoewel de honing behandeling is werkzaam op vele andere snijwonden, schaafwonden, insectenbeten en steekwonden, zijn er nog geen meldingen van het te zijn gebruikt op chancres of soortgelijke erosieve invasies, of op knaagdieren zweren, hoewel het is geïnjecteerd in de holen van schroef-wormen bij konijnen, na de schroef-wormen zijn uitgepakt, met bijna onontkoombaar weldadige gevolgen.
 • Deze procedure zal zeker worden begroet door gehuil van afkeuring van de meeste leden van de medische professie. Ze zijn echter niet in staat om de effectiviteit van de behandeling te beoordelen, omdat ze waarschijnlijk nooit getest. Degenen die zich niet in een positie om het goed te keuren, omdat deze niet als "standaard (of zelfs acceptabel) medische procedure" wordt beschouwd. Het zou dienen andersdenkenden goed te luisteren naar de woorden van Sir William Ostler bij de aanpak van een diploma medische klasse: "Heren, ik heb een bekentenis te maken - de helft van wat we hebben geleerd is in de fout, en bovendien kunnen we je niet vertellen welke helft het is. "
 • Het plastic verpakkingsmateriaal niet toestaat de honing om vocht te verliezen aan de atmosfeer, en houdt het in innig contact met het beschadigde weefsel. Dit forestalls verdroging van de brandwond, het voorkomen van de vorming van lelijke littekenweefsel. Bovendien is de honing niet toe het verband te houden aan de wond, waardoor het getraumatiseerde weefsel blijft intact wanneer bandaging is verwijderd. Een van de belangrijkste oorzaken van littekens van verbrandingen gevallen het scheuren van het vlees telkens het verband verwisseld.
 • Honing en banaan hebben beide een hoog kaliumgehalte, die, behalve dat gunstig voor de mens, is zeer vijandig tegenover schadelijke bacteriën en necrose-organismen veroorzaken.
 • Dezelfde behandeling werd gebruikt bij talrijke andere verwondingen afgelopen jaren, met
 • Alle dieren die zijn behandeld met het reageren meest gunstig en zelfs honden en katten zouden kunnen profiteren van de behandeling, als een middel zou kunnen worden gevonden om ze te stoppen rippen uit de dressings en likken weg de honing.
 • Monotoon voorspelbare resultaten.
 • Enkele jaren terug was er een verslag van een Indiase arts die ontdekt dat het gebruik van de schillen van gekookte aardappelen had een opmerkelijk effect bij de behandeling van brandwonden. Hij zou waarschijnlijk meer spectaculaire resultaten hebben gehad had hij gebruikte bananenschillen, of zelfs puree bananen. De honing behandeling echter superieur aan beide naar de honing niet verslechtert of uitdrogen na met plastic folie. Het bevat een eigen conserveringsmiddel, zodat het niet zal ontleden, zoals de banaan huiden en vlees wil, en het infiltreert het beschadigde weefsel, baden, voeden en te voeden met de voedingsstoffen en mineralen.

Waarschuwingen

 • Dit is niet om als medisch advies te worden genomen: iedereen die gebruik maakt van het doet dit alleen op het geloof dat de natuur heeft een remedie voor alles.
 • Geef nooit honing aan kinderen jonger dan een jaar oud, als het kan fataal zijn. Als een heel jong kind een ernstig geïnfecteerde brandwonden, moeten ze waarschijnlijk medische behandeling toch te ontvangen.